Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator Coperativa Radio Progres cu lampi

Vizitator alex25alex

Postări Recomandate

Buna observatia lui Victor ! Ma gandesc cata munca la un astfel de dinosaur, dar cu siguranta oamenii o faceau cu pasiune si isi luau salarii din comercializarea lor.E piesa de muzeu.

Link spre comentariu

Nu ar trebui aruncat sau desfăcut... eu nu am văzut nici un aparat de radioficare aşa întreg... Ar trebui donat la vreun muzeu, tehnic de preferinţă...

Link spre comentariu

Doneaza-l lui Feri Viski pentru Pro radio antic.Acolo va fi respectat si conservat,bucurandu-se mai multi pasionati care iti vor fi recunoscatori.Altminteri va ajunge poate la gunoi.

Nu trebuie sa faci asa musai dar cred ca ar fi bine tinand cont ca este romanesc si merita respect tehnic.

Link spre comentariu

Hai ,ma, c-am glumit cu donatia.

Acum v-a apucat nostalgia si dorul de restaurare. Poate ca n-are ce face cu el dar nici sentimente profunde nu-l incearca in ce priveste fieratania,asa ca sariti cu banii de deranj,o oferta,ceva acolo, sa-l stimuleze pe om.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări