Jamaicanu Postat Mai 17, 2007 Partajează Postat Mai 17, 2007 Spuneti-mi si mie ce difuzoare care sa dea kick bas a-s putea pune pe masina, iar impedanta sa fie de 4 ohm. Nu conteaza daca sunt ovale ( speciale pentru masina ) sau rotunde ( pentru boxe de apartament ). Vreau sa se auda super pentru ca a-s vrea sa ii dau clasa unui tovaras care are un subwofer cu difuzor hertz. Puterea difuzorului a-s vrea sa fie cat mai mare. :partyman: Link spre comentariu
adircf Postat Mai 17, 2007 Partajează Postat Mai 17, 2007 poi fa un woofer cu 2 difuzoare Hertz ca si ale colegului tau si acordeaza incinta mai sus Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Mai 17, 2007 Partajează Postat Mai 17, 2007 @adircf ca si moderator prima data trebuia sa muti subiectul la AUTo sound... iar dupa aia puteai sa si raspunzi :goodman: Link spre comentariu
adircf Postat Mai 17, 2007 Partajează Postat Mai 17, 2007 am vrut sa-l mut dar dupa ce imi editam postul si cum a spus faza aia ca nu pot posta intr-un interval scurt.... Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Mai 17, 2007 Partajează Postat Mai 17, 2007 Mutarea cu postarea nu are nimic in comun, poti sa poatezi si sa-l muti instantaneu :weedman: Link spre comentariu
Jamaicanu Postat Mai 17, 2007 Autor Partajează Postat Mai 17, 2007 pai difuzorul prietenului meu baga bas vibrat, eu vreau kick bas Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Mai 17, 2007 Partajează Postat Mai 17, 2007 in cazul asta avem o mica problema...Kick se obtine folosind difuzoare cu SPL mare cu membrana usoara si sisteme magnetice f puternice , care au un raspuns la impuls extrem de rapid.buba este ca eu tocmai am descris un difuzor profesional iar dezavantajul la astea este ca necesita incinte mari.difuzoarele astea de masina nu au deloc caracteristicile corectetoate au SPL mic cauzat de membrana f grea si un raspuns la impuls dezastuos :toimonster: din pacate nici nu stiu ce sa-ti recomand pentru o masina mica Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Mai 17, 2007 Partajează Postat Mai 17, 2007 eu de exemplu voi folosi pe masina la mine 2 bucati de P-audio C15-600N legate in paralel pe 2 amplificatoare Ground Zero Hydrogen GZHW1.1000D2KW RMS/ 2 ohmi 1.4 KW aprox pe 4 ohmiam folosit inainte pe un cielo un Selenium 15SW5P amplificat cu 1 KW RMS si nu puteam sa suport Group delay-ul (eu ascult doar muzica electronica: Techno trance goa, Psy etc) si un kick este extrem de important pt mine Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum