Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Istoria , asa cum a fost ...

Postări Recomandate

26 minutes ago, Victor said:

...soros , totuși , este vinovat .

Nu e vinovat de prostia fară cusur a populimii , dar are partea lui de responsabilitate în distrugerea planetei .

... nu prea inteleg ce treaba are soros cu distrugerea planetei, ce legatura are el cu faptul ca se distruge natura prin taieri excesive, ce treaba are el ca aproape tot ce se produce se produce doar pt consum adica produse care sa nu reziste prea multi ani (desi exista tehnologie ca acele produse sa reziste si sute de ani)  .... chestia cu soros e doar ca se cauta motive, justificari .....

L.E. ... motivul adevarat al distrugerii planetei e  "omul" .... cel mai perfid, inconstient si distructiv dintre toate animalele planetei ....

Editat de geomx
Link spre comentariu

Intreaba-l pe Vasile , Adminul Elforum .

El a lucrat cu chimicalele alea la Baia Mare , folosite pentru extracția metalelor rare .

Soros vrea Rosia Montana pentru el ( nu pentru concurență ) si cel mai ieftin de exploatat este cu acele chimicale care distrug Romania .

Link spre comentariu

Oau , deja nici părerea ta nu mai contează :).

Mitingul partidului salvați deținuții este organizat doar  cu banii lui  soros .

El le-a dat bani de cămăși cu gulere albe din banii furați de extratereștrii reptilieni din componența  guvernul statului perpendicular si coplanar . 

Prin asta se  dovedește lejer  că participanților  nu le place munca și nu muncesc și nu vor munci vreodată  , altfel aveau deja gulerele murdare .

Da , toți trăiesc din ajutoarele sociale , adica din bani europeni furați de la autostrăzile și investitiile din Transilvania cea iubită de prințul Charles și din bugetul Clujului  si a altor orașe bilingve , adică cu minoritari de altă etnie .

Da , ca să râgâie (  diseară , după prestația centuristă ) a mici si bere toți cei forțați să se urce în autobuzele lui soros etc .

Sper că știți de glumă !

Link spre comentariu
3 hours ago, Victor said:

Soros vrea Rosia Montana pentru el ( nu pentru concurență ) si cel mai ieftin de exploatat este cu acele chimicale care distrug Romania .

Soros nu mai are nevoie de nimic material, este la apusul vietii si cu ultimul racnet isi arunca banii intru promovarea si instaurarea ideilor lui privitoare la cum ar vrea el sa arate lumea in viitor. Uita-te cat de muuult a aruncat iun ultimul timp si in ce directii (fara posibilitatea unui rezultat material)... asa ceva nu se mai face pentru niste bani care-s mai putini decat cei ce-i ai deja si i-ai aruncat...

... dar daca ai rabdare sa citesti... este interesant... dar povestea este prea complicata pentru a o putea verifica:

https://republica.ro/doamna-premier-viorica-dancila-nu-intelege-in-ce-s-a-bagat-cine-vrea-rosia-montana

Link spre comentariu
7 hours ago, Victor said:

Da , toți trăiesc din ajutoarele sociale , adica din bani europeni furați de la autostrăzile și investitiile din Transilvania cea iubită de prințul Charles și din bugetul Clujului  si a altor orașe bilingve , adică cu minoritari de altă etnie .

de data asta partial as fi de acord cu tine... desi nu vad motivul pentru care l-ai amestecat pe printul charles ....

sunt constient ca metodele de extragere a aurului din rosia montaba vor fi catastrofale pt romania dar si metodele de extragere a gazelor de sist prin meroda de fracturare vor fi cam la fel de nocive ... dar exista un interes financiar destul de mare si asa zisa "populime" doreste asta .... costl se va vedea mai tarziu ... cei ce vor castiga bani din asta se vor duce oriunde pe planeta asta , iar cei care vor ramane vor contribui cu bani la buget din costul medicamentelor, deci pib-ul va fi infloritor ....

Editat de geomx
Link spre comentariu
Vizitator karpen

Multi dintre noi suntem doar niste dobitoci cu ochelari de cal. Oare care este motivul pt, care 4 milioane de romani au luat calea pribegiei iar cand aud de trandafirii lui Iliescu li se intorc matele pe dos? Vorbesc unii ,,intelectuali,, atotstiutori de statul paralel si de marile companii  straine iar ca sa fac o paralela ma intreb oare cine are cea mai mare parte din vina:  doctorul spagar sau pacientul reprezentat de specimene precum arsinel, victor socaciu samd? 

Editat de karpen
Link spre comentariu

"Iohannis are influențe naziste, gena lui de neamț iese la suprafață, nu se poate abține. El nu e român, nu simte cu poporul român. Domnul Dragnea e din popor, chiar dacă a furat în tinerețe, că toți am furat, cred că acum e pentru popor" - susținător PSD

Link spre comentariu

https://ec.europa.eu/anti-fraud/media-corner/press-releases/olaf-dna-joint-investigation-fraud-and-corruption-free-food-programme_en

"The investigation concerns the 2012 programme for the provision of free food for the most deprived persons in the EU. This programme is funded by the EU budget and managed by the Romanian paying agency for agriculture, APIA. The financial impact of the case is over EUR 26 million".

... adica in Ro au fost praduite pana si fondurile pentru alimentele oferite GRATUIT de catre EU persoanelor si familiilor celor mai sarace din Ro, pana si mancarea pentru saraci a fost furata!

Iar descoperirea si anchetarea fraudei s-au reusit a se face  bineinteles numai cu suportul tehnic al SRI care trebuie sa plateasca azi pentru acest afront si paguba aduse cui nu trebuie...

Link spre comentariu

Am inteles ca suntem cei mai corupti, lenesi, nenorociti si cum mai doriti.. asta e tema propagandei.

Priviti si dincolo de stiri sau anunturi cu mari "pagube" si furturi, mai ales din "banii UE". Deturnari de fonduri se intampla in toate statele, cu o mica diferenta, sunt de zeci de ori mai mari ca in Romania... aici sunt multe si de 2 lei... la nemti primele 3 fac doar 180mil eur...

Si de la suspiciuni pana la sentinta finala e cale lunga; inspectorii din Romania parca-s cretini, cauta si cea mai mica greseala... asa grijulii sunt cu "banii UE" si asa ajungem sa finantam noi UE... cu o balanta neta anuala de cel putin 1mld eur.

Cei din SRI care vor fi gsiti vinovati ar trebui sa plateasca pentru toate mizeriile facute, pentru abuzuri si oameni nevinovati aruncati in puscarie, doar pentru ca erau adversarii lu' sefu sau mai stiu eu cui.  Problema e ca n-are cine sa-i ancheteze pe bune... nu abureala. Romania n-are procurori, are niste functionari care se duc dupa cum bate vantul. Nu-s avocatii statului... sunt slugi la diversi sefi efemeri... interni si externi.

In rest... colonia rezista.

Link spre comentariu
4 hours ago, iop95 said:

'Am inteles ca suntem cei mai corupti, lenesi, nenorociti si cum mai doriti.. asta e tema propagandei.

Priviti si dincolo de stiri sau anunturi cu mari "pagube" si furturi, mai ales din "banii UE".

Ai inteles gresit, pentru ca chiar daca ancheta se refera la Ro pentru ca fondurile sunt alocate guvernului Romaniei si nu individual fiecaruia dintre noi, totusi nu "noi" suntem cei corupti, ci unii dintre noi, si tocmai un anumit tip de propaganda locala te-a facut sa ne identifici pe "noi" cu "ei" ca s apara ca UE are ceva cu noi, cetatenii sinstiti ai Ro, si astfel sa consideram orice atac la anumite persoane drept atac asupra noastra. Ma rog, daca dumneata vrei in mod particular sa te identifici cu dansii, treaba dumitale, insa te rog citeaza-mi din linkul de mai sus pus de mine, unde anume zice acolo ca am fi "noi" niste " corupti, lenesi, nenorociti si cum mai doriti", sau daca nu gasesti, aminteste-ti te rog de unde anume ti s-a infipt asta in scafarlie..., ca sa stim ce sa ocolim, sa nu calcam in el...

Totusi macar ca si vocabular trebuia sa intelegi ca este o maaaaaaare diferenta intre "stiri sau anunturi" pe care le citesti pe pagini oarecare de internet "informative", si o ancheta oficiala europeana, pentru ca o ancheta oficiala anuntata pe pagina oficiala a unei agentii europene, nu-i totuna cu pagina de internet de pe aici unde ti se spune verzi si uscate asa cum de atatea ori eu -si mereu numai eu!!!- am semnalat aici.

4 hours ago, iop95 said:

inspectorii din Romania parca-s cretini, cauta si cea mai mica greseala... asa grijulii sunt cu "banii UE" si asa ajungem sa finantam noi UE... cu o balanta neta anuala de cel putin 1mld eur.

Din nou te informezi de unde nu trebuie, respectiv de la binevoitori locali foarte interesati sa te faca sa crezi ce rai sunt astia din UE care "urmareste si pedepseste pa romanii patriotii da bine persecutati de raii si tradatorii din tara".

Contrar afirmatiei tale, cei ce se ocupa cu informatii financiare si mai putin cu manipularile puerile, zic ei ca balanta pe primii zece ani se inclina in favoarea Romaniei... cu f'o 27 (dooshapte!!!) MILIARDE Euro!

Fata de informatiile lu' matale despre cat de nenorociti ieste inspectorii din Ro din cauza carora ....[bla, bla, bla imbecilizanto-manipulator]... e totusi o mica diferenta de numai 27 - (-1) = 28 MILIARDE Euro in favoarea Ro, nu?

Pana si guvernul Dancila anunta ca pana la data de 28 februarie, Romania:

• a primit 47,270 mld. Euro fonduri europene, din care 1,584 mil. euro în 2018;
  • a plătit catre UE 15,729 mld Euro.

Te las sa faci tu socoteala, da' ai grija sa nu cumva sa folosesti vreun calculator online de pe paginile acelea de net cu "dezvaluirii socante"!

Apropo'... unde naiba ai citit,cu 1 miliard deficit... ca sa nu calcam nici in asta?

Si nu cumva e doar pe perioada si din  cauza vreunei anume guvernari care nu a absorbit forndurile pe care aia tot incearca sa ni le dea iar guvernarea nu este in stare sa le ia?

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări