Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Istoria , asa cum a fost ...

Postări Recomandate

Pai in Franta regulile sint reguli si nu se discuta,ca la noi. La noi ''ciumpalacul''de elev comenteaza in fata profului sau invatatorului,fara ca acestia din urma, sa poata face ceva,pentru ca, nu?,elevul este ''suveran'', nu proful si invatatorul! Si cum elevul este ''suveran'',el are ultimul cuvint,altfel parintii, vin cu o falca-n cer si una-n pamint si cer socoteala cadrului didactic,pentru faptul ca si-a permis sa-i ''admonesteze'' progenitura.

Link spre comentariu

La noi ''ciumpalacul''de elev comenteaza in fata profului sau invatatorului,fara ca acestia din urma, sa poata face ceva,pentru ca, nu?

Cred ca acum s-au cam consumat fazele cu comentarii,mai nou,aud ca-i cam pocneste peste gura,sar la bataie, daca fac talente la elevi...mama lor de profesori.

Link spre comentariu

Eheee,ce-o luam in ''freza''! Daca ne punea,necuratu' sa nu ne facem temele,sa mergem la scoala cu lectia neinvatata,daca eram obraznici, sau din varii motive, dascalii ne ''rupeau''! Ce comentarii,ce figuri,ce pîra la parinti! Ne feream ca dracu' de tamiie sa n-afle parintii ca am luat-o-ncoaja de la profesori sau invatator. Dac-aflau, ne ''tabaceau'' parintii fundul! Atunci regulile erau reguli si trebuiau respectate! De nu, o ''serveam''.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

Eheee,ce-o luam in ''freza''! Daca ne punea,necuratu' sa nu ne facem temele,sa mergem la scoala cu lectia neinvatata,daca eram obraznici, sau din varii motive, dascalii ne ''rupeau''! Ce comentarii,ce figuri,ce pîra la parinti! Ne feream ca dracu' de tamiie sa n-afle parintii ca am luat-o-ncoaja de la profesori sau invatator. Dac-aflau, ne ''tabaceau'' parintii fundul! Atunci regulile erau reguli si trebuiau respectate! De nu, o ''serveam''.

Si eu am trait acele vremuri...elevii erau..''oprimati''(asupriti) de invatatoare,bataie cu ..liniarul in palma si cel mai rusinos lucru,era sa stai la ..colt! :jytuiyu ''Razbunarea'' nu sa lasat mult asteptata...prin clasa a-V-a ,am pus o piuneza pe scaunul profei de istorie...restul cunoasteti ! Acum,imi pare rau,chiar era o femeie de treaba..! :pandaci

Link spre comentariu

Si eu am trait acele vremuri...elevii erau..''oprimati''(asupriti) de invatatoare,bataie cu ..liniarul in palma si cel mai rusinos lucru,era sa stai la ..colt! :jytuiyu ''Razbunarea'' nu sa lasat mult asteptata...prin clasa a-V-a ,am pus o piuneza pe scaunul profei de istorie...restul cunoasteti ! Acum,imi pare rau,chiar era o femeie de treaba..! :pandaci

Te-ai razbunat!!! :aut:

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări