Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Istoria , asa cum a fost ...

Postări Recomandate

Domnu' Traian, ai postari consistente, documentate, dar nu-ti da nimeni dreptul sa folosesti un asemenea limbaj care nu are cum sa-ti faca cinste ba chiar pune in umbra postarile anterioare Ai trecut cam brusc la o atitudine de postac profesionist de pe la diverse ziare/ televiziuni. 

@iop este o persoana pregatita ce ajuta mult la alimentatoare si nu cred ca i te poti adresa  cu astfel de expresii:

<<te rog de unde anume ti s-a infipt asta in scafarlie..., ca sa stim ce sa ocolim, sa nu calcam in el...>>

Te cam erijezi intrun profesor ce ii cearta pe elevii codasi din clasa lui. 

Link spre comentariu

Superioritatea si aroganta va fac sa nu vedeti poza intreaga iar limbajul va descalifica, indiferent de nivelul pregatirii sau cunstintelor tehnice sau de orice fel.

E ok, nu trebuie sa conving pe cineva, mai ales o pesoana "asa superioara", absolut sigura ca detine adevarul absolut si absolut deranjata de alte pareri.

Va calificati perfect pentru noua miscare autista, plina de superioritate, aroganta.

Priviti si calculati cu mare precizie cioburile de cateva miliarde asa-zis pe plus si uitati pierderile nete aduse de cvasi-monopolurile din zonele cu cash rapid, "privatizate", pentru ca hotii de romani furau iar managementul superior si f eficicent pentru tarile mama, era normal sa devina stapan pe acestea.

Dar cum le stiti pe toate, n-are rost sa pierd timpul. Ramaneti in bula plina doar de informatii reale, vecine daca nu identice cu adevarul absolut.

Sunt tot mai multi cei care n-au decat certitudini. Ne indreptam spre un viitor minunat.

Luminati-i si pe toti ceilalti. Eu m-am lamurit.

Editat de iop95
Link spre comentariu

Chiar eu am prezentat sumele primite si date catre UE de Romania anul trecut aici la bodega.Am dat si link sa nu se creada ca nu prezint dovezi. 

Traian B, daca te uiti atent,  nu a avut acest limbaj de la inceput, dar poti face un experiment sa vezi cand cedezi si tu atunci cand vezi scrise informatii nereale. Este asa de greu ca fiecare inainte sa posreze aici sa dea un search pe google ca sa nu mai irite retina celorlati cu informatii nereale?

Ai rabdare cu 2-3 dar te epuizezi pana la urma. 

P.S. Basca ca Traian B face parte din aceia care din sudoarea fruntii lui (venit brut -venit net = bani grei!!!) tine in spate atatia lenesi si oameni de nimic care nu misca un pai pentru un viitor mai bun. Macar de i s-ar permite sa-si dirijeze catre cine vrea el banii de care este usurat lunar.

Link spre comentariu
1 oră în urmă, Traian B a spus:

Ai inteles gresit.......................

Din nou te informezi de unde nu trebuie................

Da dă unde trebuie să ne informăm sefu!?:rade:

Ei ce zici m-am exprimat pe placul tău!?...eu sunt unul din ”proștii” ăia care nu stie să se înformeze  ”de unde trebuie”!

Deja m-am săturat să tot văd ”deștepți” pe la tv care nu se mai opresc din a-i jigni pe oamenii ăia simpli care au dorit să-și exprime și ei opinia ...dar  nu pot, de atâția ”deștepți” care caută orice fel de motiv numai să le arate cât de ”proști”sunt!

Asta e România ...tara ”deștepților” care fac tot posibilul să fraierească majoritatea oamenilor cinstiți și poate nu la fel de deștepți ca ei...

Oameni normali care  muncesc cinstit pe paraful de pe tobă aruncat de ăștia care nu mai pot de deștepți ce sunt...

Pe urmă tot ”inteligenții” caută motivul din care țara ”nu merge” ...nu se dezvoltă.Păi fraților, mai tăiați un pic din nasul ăla care-l țineți pe sus...și o să vedeți cine e vinovatul adevărat pentru situația din țară!

Link spre comentariu
18 minutes ago, elmar said:

Da dă unde trebuie să ne informăm sefu!?:rade:

Cauta si tu in engleza pe google.com ca pe google.ro ai sa gasesti ce sunt unii interesati sa gasesti.

Uite numai un pic:

"Between 2007 and 2017, Romania benefited of 45.7 billion euros from the EU budget, which account for 2.8 percent of the country's GDP,"

Nu-i asa de greu sa iti traduci din romana in engleza si apoi sa cauti pe google.com. 

Poti sa cauti pe site-urile de la UE. Doar nu crezi ca aia ne-au dat 5 miliarde real si scriu pe net ca ne-au dat 45,7 miliarde. 

Am mai pus acest link:

Romania va cotiza la bugetul UE 1,5 miliarde de euro pe 2017, dupa ce a incasat 3,6 miliarde de euro

Editat de adrian_pic
Link spre comentariu

Mai slăbește-mă cu sumele astea scoase din burta unor încuiați ...care,din birourile lor luxoase, habar n-au care e de fapt realitatea !

Sunt duși de nas de unii care au căpușat și căpușează  țara! Vor cu orice preț s-o pună cu botul pe labe!

Să le fie rușine!

Link spre comentariu
5 minutes ago, elmar said:

Mai slăbește-mă cu sumele astea scoase din burta unor încuiați ...care,din birourile lor luxoase, habar n-au care e de fapt realitatea !

Sunt duși de nas de unii care au căpușat și căpușează  țara! Vor cu orice preț s-o pună cu botul pe labe!

Să le fie rușine!

Site-ul Bancii Nationale a Romaniei prezinta incredere pentru tine???

Uite ce scrie:

În perioada 2007-2017, România a beneficiat de fonduri europene primite de la bugetul UE în valoare de aproximativ 45,7 miliarde euro, reprezentând anual în medie 2,8% din PIB.

Ca valoare netă, dacă luăm în considerare și contribuţia României la bugetul UE, intrările de fonduri europene au fost de 30,4 miliarde euro, respectiv 1,8% din PIB în medie pe an.

Bai sa fiu al nabii, exact ca textul in engleza pus anterior.

Uite aici link-ul sa nu crezi ca lucrez fara dovezi:

BANCA NATIONALA A ROMANIEI

Editat de adrian_pic
Link spre comentariu
La 09.06.2018 la 12:22, Victor a spus:

Intreaba-l pe Vasile , Adminul Elforum .

El a lucrat cu chimicalele alea la Baia Mare , folosite pentru extracția metalelor rare .

Soros vrea Rosia Montana pentru el ( nu pentru concurență ) si cel mai ieftin de exploatat este cu acele chimicale care distrug Romania .

Vezi aici este totul la liber, toată procedura tehnică de extracție.

http://www.gabrielresources.com/documents/rosia_montana_technical_report.pdf

este interesant de citit capitolul 20.4.4 la pagina 71

Link spre comentariu

Eu de mult nu mai am încredere în banca aia ...mai ales în conducătorii ei, aleși pe viață, să distrugă tot ce e bun în România!

Ăia cred că sunt puși acolo, la fel cum sunt puși și alții (cozi de topor) prin alte posturi cheie, de către stăpânii de plantație!

Link spre comentariu
1 minute ago, elmar said:

Eu de mult nu mai am încredere în banca aia

CE???? 

Bai baiatule, tu ai idee ce reprezinta BANCA NATIONALA A ROMANIEI??? 

Tu crezi ca pe site-ul ala bnr.ro sunt scrise minciuni??? 

Pai dupa tine si cursul de schimb este o minciuna, si datoria externa a Romaniei este o minciuna. Dar adevarul cine il detine bre? Hai lumineaza-ne! 

Link spre comentariu

O să vă luminați singuri ...așa cum v-ați luminat și în alte privințe ...odată cu trecerea timpului,va ieși la iveală și adevărul adevărat!

Nu sunt la fel de sigur că veți fi și suficient de bărbați să recunoașteți că ați susținut o cauză greșită(pentru majoritatea oamenilor)

Cauza  ”bună” e doar pentru cei care vând țara ...în interes propriu,meschin.

Editat de elmar
Link spre comentariu
Vizitator karpen

Elmar tine-ti frustrarile pentru tine. Nu toti din tara aceasta sunt idioti dar cu siguranta cei ce vad ceva normal in a fi condusi de niste hoti si analfabeti nu sunt niste genii. Si pana la urma cine vinde tara, cine o are pe mana daca  nu astia carora le aduceti voi osanale. Cine este vinovat ca astia de la putere nu sunt in stare sa absorbe fondurile europene? Sau marile tunuri din Romania nu sau dat tot in colaborare cu iubitii nostri politruci de la carma tarii?  Cand dracu o sa deschideti ochii?

Link spre comentariu

Să nu-mi spui că niște amărâți ”analfabeți” au vândut țara!?:96

Nu cumva ăia care fac pe ”democrații inteligenți” și care mainipulează tot ce miscă în media ...fac jocurile pe aici!?

”Politrucii” sunt reprezentanții societății în care trăim...cum e societatea așa sunt si politicienii!

Numai că unii văzuți pe afară, de lângă ciolan...fac pe curații, pe cinstiții...până ajung la borcanul cu miere!

Editat de elmar
Link spre comentariu

DOINA
de Mihai Eminescu

De la Nistru pânâ la Tisa
Tot românul plânsu-mi-s-a,
Că nu mai poate străbate
De-atâta străinătate
Din Hotin şi pânâla Mare
Vin Muscalii de-a călare,
De la Mare la Hotin
Calea noastră ne-o aţin
Şi Muscalii şi Calmucii
Şi nici Nistrul nu-i înneacă
Săraca ţară, săracă!

Din Boian la Cornu Luncii
Jidoveşte-nvaţă pruncii
Şi sub mână de jidan
Sunt românii lui Ştefan.
Că-ndărăt tot dă ca racul
Fără tihnă-i masa lui
Şi-i străin în ţara lui.
Din Braşov pânâla Abrud
Vai ce văd şi ce aud
Stăpânind ungurul crud
Iar din Olt până la Criş
Nu mai este luminiş
De greul suspinelor
De umbra străinilor,
De nu mai ştii ce te-ai face
Sărace român, sărace!
De la Turnu-n Dorohoi
Curg duşmanii în puhoi
Şi s-aşează pe la noi;

Şi cum vin cu drum de fier
Toate cântecele pier
Zboară paserile toate
De neagra străinătate
Numai umbra spinului
La uşa creştinului
Codrul geme şi se pleacă
Şi izvoarele îi seacă
Săraca ţară, săracă!

Cine ne-a adus jidanii
Nu mai vază zi cu anii
Şi să-i scoată ochii corbii
Să rămâie-n drum ca orbii
Cine ne-a adus pe greci
N-ar mai putrezi în veci
Cine ne-a adus Muscalii
Prăpădi-i-ar focul jalei
Să-l arză, să-l dogorească
Neamul să i-l prăpădească,
Iar cine mi-a fost mişel
Seca-i-ar inima-n el,
Cum duşmanii mi te seacă
Săraca ţară, săracă!
Ştefane, Măria ta,
Lasă Putna, nu mai sta,
Lasâ arhimandritului
Toată grija schitului,
Lasă grija gropilor
Dă-o-n seama popilor
La metanii să tot bată,
Ziua toată, noaptea toată,
Să se-ndure Dumnezeu
Ca să-ţi mântui neamul tău
Tu te-nalţă din mormânt
Să te-aud din corn cântând
Şi Moldova adunând
Adunându-ţi flamurile
Să se mire neamurile;
De-i suna din corn odată
Ai s-aduni Moldova toată

De-i suna de două ori
Vin şi codri-n ajutor;
De-i suna a treia oară
Toţi duşmanii or să piară
Daţi în seama ciorilor
Ş-a spânzurătorilor.
Ştefane, Măria Ta,
Lasă Putna, nu mai sta
Că te-aşteaptă litvele
Să le zboare tigvele
Să le spui molitvele
Pe câţi pari, pe câţi fuştei
Căpăţani de grecotei
Grecoteii şi străinii
Mânca-le-ar inima câinii
Mânca-le-ar ţara pustia
Şi neamul nemernicia
Cum te pradă, cum te seacă
Săraca ţară, săracă!

Această variantă a Doinei , extrem de puţin cunoscută astăzi, este preluată din cartea Mihai Eminescu â poezii tipărite in timpul vieţii, vol. III, note şi variante, ediţie critică îngrijită de Perpessicius, cu reproduceri după manuscrise, Editura Fundaţiei Regale, Bucureşti, 1944.

Daca senatul a adoptat recent legea impotriva antisemitismului, noi romanii, ce trebuie sa facem ? 
Sa-l reeducam postmortem pe Eminescu !? 

( copy-paste de pe net )

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări