Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Istoria , asa cum a fost ...

Postări Recomandate

Mai umbla poolea spataru" la ele.

Cum si Ilici a scapat de 13-15 IUNIE si nu mai conteaza acum..

Ce buna ar fi revizuirea unor chestii prin legi si oein constitutie astfel incit sa nu mai existe sub nicio forma IMUNITATE PREZIDENTIALA si PARLAMENTARA.

Ai gresit, ai comis-o, platesti peentru ce ai facut!

Nimeni nu trebuie sa fie mai presus de lege.

Dar legile si le-au facut si le fac in continuare pentru ei.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
4 hours ago, DjLeco said:

....................................................

Ai gresit, ai comis-o, platesti peentru ce ai facut!

Nimeni nu trebuie sa fie mai presus de lege.

Dar legile si le-au facut si le fac in continuare pentru ei.

Ce binea-r fi daca s-ar intimpla asa! Din pacate, cetateanul de rind(care-a calcat pe bec) plateste pentru ce-a facut si in plus,plateste  si pentru oalele sparte de catre cei care au ajuns sa hotarasca ce e bine si ce nu e bine pentru natie.

Am ajuns sa cred ca tara asta nu este guvernata de cine trebuie, ci de  penali. Nu-i cazul sa vii enumar,ca-i stiti si voi foarte bine.

A inceput cam de mult, sa mi se cam ''rupa'' de ei! Poate, cei care vin din urma, sa reuseasca sa indrepte tara, pe directia buna.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

Pe vremuri populimii i se spunea că ăla e șef pentru că e alesul lui Dumnezeu, acum oamenii au mai evoluat și nu mai înghit poveștile religioase dar sunt la fel de creduli, acum li se spune că ăla e șef pentru că ei l-au votat, mda este fără drept de replică, când a fost la votul pentru președinte am stat ca prostul 4 ore în ploaie la Bonn ca să îl votez pe neamțul fiindcă am crezut că Ponta e o jigodie (cred și acum asta) dar nu știam ce jigodie e Herr Klaus, atunci nu am știut că se ocupa să facă rost de copii pentru traficanții de organe, că dacă știam stăteam dracului acasă. Întotdeauna am votat răul cel mai mic sau ce am crezut la acel moment că ar fi un rău mai mic, tu vrei să zici au oamenii de rând o implicare cât de mică în decizia asta de a fi pus președinte X sau Z. Gașca aia de securiști care controlează mass-media și restul decide, sper că or să ajungă și ei la brutărie vreodată.

Link spre comentariu

carmaciul a vandut flota (dar dosarul era doar pentru 16 nave din cele 98 ale Petromin, cu NAVROM si ROMLINE nici nu a avut tangenta dar deh, lumea de alea nu este interesata, toti stiu ca flota a fost vanduta de carmaci si se pare ca cei de aici care erau vocali la adresa carmaciului dupa ce am pus noaptea trecuta ceva informatie au amutit), Herr Klauss se ocupa de facut rost de copii dar nu-s decat 4 cazuri in total, (plus ca decizia o da un tribunal nu Klaus) dar de nastase, varan, sarbu, patriciu, vantu, niculaie si altii care au furat de au spart nu te deranjeaza. 

Omule ai vazut clar ca victoria lui Herr Klaus nimeni DAR NIMENI  nu a prezis-o!!! Toti analistii straini (jadanii si americanii platiti de psd) si romani au fost efectiv facuti KO de rezultatul acelor alegeri!!! Tu ai iesit si ai stat 4 ore in ploaie, eu mi-am scos sotia la vot si inca un prieten cu sotia si altii au facut la fel. Cauta si acum pe youtube inregistrari  sa vezi clar ca analistii au fost efectiv pusi in cur! NICI PRIN GAND NU LE DADEA IDEEA DE REZULTATUL CARE A FOST!

Eu nu ma asteptam sa dea Klaus cu curul de pamant pe golanii care sug tara asta. Nici nu avea cum, fara majoritate parlamentara tot timpul esti amenintat cu suspendarea. Klaus a obtinut mai multe voturi decat psd la alegeri dar ai vazut ca psd-ul tot se da cu curul de pamant ca nu li se respecta votul la romanii care i-au votat. Tu crezi ca Mutu statea in banca lui daca vedea ca are sustinerea poporului? Doar nu era prost sa nu profite, dar .... nu avea sustinerea poporului. Cand iese masiv poporul in strada si serviciile iti zic: ai majoritate este clar ca spargi tot, dar cand nu ai majoritate ... stai pe burta ca altceva nu ai ce face. 

Deci are dreptate cand spune franzm ca natia si-a ales conducatorii.

Uita-te sa vezi cu ce scor a iesit Macron presedinte in Franta si uita-te sa vezi la alegerile parlamentare cat a obtinut formatiunea lui ELa République En Marche. Nu vezi ca si in alte tari dupa alegerile prezidentiale lumea crede ca s-a rezolvat tot si nu mai iese la vot?

Ai vazut clar ca si in USA, victoria lui Trump a fost suprinzatoare pentru multi. 

Ai vazut si la tine cum Frau Merkel a iesit botita bine din alegeri. Deci nu mai credeti ca vin altii si aleg presedintele sau parlamentarii. Da, altii ajuta la MANIPULARE, dar nu dau ei verdictul final!

Herr Klaus nu a iesit presedinte in turul doi pentru valoarea lui ci pentru ca multi romani s-au enervat de modul cum melescanu ii trimitea pe romanii din Paris sa voteze la Strasbourg sau cand au vazut ca in Italia alegatorii au fost gazati de catre politie. Tu crezi ca aia de acasa care aveau diasporeni in familie si care la primul tur nu s-au obosit sa se duca la urne  au mai stat pasivi? Normal ca atunci iesi si votezi cu un vot de blam. Uita-te la procentul de votanti din turul doi vis-a-vis de primul tur! Iasul de mult nu a mai avut o asemenea prezenta la vot pe care a avut-o in turul doi. 

Toata lumea se vaicareste ca se umbla la codurile penale, toata lumea este ingrijorata, si? Ceva actiuni concrete din partea marii majoritati? NEMA! Ei atunci si NEMA schimbare!

Editat de adrian_pic
Link spre comentariu

Nația nu și-a ales conducătorul, a fost pus unul după chipul și asemănarea natiei dar asta este altceva, dirijorii sunt undeva mai sus, e ca la pușcărie e pus șef de cameră unul de care le e frică la toți și care îi poate ține sub control doar că aici nu e vorba de o persoană ci de un grup, e un grup lăsat să controleze țara la ordinele Înaltei Porți iar Herr Klaus este doar o marionetă, o marionetă penală, atunci când spunea de alții că sunt penali de fapt a greșit trebuia să spună că sunt găinari, penalul era el. Ia și citește aici și apoi mai privește odată alegerile..

Link spre comentariu

Stii care este problema cu asemenea carti: reprezinta analiza trecutului si maxim a prezentului. Nu-i greu sa analizezi ce s-a intamplat si sa diseci firul in patru. Greu este sa prevezi viitorul. Cand vine vorba de viitor mai toti analistii prefera sa isi pastreze aura de guru si devin foarte rezervati in a baga un prognostic. Pe mine ma umfla rasul cand ii vad pe acestia ca sunt toba in ceea ce priveste trecutul dar nu pot prezice o iota din viitor insa tot umbla cu cioara vopsita ca totul este ciclic, ca istoria se repeta si chestii din astea.  Cand se repeta ceva sar ca arsi toti si urla: nu am zis noi ca istoria se repeta? 

Nimeni nu are puterea de a prevedea viitorul. Cei mai bogati si destepti incearca doar sa devize viitorul in directia care le convine (cu ajutorul banilor bineinteles) insa nu au niciodata certitudinea reusitei. De-a lungul vietii am intalnit multi oameni din diferite domenii care citeau si studiau sau mai corect spus analizau trecutul pentru a folosi aceasta informatie pentru viitor. Insa n-am vazut pe nimeni sa traga ceva foloase din asa ceva. 

Tu parca ai pus un link spre soft power in care UK era pe locul 1 in a folosi asa ceva. Pai cum mama lui proces verbal UK care era "taticul" soft power-ului a ajuns din cel mai mare imperiu colonial unde au ajuns astazi? (si sunt inca se duc la vale). 

Link spre comentariu

Ei uite nu e greu de prezis viitorul, pun pariu că Herr Klaus nu mai iese la alegerile viitoare, și nici măcar nu o să mă duc la vot ca să nu influențez nici măcar cu un vot rezultatul. Și mai pun pariu că după ce o să fie debarcat de la Cotroceni o să aibe mari probleme cu justiția.

Link spre comentariu

Pui pariu degeaba pentru ca nu poti prevede viitorul. Habar nu ai ce informatii apar pe ultima suta de metri si ce fonduri va avea la dispozitie Herr Klaus. In plus nu stii cu ce mai supara poporul astia de la psd. Nu uita ca votul il dau masele si masele se manipuleaza destul de usor. Una este sa spui ca nu mai iese si alta este sa pui la bataie o miza deloc neglijabila. Cand esti sigur de un lucru pariezi ca sa castigi ceva. Normal ca si la fotbal multi dau un prognostic inainte de meci dar nu au nici o certitudine ca prognosticul lor va deveni realitate. 

P.S. Sper ca nu te simti lezat daca folosesc "habar nu ai" sau altele de acest gen. Nu te consider absolut deloc inferior si de aceea nu mai pierd timpul sa invelesc ideea in cuvine care sa ma puna la adapost de BAN.  Cand discutam punem pe masa ideile si nu conteaza ambalajul acestora. 

Pentru mine esti un invingator datorita faptului ca ai putut sa pleci din RO si sa-ti faci un rost acolo in Germania. 

Editat de adrian_pic
Link spre comentariu

Stiti ce ar fi trebuit sa se intimple dupa '89?  Ce s-a intimplat la revolutia fraceza, de fapt la cele doua revolutii franceze. Sint convins ca treburile  in Romania, ar fi stat altfel. Si inca mai cred ca pedeapsa cu moartea nu trebuia eliminata din codul penal.  Treburile in tara, ar fi stat altfel!

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări