Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Istoria , asa cum a fost ...

Postări Recomandate

"According to research published in 2004, Adolf Hitler, dictator of Germany during 1933–1945, likely belonged to Y-DNA haplogroup E-M35 ("E1b1b1"), a haplogroup which originated in East Africa about 22,400 years BP.[54]

In 2010, journalist Jean-Paul Mulders and historian Marc Vermeeren publicised analysis of samples taken from 39 patrilineal relatives of Hitler, supporting the above finding and pointing out this haplogroup was now common among Berbers, Somalisand Jews.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_haplogroups_of_historic_people

Link spre comentariu

E total neimportant ce ai vazut tu la Discovery , ce ti-a ramas in minte , ce o sa studiezi sau ce stii deja .

Era mai simplu sa incepi cu inceputul , adica cu unul dintre cele 4 popoare unite de imparatul Qin , ala care a dat numele Chinei ca stat unitar , cu o existenta pana in prezent .

Poporul wei este fix poporul turcmen din asia centrala / uigur etc , adica cel aflat la originea celui otoman dupa insusirea credintei musulmane , deci razboaiele intre popoarele wei si cel corean sunt razboaie intestine ...

De la tine nu are nimeni pretentia ca poti oferi ceva serios ...

Parerea mea.

Desigur , si eu pot gresi .

Sper ca stiti de gluma !

Editat de Victor
Link spre comentariu

CINE ARE SAU

unde gasec si eu actul semnat de abdicare al lui carol ll (poze, filme)

unde gasesc depunerea juramantului ca rege in fata parlamentului a lui mihai (poze, filme)

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări