Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Istoria , asa cum a fost ...

Postări Recomandate

8 minutes ago, alex.cselenyi said:

Cacaia cod penal?Ala pentru muritorii de rand?Sau ala pentru politrucii care ne conduc?

Pentru toti, indiferent de statutul lor social. Vorba ceea: de vladica pina la opinca! Sint convins ca stiti cum au procedat revolutionarii francezi, cu regalistii,iar mai apoi cu cei care s-au instalat la conducere,dupa indepartarea regelui.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu
Acum 3 ore, adrian_pic a spus:

Pui pariu degeaba pentru ca nu poti prevede viitorul. Habar nu ai ce informatii apar pe ultima suta de metri si ce fonduri va avea la dispozitie Herr Klaus.

Mai vedem, eu cred că surpriza este că o să iasă din cărți Herr Klaus, scot băieții cu ochi albaștrii alt candidat nou nouț din cutie fără pete (mă rog fără pete vizibile), se tot vehiculează ideea că va fi Coana Firea propunerea PSD așa că probabil tot cu o ofertă feminină se va veni și din partea asta, erau vreo două blonde și pe la PNL, o să fie în competiția electorală ca în emisiunea aia "Te pui cu blondele", adevărul este că de circ are nevoie poporul și o să primească destul.

Link spre comentariu
Acum 10 ore, doru3160 a spus:

In mod normal, primul ministru actual ar trebui sa candideze la presidentie, nu Firea.Acum ca ne-a aratat ce stie, parca merge si un mandat de presedinte, sa sa putem spune linistiti ca le-am vazut pe toate (blondele).

Coana Viorica este doar un paratrăznet pentru PSD, atrage atenția presei și presa stă cu ochii pe ea și îi numără virgulele din exprimare, este o metodă des folosită în on-line când dacă nu ai argumente valabile ca să contrazici o persoană te folosești de mici greșeli sau imperfecțiuni în exprimare pentru a distrage atenția de la ideea principală și a transforma totul în mocirlă. În schimb Firea vine din presă, știe care sunt vicleșugurile din mass-media fiindcă ea însăși le folosea și din acest motiv findcă știe cum să lucreze cu presa eu zic că este arma atomică a PSD care va fi pusă pe masă în confruntarea pentru președinție. Au și ceilalți arme dar din ce se vede de la mine au doar săbii ruginite. Au încercat să creeze câteva personalități noi dar nu le-a ieșit, mda o să vedem.

Link spre comentariu

Eu zic ca e scula perfecta in mana lui dady.Cu ceilalti doi a vrut sa faca fix la fel, numai ca aia mai aveau ceva neuron fara stirea psd si cand s-au trezit in functie, au inceput sa gandeasca cu propriul cap.Ori tanti asta chiar daca ar vrea, si oricat s-ar eforta, n-ar fi in stare de asemenea gest, asa ca o vor pastra in functie cu orice pret si tare ma tem ca pt sacrificiul ei, va fi si promovata presedinte.Asta pt ca oricum, dady nu putea ajunge nici prim ministru, nici presedinte, direct. Insa laparoscopic, este prim ministru, deci de ce nu si presedinte?Cu firea nu cred ca mai poate manevra la fel. Cat spui ca e mai cerebrala, tot a facut ceva gafe (vezi isprava cu Halep), deci cred ca o supraapreciezi putin.Dar daca asta avem noi cel mai bun ca sa ne reprezinte ca tara, inseamna ca ne meritam soarta. 

Link spre comentariu
17 hours ago, eugenius said:

... nu știam ce jigodie e Herr Klaus, atunci nu am știut că se ocupa să facă rost de copii pentru traficanții de organe, că dacă știam stăteam dracului acasă. Întotdeauna am votat răul cel mai mic sau ce am crezut la acel moment că ar fi un rău mai mic,

Nu stiam atunci si nu stim nici acum. Pentru ca stim zvonuri. Necesare pentru a-l discredita si a-l mazili (tot psihologia multimilor). Nu stim dovezi. Si pâna la proba contrarie, suntem toti nevinovati.

Link spre comentariu
1 oră în urmă, doru3160 a spus:

Eu zic ca e scula perfecta in mana lui dady.Cu ceilalti doi a vrut sa faca fix la fel, numai ca aia mai aveau ceva neuron fara stirea psd si cand s-au trezit in functie, au inceput sa gandeasca cu propriul cap.Ori tanti asta chiar daca ar vrea, si oricat s-ar eforta, n-ar fi in stare de asemenea gest, asa ca o vor pastra in functie cu orice pret si tare ma tem ca pt sacrificiul ei, va fi si promovata presedinte.Asta pt ca oricum, dady nu putea ajunge nici prim ministru, nici presedinte, direct. Insa laparoscopic, este prim ministru, deci de ce nu si presedinte?Cu firea nu cred ca mai poate manevra la fel. Cat spui ca e mai cerebrala, tot a facut ceva gafe (vezi isprava cu Halep), deci cred ca o supraapreciezi putin.Dar daca asta avem noi cel mai bun ca sa ne reprezinte ca tara, inseamna ca ne meritam soarta. 

Toată lumea stă cu ochii pe guvern și pe marionetele de acolo în timp ce lucrurile se modifică pas cu pas în Parlament, eu cred că inclusiv Dady este la rândul lui marioneta cuiva, în fine ce observ eu este că dacă faci un pas în spate ca să ai imaginea de ansamblu observi că absolut toate personalitățile politice sunt atacate sistematic și erodate ca imagine, se încearcă să se impună ideea din exterior că omul nu contează ci contează sistemul și se întâmplă asta în toate partidele. E o chestie pe care o înțelegi mai bine dacă ești puțin țăran și ai experiență să lucrezi cu animalele. Am un prieten care are câțiva stupi și îmi arăta cum distruge preventiv botcile ca să nu crească regine tinere care pot divide stupul. Apropo de faza cu Halep ai observat că atunci când a pus presa tunurile pe ea Firea a tăcut mâlc, știa că așa e presa, dacă se lua în gură cu presa făcea rahatul și mai mare dar a tăcut și a așteptat ca lucrurile să se răcească, în două zile presa are alt rahat de mâncat și nu mai contează evenimentul trecut.

07-06-09_1316.jpg

Link spre comentariu
Just now, eugenius said:

Apropo de faza cu Halep ai observat că atunci când a pus presa tunurile pe ea Firea a tăcut mâlc, știa că așa e presa, dacă se lua în gură cu presa făcea rahatul și mai mare dar a tăcut și a așteptat ca lucrurile să se răcească, în două zile presa are alt rahat de mâncat și nu mai contează evenimentul trecut.

Ce a facut dupa aia e alta gasca in alta traista.Un politician cu neuronii acasa n-ar fi facut gestul ala...asta am vrut sa spun.

Link spre comentariu

Scuze dar exact asta face un politician, încearcă prin orice mijloace să apară în atenția publicului, evident nu toate aparițiile pot avea succes mai ales când nici ceilalți nu stau cu mâinile în sân și te taxează cu orice prilej. Ști cum a spus Napoleon citez "Despre oamenii mari se spun bune și rele, despre oameni de nimic, nimic."

Link spre comentariu
1 hour ago, franzm said:

Nu stiam atunci si nu stim nici acum. Pentru ca stim zvonuri. Necesare pentru a-l discredita si a-l mazili (tot psihologia multimilor). Nu stim dovezi. Si pâna la proba contrarie, suntem toti nevinovati.

Treaba aia cu miile de copii furati sau adoptati pentru a fi macelariti pentru organe este o psihoza tipic romaneasca, foaaarte populara prin anii '90. De atunci si pana azi nu a existat niciun caz confirmat de asa ceva. Este trist ca unii mai pun botul la asa ceva, insa asta are o explicatie.

Cred ca nu cunosti sau ai uitat nivelul mental al populatiei acestei tari... Iata un bun exemplu... o scriitoare care -pe cheltuiala si efortul sau!- doreste sa popularizeze cartea si lectura... iata ce se intampla, realitatea din Ro... acesta este nivelul mental REAL din zona. Ce este trist este ca taman astia vor sa faca ei ..."dreptate"!

Link spre comentariu

Mda iar Poliția spune că anual au undeva în jur de 3000 de cazuri de copii dispăruți, din ăștia 94% sunt fugiți de acasă (plecări voluntare) deci restul de 6% se presupune că sunt alte cazuri (răpiri, accidente, etc) Asta înseamnă că 90 de copii pe an dispar. Deci nu iese fum fără foc, nu știu dacă poliția a finalizat ancheta și la ce concluzie a ajuns în cazul scriitoarei, anume e posibil ca să fi fost un test al presei ca să vadă cum reacționează mulțimea la stimuli trimiși prin rețele de socializare, sau poate și-a dat vreun ofițer de la secu doctoratul în comunicare.

În privința poveștii cu adopția, soții Iohaniss nu au infirmat-o doar au spus că au ajutat cu traducerea, a apărut dubios pentru presă faptul că sa deplasat și singur la întâlniri deci era ceva mai mult decât traducător vezi un articol susținut cu documente și filmări mai jos.

http://www.justitiarul.ro/este-incontestabila-implicarea-lui-klaus-werner-iohannis-in-traficul-international-de-copii-mai-traiesc-acei-copii/

Link spre comentariu
1 hour ago, Traian B said:

.... psihoza tipic romaneasca, foaaarte populara prin anii '90. ......nivelul mental al populatiei acestei tari...

Este specifica lipsei de educatie si cultura, nu-i o "inventie" româneasca. Chiar daca "noi muncim, noi nu gândim". Fiecare padure îsi are uscaturile ei.

Edit: Oare câti din "jurnalistii" ce bat apa-n piua, au încercat sa ia legatura cu sotii Lalande, cu politia canadiana sau cu organele canadiene care se ocupa de protectia copiilor? Autoritatile românesti nu au verificat potentialii parinti adoptivi înainte de a aproba adoptia? Or fi bagat canadienii copii în sac si-or fi zburat cu ei pâna-n Canada?

Editat de franzm
Link spre comentariu
49 minutes ago, eugenius said:

Deci nu iese fum fără foc, nu știu dacă poliția a finalizat ancheta și la ce concluzie a ajuns în cazul scriitoarei, anume e posibil ca să fi fost un test al presei ca să vadă cum reacționează mulțimea la stimuli trimiși prin rețele de socializare, sau poate și-a dat vreun ofițer de la secu doctoratul în comunicare.

Eu zic sa revii cu picioarele pe pamant... Femeia aia are ceva ani de cand -pe banii, timpul si efortul ei- face acea actiune. Dar in Ro nicio fapta buna nu ramane nepedepsita, nu-i asa?

Si pana la urma d'aia ne si meritam soarta, chiar daca pentru aceasta soarta absolut intodeauna invinuim numai si mereu pe altii... au fost migratorii, turcii, ungurii, nazistii, rusii, comunistii... trebuie sa fie si azi unii -intotdeauna altii decat noi insine- nu-i asa? Ca noi pe aceste meleaguri am fost doar niste spectatori, ne-am uitat la viata si la vremuri ca la un film d ela holiud...

Si la urma urmei, ce ne doare sa declaram pe X hot, pe Y criminal spintecator de copii, pe Z tradator... ce... parca trebuie sa raspundem vreodata de ceea ce afirmam?

Link spre comentariu
1 hour ago, Traian B said:

Treaba aia cu miile de copii furati sau adoptati pentru a fi macelariti pentru organe este o psihoza tipic romaneasca, foaaarte populara prin anii '90. De atunci si pana azi nu a existat niciun caz confirmat de asa ceva. Este trist ca unii mai pun botul la asa ceva, insa asta are o explicatie.

Cred ca nu cunosti sau ai uitat nivelul mental al populatiei acestei tari... Iata un bun exemplu... o scriitoare care -pe cheltuiala si efortul sau!- doreste sa popularizeze cartea si lectura... iata ce se intampla, realitatea din Ro... acesta este nivelul mental REAL din zona. Ce este trist este ca taman astia vor sa faca ei ..."dreptate"!

Stati linistiti ca astfel de psihoze au mai fost  pe la noi si inca vor mai fi. Prin anii '60 se vorbea de persoane care circulau prin sate,momind copii cu dulciuri,iar mai apoi, erau dusi undeva, unde le era extras tot singele din corp. Toata lumea era in alerta. Seara parinti-s chemau copii in casa.   Eram elev cind circulau astfel de povesti! ''Botanisti''(olimpici la botanica) au fost si vor mai fi si de aici incolo! Astfel de stiri sint tipice ,Antenelor 1,2,3 &CO.........

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări