Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Istoria , asa cum a fost ...

Postări Recomandate

Vizitator viobio
Acum 59 minute, eugenius a spus:

Ei asta e regula, nu ajunge nimeni pe o funcție politică dacă nu are un schelet în dulap iar ca să ajungi președinte trebuie să ai un cimitir întreg ascuns. :) , asta este metoda de control. Eu mă mir de ce nu a apărut povestea asta atunci când au fost alegerile, pe lângă povestea asta plagiatul lui Ponta este o glumă. Bine că și Ponta era altă panaramă, de ce nu vin partidele cu candidați onești ? Știu că sunt naiv, ăia onești nu au cum să ajungă la vârf din cauza viperelor.

Crezi că nu se știa de acea fimare? Eu zic că da, nu a fost folosită de "concurență" din n motive, asemenea "documente" care pot fi folosite pentru compromitere se string și se păstrează cu grijă, cind este nevoie de ele...... sunt aruncate în media, pentru atac. 

Link spre comentariu
Acum 9 ore, adrian_pic a spus:

Cine ti se pare tie mai vinovat in caz de trafic de organe: Iohannis care doar procura copii sau Tribunalul care pronunta sentinta de eliberare a certificatelor de adoptie? Nu tribunalul trebuie sa studieze dosarul? 

Normal că mutu e cel mai vinovat ...el dirija  ”afacerea” nu!? Și probabil tot el depunea și spaga acolo unde trebuie...deci , el era omul de legătură descurcăreț care le făcea pe toate , pentru bani!Așa și-a făcut primii bani ”cel mai iubit om al țării”... de acum!

Atunci încă nu se începuse ”retrocedările” care l-au făcut putred de bogat pe el și pe mulți alții ”capitaliști de seamă” ai României postdecebriste!

Editat de elmar
Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 19 minute, elmar a spus:

Normal că mutu e cel mai vinovat ...el dirija  ”afacerea” nu!? Și probabil tot el depunea și spaga acolo unde trebuie...deci , el era omul de legătură descurcăreț care le făcea pe toate , pentru bani!Așa și-a făcut primii bani ”cel mai iubit om al țării”... de acum!

Atunci încă nu se începuse ”retrocedările” care l-au făcut putred de bogat pe el și pe mulți alții ”capitaliști de seamă” ai României postdecebriste!

Ai dovezi? 

Link spre comentariu

Păi ”nu iese fum fără foc”... iar filmulețul ăla nu cred că e trucat!Pe vremea aia nu avea nimeni nici un interes politic să-l denigreze pe unul care îl chema Iohanis...era un nimeni ...dar care făcea rău acestei țări!E doar o presupunere de-a mea ... cred că de dovedit, vor putea dovedi doar cei puternici  care-l țin, deocamdată , în brațe!

Editat de elmar
Link spre comentariu
Acum 14 minute, Faust2018 a spus:

Ca Johanis a facut " tranzactionat " înfieri de copii .

Mda , varianta corecta e Iohannis .

Cat despre dovezi , e la fel cu cazurile Belina , Teldrum etc .

Toata lumea stie adevarul , dar nimeni nu clipeste .

De ce ar clipi in cazul lui Iohannis ?

Sau in cazul lui Dacian Soros :inger  cel care practica urinoterapia sub indrumarea lui guru Bivolaru , izvorâtorul de mir yoghin  ?

Populimea stie adevarul , dar nu se inghesuie nimeni la dovedit fapte care nu pot fi dovedite prea usor  .

In plus , si balada Miorita este reala , dar nimeni nu i-a anchetat inca pe baciul ungurean si cel moldovan pentru omor calificat ...

Link spre comentariu

Pai e o stire fecalnews , tipica pentru epoca actuala .

A fost vanturata pe net , ca sa il denigreze pe comisarul european care a distrus agricultura României si a favorizat-o pe cea a Frantei , Germaniei , Olandei si Austriei .

Asta nu e o stire , ci o realitate .

Oricum nu mai conteaza , răul a fost facut de dictachiorul basexu  , taranii au plecat la cules capsuni in alte tari , dar nu mai sunt tarani analfabeti de alta data  , ci diasporeni intelectuali .

Majoritatea au invatat cate ceva , in special cum sa muncesti pe rupte si drept recompensa sa primesti jumatate din ajutorul social al unui bastinas din Olanda  , Danemarca sau Norvegia :) .

A , de vina sunt evident doar cei care au ramas in tara , care nu vor sa munceasca pe " nimic "  .

Asta e viata .

Uite cateva minciuni ( fecalnews ) :

https://www.activenews.ro/stiri-politic/Gregorian-Bivolaru-confirma-Dacian-Ciolos-a-PRACTICAT-yoga-in-cadrul-scolii-MISA-VIDEO-147755

http://www.rapcea.ro/2017/11/28/impertinentii-mincinosi-yogaesoteric-luat-peste-dacian-ciolos-facut-yoga-misa/

Daca sunt minciuni sau nu , decideti in liniste , acasa la voi .

Fara politica !

Editat de Victor
Adaugire
Link spre comentariu
5 minutes ago, Victor said:

Oricum nu mai conteaza , raul a fost facut de basexu  , taranii au plecat la cules capsuni in alte tari , dar nu mai sunt tarani analfabeti  , ci diasporeni intelectuali .

Majoritatea au invatat cate ceva , in special cum sa muncesti pe rupte si drept recompensa sa primesti jumatate din ajutorul social al unui bastinas din Olanda  , Danemarca sau Norvegia :) .

Si nu este mai bine decat sa stea la crasma cu sticla in bot si sa astepte ajutoarele sociale?

Editat de adrian_pic
Link spre comentariu

Nu .

De ce sa ii ingrase pe exploatatorii vestici ?

Banii trimisi de diasporeni ajung tot in mana puliticienilor de la toate partidele , nu se reflecta in bunastarea românului de rand , evident cu exceptia familiei diasporeanului ,  ce beneficiaza direct de acei bani .

Link spre comentariu

Eu as da o lege:

Esti somer/asistat social, primesti niste bani de la stat.

Ti-a gasit statul loc de munca, refuzi, mai vezi OHA bani!

Am la mine la piata linga Mega Image, un grup de circa 10-15 insi, marea majoritate majori, toata ziua si zilnic sint beti, drogati, nu muncesc nu fac nimic, decit beau bere incontinuu, fac mizerie si deranj (mai ales cind sint "pa' prenadez") si primesc ajutor social, chiar azi unul numara niste bani si se lauda ca atit a primit ajutor.

Prosti nu sint, nici handicapati doar jeoarse si puturosi.

A vrut o femeie sa ii plateasca sa ii care niste lemne de la un pat dezafectat (chiar asistam la discutie involuntar) si sa le dea niste bani.

Doamna, eu nu vreau sa car nimic, iau ajutor de la stat, a zis unul dintre ei, cred ca are peste 22-24 ani...

Pai daca era Ceausescu, mai exista vreunul sa frece tziparu' aiurea pe strazi?

De ce sa platesc eu impozit la stat ca sa le dea nemernicilor astia bani?

Editat de Vizitator
Mai las-o cu ,,pluile,, că primesc zilnic raportări pentru asta....
Link spre comentariu
8 minutes ago, Victor said:

Nu .

De ce sa ii ingrase pe exploatatorii vestici ?

Banii trimisi de diasporeni ajung tot in mana puliticienilor de la toate partidele , nu se reflecta in bunastarea românului de rand , evident cu exceptia familiei diasporeanului ,  ce beneficiaza direct de acei bani .

Deci daca familia diasporeanului o duce mai bine atunci este un castig. 

Nu se poate sa ingradim libertatea omului de libera circulatie in Europa ca pe timpul regimului de trista amintire.

Diasporenii din 2007 au trimis in tara 55 MILIARDE DE EURO. Daca acesti bani ajung in manile politicienilor nu sunt ei vinovati ci noi care stam in tara!

Link spre comentariu

La fel gandesc si diasporenii intelectuali , care culeg capsune in Strainezia  :

De ce sa traiasca acei paraziti din taxele pe banii munciti de ei ?

La fel gandesc si patronii evazionisti

De ce fura  statul si angajatii , ca sa traiasca acei paraziti din banii pe care totusi statul reuseste sa-l taxeze ?

La fel gandesc si IT-istii

De ce statul nu le mareste beneficiile , nu cumva pentru ca ii protejeaza pe acei paraziti ?

Evident , totul este un pamflet .

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări