Sharky Postat Mai 17, 2007 Partajează Postat Mai 17, 2007 Am la IA de facut un proiect in WEKA.Ideile imi lipsesc.Daca stiti vreo sursa de date statistice despre orice: starea vremii, cota apelor,useri care acceseaza site-uri, traficul de date in retele etc va rog sa imi spuneti, ca le convertesc eu in arff aplic un algoritm si trag niste concluzii, cat sa ma treaca proful la proiect si sa ma lase in examen. :weedman: Multumesc. Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Mai 17, 2007 Partajează Postat Mai 17, 2007 Nu imi mai aduc aminte websitul de unde am luat datele (erau mai multe date acolo...). Eu cu asta am trecut la IA Sper sa-ti foloseasca. http://rapidshare.com/files/31860066/Automobile.rar PS: vezi ca acele fisiere de tip "FILE" trebuiesc deschise cu un internet browser. Bafta la examen. Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 17, 2007 Autor Partajează Postat Mai 17, 2007 o..mersi mersi!Mare domn.De treci cumva prin Cj sa dai un mp sa bem o tura ca porcii. :partyman: Fac eu berile. :weedman: La examen invat eu si trec de wumpus. :smt063 Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Mai 17, 2007 Partajează Postat Mai 17, 2007 OK coane, sa trecem si de licenta si ne imbatam pana picam sub masa (pentru faza asta mie mi-ar ajunge o bere... :smt053 :smt003 ) :drinkers: :drinkers: :drinkers: Link spre comentariu
Vizitator dorinalecs Postat Decembrie 26, 2012 Partajează Postat Decembrie 26, 2012 Nu imi mai aduc aminte websitul de unde am luat datele (erau mai multe date acolo...). Eu cu asta am trecut la IA Sper sa-ti foloseasca.http://rapidshare.com/files/31860066/Automobile.rarPS: vezi ca acele fisiere de tip "FILE" trebuiesc deschise cu un internet browser.Bafta la examen.mai ai cumva proiectu? Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Decembrie 27, 2012 Partajează Postat Decembrie 27, 2012 Eu nu il mai am. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum