Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Istoria , asa cum a fost ...

Postări Recomandate

Nu cred ca " e bine " . Austriecii ne pot ei declara indezirabili ... Petrolul , bancile ( vreo cateva ) , lemnul , cate ceva de pe la Cugir ( ca ne pricepem , n' asa ? ) , si multe altele ... le trec sub tacere , nu fac obiectul unui forum ... sant ale lor . Nu ma intrebati cum s - a intamplat , ca nu stiu ( ? ) , si oricum nu mai conteaza , fapt subliniat cel mai puternic de cei interesati ... faptuitori sau beneficiari . Inteleg din barfe ca beneficiaza si de ceva protectie , pe ici - colo , ca orice lucru bine facut ... asadar , ... asadar !

Link spre comentariu

Cam asta ziceam si eu ... sant si lucruri care nu fac obiectul unui forum . Oricum nu ne - ntreaba nimeni . Ma rog , la modul personal , daca m - ar declara indezirabil , as avea unde sa " trag " o perioada ... probabil destul de lunga . Cateodata parca - mi doresc ... dar nu ma tine mult ! ...

Editat de gauss
Link spre comentariu
Vizitator viobio

Cu francezii sau germanii nu am mai nimic , dar când discutăm de holenderi sau austrieci ... ăștia se cred stăpâni aici .

I-aș declara persona non grata sau indezirabili , fiecare după caz .

Eu de al dracu plec maine in Austria , sa le mai bag citeva mii de euro in visterie , ca de ani buni nu mai ma pasioneaza turisnul in Romania , unde dai cit nu face si nu te alegi cu nimic , eventual stai 5h 30' in masina , atit am facut din Bucuresti pina la Cheile Gradistei , 189km ! Nu ma duceam dar au tras niste prieteni de mine .

Sa ia strainii tot , dar tot ! Ca oricum aici nu merge nimic , de la aia de sus pina la aia de jos toți ( am specificat TOȚI ) suntem praf si pulbere !

Editat de viobio
Link spre comentariu
Vizitator viobio

Mda .

Germania a mers în WW1 și in WW2 pe favorizarea Ungariei ...

Părerea mea sinceră e că nu există o dobitocie mai mare ca asta .

Practic au fost distruși de doua ori , drept consecință a acestei favorizări .

Nu doresc sa fac previziuni despre WW3 , dar vor fi împărțiți de SUA în cele 300 de state si cetăți din care Von Bismarck a fondat Germania moderna .

"Germania a mers în WW1 și in WW2 pe favorizarea Ungariei ..."

Corect !

Pentru ca pina in 1918 civilizatia se termina prin Sibiu , Brasov , Fagaras , adica dincolo de Carpati , inca 1000 de ani ungurii vor avea boala pe romani , ca au pierdut Transilvania , si de ce sa nu recunoastem ..... si dupa 100 de ani se observa ca Transilvania este si a fost altceva .

Editat de viobio
Link spre comentariu

Eu de al dracu plec maine in Austria , sa le mai bag citeva mii de euro in visterie , ca de ani buni nu mai ma pasioneaza turisnul in Romania , unde dai cit nu face si nu te alegi cu nimic , eventual stai 5h 30' in masina , atit am facut din Bucuresti pina la Cheile Gradistei , 189km ! Nu ma duceam dar au tras niste prieteni de mine .

Sa ia strainii tot , dar tot ! Ca oricum aici nu merge nimic , de la aia de sus pina la aia de jos toți ( am specificat TOȚI ) suntem praf si pulbere !

La Cheile Gradistei Kovesi si procurorii trag niste chiolhanuri monstru...

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări