Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Difuzoare masina 1 intrebare

Jamaicanu

Postări Recomandate

Spuneti-mi si mie ce difuzoare care sa dea kick bas a-s putea pune pe masina, iar impedanta sa fie de 4 ohm. Nu conteaza daca sunt ovale ( speciale pentru masina ) sau rotunde ( pentru boxe de apartament ). Vreau sa se auda super pentru ca a-s vrea sa ii dau clasa unui tovaras care are un subwofer cu difuzor hertz. Puterea difuzorului a-s vrea sa fie cat mai mare. :partyman:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

2

• adircf

2

• Jamaicanu

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

in cazul asta avem o mica problema...Kick se obtine folosind difuzoare cu SPL mare cu membrana usoara si sisteme magnetice f puternice , care au un raspuns la impuls extrem de rapid.buba este ca eu tocmai am descris un difuzor profesional iar dezavantajul la astea este ca necesita incinte mari.difuzoarele astea de masina nu au deloc caracteristicile corectetoate au SPL mic cauzat de membrana f grea si un raspuns la impuls dezastuos :toimonster: din pacate nici nu stiu ce sa-ti recomand pentru o masina mica

Link spre comentariu

eu de exemplu voi folosi pe masina la mine 2 bucati de P-audio C15-600N legate in paralel pe 2 amplificatoare Ground Zero Hydrogen GZHW1.1000D2KW RMS/ 2 ohmi 1.4 KW aprox pe 4 ohmiam folosit inainte pe un cielo un Selenium 15SW5P amplificat cu 1 KW RMS si nu puteam sa suport Group delay-ul (eu ascult doar muzica electronica: Techno trance goa, Psy etc) si un kick este extrem de important pt mine

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări