Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Istoria , asa cum a fost ...

Postări Recomandate

Acum 2 ore, elmar a spus:

Ce dovezi !? Pentru ce?

chiar, ce dovezi? poti arunca orice acuzatii pe spinarea unei persoane publice, nu trbuie sa ai dovezi sau sa fie reala. si repetata pina la saturatie, prinde la cei mai slabi de inger!

1 oră în urmă, Victor a spus:

Nu .

De ce sa ii ingrase pe exploatatorii vestici ?

Banii trimisi de diasporeni ajung tot in mana puliticienilor de la toate partidele , nu se reflecta in bunastarea românului de rand , evident cu exceptia familiei diasporeanului ,  ce beneficiaza direct de acei bani .

adica cei plecati ar trebui sa primeasca liste cu un numar de bolnavi de lene arondati fiecaruia si sa le trimeata bani???

Link spre comentariu

De parca ar conta ...

Societatea este deja polarizata .

Unii pro , altii contra .

In spatele tuturor intereselor de partid  sta banu' public  , cel ce se poate fura in numele democratiei .

Va place pulitica ?

Daca alegeti , nu conteaza care parte stanga sau dreapta sau soros  , deveniti partasi la furtul banului public .

Cel mai bine cred ca ar fi nu votati nimic ce tine de favorizarea politicienilor  .

Link spre comentariu
Acum 59 minute, DjLeco a spus:

Eu as da o lege:

.............................

A vrut o femeie sa ii plateasca sa ii care niste lemne de la un pat dezafectat (chiar asistam la discutie involuntar) si sa le dea niste bani.

Doamna, eu nu vreau sa car nimic, iau ajutor de la stat, a zis unul dintre ei, cred ca are peste 22-24 ani...

Pai daca era Ceausescu, mai exista vreunul sa frece tziparu' aiurea pe strazi?

Saareau pluilii din ei de munca ce bagau!

De ce sa platesc eu impozit la stat ca sa le dea nemernicilor astia bani?

Ar fi mai bine sa aflati cit este acel vestit ''ajtor social'' si cit timp se poate trai/bea din acei bani!

Link spre comentariu
Acum 3 minute, Marele Savant a spus:

chiar, ce dovezi? poti arunca orice acuzatii pe spinarea unei persoane publice, nu trbuie sa ai dovezi sau sa fie reala. si repetata pina la saturatie, prinde la cei mai slabi de inger!

Păi nu așa se distruge orice om politic în țara asta!?Acum, mai nou,( de prin 2006) s-a înființat și o instituție care te plimbă cu cătușe prin fața televiziunilor ( mai ales ...prin fața televiziunilor aservite politic )

Link spre comentariu
Acum 10 minute, Marele Savant a spus:

Ar fi mai bine sa aflati cit este acel vestit ''ajtor social'' si cit timp se poate trai/bea din acei bani!

Eu de o sută de lei îmi iau semințe de floarea soarelui!:rade:

Bravo lor dacă poate să bea toată luna de banii ăia....pentru că ăștia sigur nu se vor duce la muncă, dacă nu vor mai lua acei bani! Se vor ”reprofila” în hoți la drumul mare!Vă vor da în cap și pentru un leu amărât...

Editat de elmar
Link spre comentariu
1 hour ago, Victor said:

Banii trimisi de diasporeni...nu se reflecta in bunastarea românului de rand , evident cu exceptia familiei diasporeanului ,  ce beneficiaza direct de acei bani .

Si nu-i normal sa fie asa? Muncesti bine, câstigi bine, traiesti bine.

Link spre comentariu
20 minutes ago, elmar said:

O fi normal pe acolo prin nemția ...la noi e așa:Muncești bine și trăiești rău!:rade:

Din cate vad eu nu-i valabil pentru tine. Tu traiesti bine si de muncit, muncesti cand iti mai ramane timp (daca iti mai ramane timp) dupa ce combati la bodega pe elforum. 

31 minutes ago, elmar said:

Bravo lor dacă poate să bea toată luna de banii ăia....pentru că ăștia sigur nu se vor duce la muncă, dacă nu vor mai lua acei bani! Se vor ”reprofila” în hoți la drumul mare!Vă vor da în cap și pentru un leu amărât...

De la mine ce sa ia? Saracia? Nu-mi fac griji ca voi fi victima. 

Am un coleg care nu-si mai inchide usa la apartament. Cand l-am intrebat de ce nu-si mai incuie usa mi-a zis: pai tu nu te uiti ce am in el? Daca vin hotii imi mai lasa ei niste bani cand vad ce saracie este pe aici. 

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări