Vizitator alex25alex Postat Aprilie 29, 2017 Partajează Postat Aprilie 29, 2017 (editat) Am găsit in curtea unui prieten acest amplificator: http://imgur.com/a/z60fx Imi puteți oferi niște informații despre el? Editat Aprilie 29, 2017 de alex25alex Link spre comentariu
hpavictor Postat Aprilie 29, 2017 Partajează Postat Aprilie 29, 2017 Folosit pentru radioficare in mediul rural . Link spre comentariu
Vizitator alex25alex Postat Aprilie 29, 2017 Partajează Postat Aprilie 29, 2017 Si care e valoarea lui? Link spre comentariu
hpavictor Postat Aprilie 29, 2017 Partajează Postat Aprilie 29, 2017 Zero pentru necunoscatori , probabil cateva zeci de lei pentru pasionatii de paleoelectronica . 4 Link spre comentariu
Vizitator alex25alex Postat Aprilie 29, 2017 Partajează Postat Aprilie 29, 2017 Mulțumesc! Link spre comentariu
QQme Postat Aprilie 29, 2017 Partajează Postat Aprilie 29, 2017 Sa nu-l alimentati,pot exploda electroliticii. 1 Link spre comentariu
gheo23 Postat Aprilie 29, 2017 Partajează Postat Aprilie 29, 2017 Buna observatia lui Victor ! Ma gandesc cata munca la un astfel de dinosaur, dar cu siguranta oamenii o faceau cu pasiune si isi luau salarii din comercializarea lor.E piesa de muzeu. Link spre comentariu
feri.visky Postat Mai 2, 2017 Partajează Postat Mai 2, 2017 Nu ar trebui aruncat sau desfăcut... eu nu am văzut nici un aparat de radioficare aşa întreg... Ar trebui donat la vreun muzeu, tehnic de preferinţă... Link spre comentariu
alinstegaru Postat Mai 2, 2017 Partajează Postat Mai 2, 2017 S-ar putea restaura,cu ceva costuri maricele. Daca te gandesti sa-l donezi,sunt amator. E pacat sa ajunga la fier vechi. Link spre comentariu
NICA Postat Mai 2, 2017 Partajează Postat Mai 2, 2017 Doneaza-l lui Feri Viski pentru Pro radio antic.Acolo va fi respectat si conservat,bucurandu-se mai multi pasionati care iti vor fi recunoscatori.Altminteri va ajunge poate la gunoi. Nu trebuie sa faci asa musai dar cred ca ar fi bine tinand cont ca este romanesc si merita respect tehnic. Link spre comentariu
VEF Postat Mai 2, 2017 Partajează Postat Mai 2, 2017 Ar fi pacat sa-l aruncati sau sa ajunga la gunoi e un lucru rar . Link spre comentariu
vergil Postat Mai 2, 2017 Partajează Postat Mai 2, 2017 Daca este de donat si eu l-as lua . Acum ce locatie are alex25alex Link spre comentariu
alinstegaru Postat Mai 2, 2017 Partajează Postat Mai 2, 2017 Hai ,ma, c-am glumit cu donatia. Acum v-a apucat nostalgia si dorul de restaurare. Poate ca n-are ce face cu el dar nici sentimente profunde nu-l incearca in ce priveste fieratania,asa ca sariti cu banii de deranj,o oferta,ceva acolo, sa-l stimuleze pe om. Link spre comentariu
QQme Postat Mai 2, 2017 Partajează Postat Mai 2, 2017 Ampl.scoate cam 60-70W dar pe tens. de linie 120Vsi numai 2-3W pt. dif. de control Link spre comentariu
imreberes Postat Mai 3, 2017 Partajează Postat Mai 3, 2017 Eu am doar partea de radio . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum