Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Istoria , asa cum a fost ...

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...

Am studiat personal planurile crematoriului de la Auschwitz, si am comentat pe un topic;

Am afirmat atunci ca;

k2reconstuction.jpg

In anii '40 a fost epidemie de tifos, si mureau pe capete. De asta ii ardeau...

8. Camera de gazare de la parter

6. Lift mic

1. 15 crematorii neperformante, care ardeau cate 1 cadavru la 4 ore. Deci, 45 pe zi, daca ardeau practic si realistic 12 ore, continuu. Fara sa punem alti timpi la socoteala.

Se bagau in 8, la gramada. Se scoteau cu roaba pe o usa din capatul camerei aleia lungi. Se urcau cate??? 5-6 cu liftul, si urcati al etaj...

Cum au ars ei milioanele presupuse?

Tot la momentul respectiv, a fost foarte agresiv inchis topicul. Adevarul va iesi la iveala, multe generatii mai tarziu, cand nu vor mai exista interesele oranduirii mondiale.

Minciuni, minciuni, minciuni................................ mii de ani de minciuni.

Eu o consider de departe cea mai mare minciuna a istoriei.

Link spre comentariu

Am studiat personal planurile crematoriului de la Auschwitz, si am comentat pe un topic;

Am afirmat atunci ca;

k2reconstuction.jpg

6. Lift mic

1. 15 crematorii neperformante, care ardeau cate 1 cadavru la 4 ore. Deci, 45 pe zi, daca ardeau practic si realistic 12 ore, continuu. Fara sa punem alti timpi la socoteala.

Se bagau in 8, la gramada. Se scoteau cu roaba pe o usa din capatul camerei aleia lungi. Se urcau cate??? 5-6 cu liftul, si urcati al etaj...

Tot la momentul respectiv, a fost foarte agresiv inchis topicul. Adevarul va iesi la iveala, multe generatii mai tarziu, cand nu vor mai exista interesele oranduirii mondiale.

Minciuni, minciuni, minciuni................................ mii de ani de minciuni.

LIKE

Link spre comentariu

Am afirmat atunci ca;

k2reconstuction.jpg

6. Lift mic

Pai daca mureau de tifos,atunci de ce au mai construit camerele de gazare? Sa-i omoare,asa,preventiv? Dupa parerea mea adevarul este undeva, pe la mijloc. Clar, cei care au ajuns lagare, erau folositi pentru a munci. Bolnavii,oamenii in virsta,copii,au fost gazati pentru ca erau considerati ''inutilizabili'',generind cheltuieli, pe care nemtii, nu prea erau dispusi sa le faca. Cei buni de munca, nu erau omoriti,decit daca se imbolnaveau grav sau sufereau accidente grave.

Link spre comentariu

Controlul epidemiei si arderea cadavrelor... si da, sunt sigur ca descreirati au fost, multi. Si sunt sigur ca lucruri mizerabile s-au facut.

Dar, scopul Lagarului era altul. Triere si control forta de munca.

Si, atentie, este presupusa camera de gazare. Si e o greseala strecurata, nu e parter, e subsol. La parter e crematoriul. Dar singura conexiune intre ele e un lift amarat. Departe de eficienta germana...

Si inca o greseala pe care am gasit-o eu acum, am impresia ca 8 era un fel de sala in care erau primiti si dezbracati, deposedati de bunuri, si 9 era sala dusurilor (presupusa camera de gazare).

Se intra la sosirea trenului prin 8, direct in subteran. Erau deposedati, spalati la comun.

Ce este foarte frumos ascuns vederii, la iesirea din dusuri este o scara cu doua fluxuri, pe unde se iesea.

Si da, adevarul este intotdeauna la mijloc...

Link spre comentariu

Sa înțeleg ca în lagărele lui Himmler nu a existat "industrie" a morții? Crematoriile fiind pentru arderea celor bolnavi și camerele de gazare pentru uciderea insectelor care chinuiau "rezidenții" din lagăre?

De unde pina unde adevărul este undeva la mijloc, adevărul se știe și este foarte clar, "fabrici ale morții".

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări