alcon Postat Mai 2, 2017 Partajează Postat Mai 2, 2017 Referitor la ofiterii de informatii si angajatii din serviciile secrete, iata, avem o stire:"Un fost angajat al serviciilor secrete şi-a bătut două cuie în cap, încercând să se sinucidă."http://radioresita.ro/242550/un-fost-angajat-al-serviciilor-secrete-si-batut-doua-cuie-cap-incercand-sa-se-sinucidaSa fi fost vorba de astenia de primavara sau ca se apropia 1Mai Muncitoresc? Link spre comentariu
hpavictor Postat Mai 9, 2017 Autor Partajează Postat Mai 9, 2017 (editat) 9 Mai . Offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff . O zi grea pentru Europa . Am avut un bunic , care impreuna ( conjunctura politica de atunci a facut sa fie asa ) a ajuns alaturi de trupele germane pana in Caucaz , dar a scapat cu viata din acea incercare , fiind demobilizat ( temporar ) incepand cu primavara lui '44 . Un gand de pioasa aducere aminte merita toti cei ce au luptat pentru tara lor , indiferent ca au luptat pe frontul din Est sau cel din Vest in WW2 sau pentru cei cazuti in luptele din WW1 pentru ca toti romanii sa fie impreuna , sau pentru cei cazuti in Razboiul de Independenta , din cadrul razboiului ruso- Turc 1877 / 1878 . Sper sa intelega toata lumea ca noi sarbatorim azi doar Ziua Independentei 9 MAI 1877 , nicidecum ziua " eliberarii " Europei de catre armatele sovietice invadatoare . Restul e propaganda clasica comunistoido - bruxeleza , sorosista = userista sau reptiliana si poponara . Doar cei mentionati in mod expres anterior sau retarzii analfabeti mai pot pune botul la asemenea manipulari ! Desigur , ar putea fi si aniversarea din 9 Mai 1905 a Decretului Imperial de Recunoastere a minoritatilor inrudite aromane si megleno- romane emis de insusi Imperiul Otoman : https://cersipamantromanesc.wordpress.com/2016/05/16/111-ani-de-la-iradeaua-imperiala-de-recunoastere-a-drepturilor-nationale-ale-romanilor-din-imperiul-otoman-aromani-si-meglenoromani/ Cei ce nu se informeaza , nu pot inteleg la ce ma refer , dar daca nu se informeaza sau neaga cu rea vointa aceste informatii nu pot avea vreodata respect din partea mea sau a celor ce gandesc si simt la fel ca mine ! ! Editat Mai 9, 2017 de Victor Link spre comentariu
alcon Postat Mai 10, 2017 Partajează Postat Mai 10, 2017 (editat) Unii nu au vrut sa sarbatoreasca niciun 9 Mai, au vrut sa învete istorie împreuna cu decăniţa lor, dar, au fost deranjati de concertul organizat de comunisti si capitalisti. Poate le-a sarit #-ul din cap si vor sarbatori azi, 10 Mai, Ziua Regalităţii., deasemenea, zi cu triplă semnificaţie istorică. Editat Mai 10, 2017 de alcon Link spre comentariu
C.D. Postat Mai 10, 2017 Partajează Postat Mai 10, 2017 (editat) Si tata (Dumnezeu sa-l ierte - ca a plecat la Domnul) a ajuns impreuna cu trupele germane pana la Stalingrad, ranit de trei ori, decorat cu "Coroana Romaniei cu spade in grad de cavaler" Intradevar noi am sarbatorit ieri NUMAI Ziua Independentei 9 MAI 1877. (punct) Cand nu sunt organizate concerte, se aude zgomotul infernal al circulatiei din zona (de, buricul capitalei) - numai bine pentru o concentrare optima la invatat nu-i asa? Ce ar fi mai bine ? 1) sa se mute facultatea de istorie din acel loc? 2) sau sa se restrictioneze circulatia in zona, pentru a se putea concentra la invatat studentii ? NU toti tinerii au # in cap - majoritatea nu-l au, si sunt patrioti si buni romani, cu respect pentru familie, tara, si oameni. (iar unii cred in Dumnezeu, si au frica in a nu face rele semenilor lor) Regalitatea a avut un rol major in trecutul Romaniei, dar azi nu prea mai are ce ne oferi. (poate Charles ?) http://www.mediafax.ro/social/printul-charles-al-marii-britanii-print-de-transilvania-la-propunerea-primarului-din-alba-iulia-16230191 Sa nu fie asociat cu Dracula de Transilvania. Editat Mai 10, 2017 de cristiand02 Link spre comentariu
alcon Postat Mai 10, 2017 Partajează Postat Mai 10, 2017 Si tata (Dumnezeu sa-l ierte - ca a plecat la Domnul) a ajuns impreuna cu trupele germane pana la Stalingrad, ranit de trei ori, decorat cu "Coroana Romaniei cu spade in grad de cavaler" Intradevar noi am sarbatorit ieri NUMAI Ziua Independentei 9 MAI 1877. (punct) Cand nu sunt organizate concerte, se aude zgomotul infernal al circulatiei din zona (de, buricul capitalei) - numai bine pentru o concentrare optima la invatat nu-i asa? Ce ar fi mai bine ? 1) sa se mute facultatea de istorie din acel loc? 2) sau sa se restrictioneze circulatia in zona, pentru a se putea concentra la invatat studentii ? NU toti tinerii au # in cap - majoritatea nu-l au, si sunt patrioti si buni romani, cu respect pentru familie, tara, si oameni. (iar unii cred in Dumnezeu, si au frica in a nu face rele semenilor lor) Regalitatea a avut un rol major in trecutul Romaniei, dar azi nu prea mai are ce ne oferi. (poate Charles ?) http://www.mediafax.ro/social/printul-charles-al-marii-britanii-print-de-transilvania-la-propunerea-primarului-din-alba-iulia-16230191 Sa nu fie asociat cu Dracula de Transilvania. Bunule domn, eu nu am spus ca toti tinerii au # in cap, m-am referit la minoritatea #-ista manipulata de "deep state" din sufrageria lui Oprea! Link spre comentariu
C.D. Postat Mai 10, 2017 Partajează Postat Mai 10, 2017 Sufrageria lui Oprea (scos pe tusa) nu mai este de mult timp functionala, iar mesenii sunt scosi rand pe rand, pe tusa. Problema este, cine le mai baga azi tinerilor #-ul in cap ? Raspunsul desigur il cunoastem cu totii, iar istoria consemneaza tot. Link spre comentariu
hpavictor Postat Mai 10, 2017 Autor Partajează Postat Mai 10, 2017 Uite aici adevarul de regalitate , scris de un contemporan al regalitatii : http://www.aboutromania.com/cosbuc40.html Ultima strofa este bomboana de pe coliva pe care o asteptam de ceva timp . Link spre comentariu
alcon Postat Mai 10, 2017 Partajează Postat Mai 10, 2017 Raspunsul desigur il cunoastem cu totii, iar istoria consemneaza tot. Depinde de cine o scrie. Link spre comentariu
hpavictor Postat Mai 10, 2017 Autor Partajează Postat Mai 10, 2017 Cred ca mai conteaza si cine dicteaza celui care scrie " istoria " .... Link spre comentariu
Mircea Postat Mai 10, 2017 Partajează Postat Mai 10, 2017 Ca sa nu mai vorbim despre ce intelege cititorul neavizat... Eu il stiam pe Cosbuc oareşce regalist, dar probabil ca ideea de mai sus se aplica in unele cazuri. Link spre comentariu
hpavictor Postat Mai 11, 2017 Autor Partajează Postat Mai 11, 2017 Vlahuță , alt contemporan , era de aceeași parte a baricadei antiregaliste : http://poezii.itbox.ro/alexandru-vlahuta/1907.html Exprimarea este foarte dură . Or fi știut ei ceva ... Anul 1907 ( titlul ales de Vlahuță ) a fost un an bun , s-a separat grâul de neghină . Păcat de victimele reptilienilor . Link spre comentariu
eugenbt Postat Mai 11, 2017 Partajează Postat Mai 11, 2017 referitor la protestul studentilor de la Facultatea de Istorie privind concertul, eu nu inteleg un lucru: concertul a fost seara, studentii au cursuri (in general) pana la 18.00, 19.00. ei locuiesc in Facultatea de Istorie, nu sunt cazati la camin sau pe la diverse gazde? s-a auzit "Dragostea din tei" pana la marginea Bucurestiului de nu puteau invata de zgomot? se pare ca cei care trebuiau sa invete pentru sesiune erau doar restantierii, adica cei care n-au invatat la timpul potrivit http://www.istorie.unibuc.ro/avizier/anunturi/programare-resta Link spre comentariu
alcon Postat Mai 12, 2017 Partajează Postat Mai 12, 2017 referitor la protestul studentilor de la Facultatea de Istorie privind concertul, eu nu inteleg un lucru: concertul a fost seara, studentii au cursuri (in general) pana la 18.00, 19.00. ei locuiesc in Facultatea de Istorie, nu sunt cazati la camin sau pe la diverse gazde? s-a auzit "Dragostea din tei" pana la marginea Bucurestiului de nu puteau invata de zgomot? se pare ca cei care trebuiau sa invete pentru sesiune erau doar restantierii, adica cei care n-au invatat la timpul potrivit http://www.istorie.unibuc.ro/avizier/anunturi/programare-resta Cand e # e #, te pui cu #? De ce nu protesteaza impotriva gratuitatii pe CFR? Link spre comentariu
alinstegaru Postat Mai 12, 2017 Partajează Postat Mai 12, 2017 Vlahuță , alt contemporan , era sa moara fara putza. Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 12, 2017 Partajează Postat Mai 12, 2017 De ce nu protesteaza impotriva gratuitatii pe CFR? De fraieri...ar trebui sa se alinieze in fata guvernului cu pantalonii in vine,in pozitie usor aplecat,in semn de recunostinta,nu sa protesteze cand nu le convine ceva,indiferent ce li se impune,ca doar si-au primit plata.Mama lor de huligani nerecunoscatori. Link spre comentariu
Postări Recomandate