Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Istoria , asa cum a fost ...

Postări Recomandate

Ba, sînt cît se poate de credibile.

1 . Cei care conduc îi reprezintă perfect pe cei ce i-au ales.

2. Românul e aşa de obişnuit cu şpaga că nu face niciun efort pentru a împiedica asta.

3. Problema e că cei de jos nu aspiră la nivelul celor de sus, ci vor să-i tragă în jos.

4. Statul are ce căuta în viaţa economică şi socială atunci cînd va fi un exemplu. Deocamdată e exemplu de "aşa nu", avînd cele mai păguboase afaceri şi cea mai mare lipsă de empatie (ca să nu zic dispreţ) pentru cetăţeni.

5. Unii sînt mai egali decît alţii în faţa legii. Aşa a fost dintotdeauna, aşa va fi mereu.

6. Percep, dar nu fac nimic concret ca să schimbe. E mai simplu să aştepte după alţii.

Nu am putut rabda și trebuie puțin offtopic în completarea textului lui @ratza :

Se uită că nu avem partide care să reprezinte interesele natiunii .

Toate partidele au susținut ajutoarele sociale .

Toate partidele au dat pensii speciale ( doar magistraților :) asta nu va spune nimic ? ) și bugete mari doar serviciilor care formează statul paralel , inclusiv bisericii .

Toate partidele au acceptat șpagă în contractele publice și le-au dat direcționat.

Care partid a finanțat real sistemul de sănătate și de învățământ ? Suntem fără medici / asistente și din ce în ce mai multi copii iau diploma de bacalaureat . A trebuit să scada nivelul examenului din pix ca să creasca numarul absolvenților .

Câți ziaristi mai practică real meseria și nu sunt mercenari sau pe listele de plată ale sistemului cu cei acoperiți , cu uniformă de ceremonie în șifonier și sunt beneficiari ai unei pensii militare la sfârșitul carierei de ziariști ?

Câți dintre patroni plătesc toate taxele și sunt cinstiți ?

Câți dintre cei care sunt de buna credință și au un venit bun / afacere proprie vor să renunțe ca să candideze în parlament ? Eu am vorbit cu câțiva . Nu îi intereseaza .

Câți avem propria opinie documentată pentru care să milităm și nu reacționăm strict dupa sloganuri / titluri / alb și negru ?

Ce merge bine în țara asta și ce nu ?

Nu argumentați , este o întrebare pur retorică , ca și celelalte .

Daca PSD-ul este răul absolut , cu cine îl putem înlocui ?

Eu nu vad pe nimeni . Altfel o sa ne trezim cu o alta " revoluție " în care noi ne agităm și guvernul e numit deja – nu va avea nici o legătura cu ce vrem noi.

Imi amintesc că am făcut o profeție legata de furtul emoțiilor Colectiv , am avut dreptate ( puteți căuta în vechea bodegă ) , iar pe baza acelor emotii au apărut jigodiile bruxelleze numite UsR , sprijiniți de o anumită structură a statului paralel , specializată în Psi Ops , care au nenorocit țara . UsR ( Uniunea soros România ) au fost numiți ilegal în fruntea bucatelor fără să fi fost aleși de popor , iar ăștia din prezent , având calitatea de aleși ai populimii , au desăvârșit ce au făcut gunoaiele anterioare , tot la îndemnul statului paralel .

Preș-ul Constantinescu a declarat la sfârșitul mandatului că a fost învins de statul paralel , este o declarație publică , statul paralel nu reprezintă nimic nou pe plaiurile mioritice .

Concluzia ?

Scapă cine poate !

Editat de Victor
Link spre comentariu

Oameni superiori, ţineţi-vă departe de piaţa publică! Oameni superiori, oameni cutezători, inimi cutezătoare şi cinstite! Ascundeţi-vă gândurile. Căci astăzi e vremea gloatei!Ceea ce gloata s-a învăţat să creadă, negândind, cum s-ar putea distruge cu gândire? (…) Să vă feriţi şi de savanţi! Aceştia vă urăsc: ca unii care nu produc nimic. Au ochii reci, privirea seacă şi toate păsările sunt pentru ei ca şi cum n-ar avea pene. Câte unii se laudă că nu mint. Dar trebuie văzut dacă neputinţa de a minţi înseamnă pentru ei iubire de adevăr. (…)Cine nu ştie să mintă nu ştie nici ce-i adevărul.

Tot de-ale neamtului...

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Voi încheia cu offtopicul , făcând mențiunea că am pregătit floricelele și canapeaua din fața televizorului pentru cel mai tare spectacol din 2018 : meciul dintre jigodiile bruxelleze și statul paralel ( deja divizat între sufrageriști și cei foști sufrageriști :) ) .

Aveți diferite opțiuni :

1 ?

X ?

2 ?

Dacă va fi KO , în ce repriză , în ce secundă ?

Nu contează cine câștigă , doar noi vom pierde .

Din nefericire .

Oricum le recomand " unora " să stea la coadă la frigidere de mare capacitate sau lazi frigorifice , după dorință .

Ar fi păcat să li se strice atâta carne ...

Link spre comentariu

Oameni superiori, ţineţi-vă departe de piaţa publică! Oameni superiori, oameni cutezători, inimi cutezătoare şi cinstite! Ascundeţi-vă gândurile. Căci astăzi e vremea gloatei!Ceea ce gloata s-a învăţat să creadă, negândind, cum s-ar putea distruge cu gândire? (…) Să vă feriţi şi de savanţi! Aceştia vă urăsc: ca unii care nu produc nimic. Au ochii reci, privirea seacă şi toate păsările sunt pentru ei ca şi cum n-ar avea pene. Câte unii se laudă că nu mint. Dar trebuie văzut dacă neputinţa de a minţi înseamnă pentru ei iubire de adevăr. (…)Cine nu ştie să mintă nu ştie nici ce-i adevărul.

Tot de-ale neamtului...

Frate ...nu mai da vina pe gloată....nu gloata a facut și face, dezastrul ăsta! Așa vor să credeți cei care vă manevrează zi de zi!

Să găsiți un țap ispășitor într-o masă amorfă...!

Gândește-te că s-a ajuns în stadiul în care un doctor(medic) e capabil să facă rău (chiar să lase să moară) pacienții rivalului său!

Da ...despre asta vorbim ...despre ce v-am spus eu de atâta vreme ...jungla capitalistă!Unde cel puternic mănâncă pe cel slab/fără apărare!

Editat de elmar
Link spre comentariu

Da...așteptați să vă scoată gloata din rahatul pe care-l tot împrăștiați peste tot! Ar fi cazul să încetați cu greața asta față de toți care vă sunt inferiori...și să puneți cunoștințele,priceperea-inteligența în folosul tuturor!Doar așa o să fim cu toții fericiți...altfel oricât de bine ți-ai amenaja ”castelul de cleștar”...tot vei fi nevoit să calci în rahat...când ieși afară din el!

Editat de elmar
Link spre comentariu

Citat: Frate ...nu mai da vina pe gloată....

Omul care a scris cele de mai sus a murit in aug 1900. Eu l-am citat ca semana destul de mult cu ce se umplu topicele de la bodega. Sa nu credeti ca sunteti deschizatori de drumuri.

Link spre comentariu

NU mă interesează cine a fost și când a murit cel pe care l-ai citat...

Practic l-ai citat ...pentru că ești de acord cu ce scrie acolo.Nu!?

P.S Nu era bine să scrii măcar că ai citat pe cineva ...Sau a fost un ”citat” capcană!?

Editat de elmar
Link spre comentariu

Da...așteptați să vă scoată gloata din rahat pe care-l tot împrăștiați peste tot! Ar fi cazul să încetați cu greața asta față de toți care vă sunt inferiori...și să puneți cunoștințele,priceperea-inteligența în folosul tuturor!Doar așa o să fim cu toții fericiți...altfel oricât de bine ți-ai amenaja ”castelul de cleștar”...tot vei fi nevoit să calci în rahat...când ieși afară din el!

Cînd iese vreunul afară săriţi repede să-l trageţi înapoi. N-am aşteptat şi nici nu aştept după alţii ca să-mi fie mai bine. De ce să-mi pun cunoştinţele în interesul celor de genul tău, oameni care mă iau în derîdere? Nu, mersi, vă meritaţi soarta cu vîrf şi îndesat.

Link spre comentariu

Da...mă gândeam că ăia care se cred (și poate sunt) deștepți ...nu au nevoie de preamăriri !Se pare că m-am înșelat!

De fapt le-ar trebui câte un covor rosu...ori de câte ori se dau „jos” ...din caleașca aurită!

Cât despre soartă...e clar că majoritatea celor care ne conduc, gândesc așa! Atunci, dece vă mai mirați că totul merge, așa cum merge!?

Aaa...dacă sunteți un pic mai pe margine credeți că nu sunteți implicați în acest proces! Vă înșelați!

Și prin atitudinea ta ...îi menții la putere chiar pe ăia care îi urăști (după părerea mea...doar declarativ,îi urăști ...că de fapt, faci exact ce fac și ei)

Editat de elmar
Link spre comentariu

Citat: P.S Nu era bine să scrii măcar că ai citat pe cineva ...

Citat: Tot de-ale neamtului...

Edited by miticamy, 55 minutes ago.

Dar nu te-ai prins care neamt ca citesti doar ce-ti convine. Oricum discutia este greu de descalcit, nu stii cine cui se adreseaza, fiecare si-a pus placa lui iar forumul castiga la numarul de postari. Deci dl Elmar ajuti fara sa vrei un capitalist sa castige prin exploatarea dumitale, adica consumi curent si net pt alcineva.

Link spre comentariu

Dar nu te-ai prins care neamt ca citesti doar ce-ti convine. Oricum discutia este greu de descalcit, nu stii cine cui se adreseaza, fiecare si-a pus placa lui iar forumul castiga la numarul de postari. Deci dl Elmar ajuti fara sa vrei un capitalist sa castige prin exploatarea dumitale, adica consumi curent si net pt alcineva.

O fi greu de descâlcit pentru unii...mie nu mi se pare!

Deși...fără să vreau să te supăr...eu consider, cel puțin, ciudate mesajele tale de la bodegă!Sunt evazive de parcă ți-ar fi frică să-ți spui părerea clar și la obiect!

În privința ajutorului acordat ”capitalistului”...dacă ar fi vorba de ajutor ...i l-aș da cu plăcere! Dar dacă e vorba să-l îmbuibez cu bani ...doar pentru că el poate să mă jupoaie ...mai bine renunț la serviciile lui!

Link spre comentariu
Ce spunea Nicolae Steinhardt, evreul convertit la Ortodoxie, despre maresalul Antonescu

icolae Aurelian Steinhardt (n. 29 iulie 1912 - d. 30 martie 1989) a fost un scriitor, critic literar,eseist, jurist, publicist si scriitor roman, originar din Pantelimon, judetul Ilfov. De origine evreiasca, s-a convertit la religia crestina ortodoxa in inchisoarea de la Jilava, si-a luat numele de fratele Nicolae, si s-a calugarit dupa punerea sa in libertate.

Este autorul unei opere unice in literatura romana, Jurnalul fericirii. A fost doctor in drept constitutional.

„Despre Antonescu insa nu pot sa nu arat ca, oricum, a fost singurul in toata Europa care a cutezat sa i se opuna lui Hitler, sa-i tina piept intr-o chestiune de onoare personala pentru acesta, in care nici Petain, nici cardinalii nu i-au spus nu. In vreme ce floarea aristocratiei germane, generalii si feldmaresalii acoperiti de medalii si decoratii stateau smirna in fata lui si tremurau, iar el facea spume la gura si alerga urland de la un capat la altul al incaperii, Antonescu i-a tinut piept in propriul lui barlog de la Berchtesgaden; darz, cu modestia cuvenita, a scapat de la moarte cateva sute de mii de suflete de evrei.” (…) „Si pot afirma ca nici un evreu din Romania nu a fost predat nazistilor pentru a fi trimis in lagarele de concentrare din Germania sau din Polonia. Nici unul!” (Nicolae Steinhardt – „Jurnalul fericirii”)

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări