Vizitator dani502017 Postat Aprilie 29, 2017 Partajează Postat Aprilie 29, 2017 Sunt pe ebay . sunt si pe ali mai ieftine problema e ca dureaza pana ajung sunt si pe ali mai ieftine problema e ca dureaza pana ajung cei de ebay nu trimit in romania Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 29, 2017 Partajează Postat Aprilie 29, 2017 (editat) Ali e clar mai ieftin decat Ebay primul e al Chinezilor al doilea e din Luxemburg ,cu un sistem diferit de taxare al vanzarilor -EWR vs China . Imi vine greu sa ma gandesc de ce ebay nu trimite in Romania !!! si de ce nu avem licienta . Editat Aprilie 29, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
SASSU Postat Aprilie 30, 2017 Partajează Postat Aprilie 30, 2017 Ca romanii au facut multe magarii pe ebay Link spre comentariu
cipri_mury Postat Aprilie 30, 2017 Partajează Postat Aprilie 30, 2017 De cand nu se mai pot comanda produse de pe "ebay" in Romania?Deci habar nu aveam de treaba asta dar stiam ca multi din tara noastra au comandat produse de acolo. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 30, 2017 Partajează Postat Aprilie 30, 2017 asta e tv-ul si cm-ul nu am gasit nimic dupa cod Am gasit in colectia mea de t-conuri, acest t-con V500HJ1-XCME1 si cred ca 90% se aseamana, adica are procesor CM2801C, convertor DC-DC CM508, t-conul e functional 100%, ca toate le-am jupuit de la display-uri sparte, asa ca pot sa-ti spun cu certitudine ca CM2801C are doua tensiuni de alimentare una de 3,3v direct din convertorul CM508 si alta de 1,2v formata din 3,3v printr-un regulator linear de 1,2v(UP2), aceste tensiuni se regasesc in jurul integratului CM2801C pe condensatori ceramici(smd) Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Aprilie 30, 2017 Partajează Postat Aprilie 30, 2017 Am gasit in colectia mea de t-conuri, acest t-con V500HJ1-XCME1 si cred ca 90% se aseamana, adica are procesor CM2801C, convertor DC-DC CM508, t-conul e functional 100%, ca toate le-am jupuit de la display-uri sparte, asa ca pot sa-ti spun cu certitudine ca CM2801C are doua tensiuni de alimentare una de 3,3v direct din convertorul CM508 si alta de 1,2v formata din 3,3v printr-un regulator linear de 1,2v(UP2), aceste tensiuni se regasesc in jurul integratului CM2801C pe condensatori ceramici(smd) Merci mult Costi,o sa verific,eu sunt indignat pentru ca am reusit sa fac rost de scheme dar in nici una nu am gasit schema t-con si inca ceva, pentru cm2801c nu gasesti datasheet ,Nu poate spune nimeni ca tv-ul este aparut acum o luna are peste doi ani vechime.Inca o data merci mult. Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Aprilie 30, 2017 Partajează Postat Aprilie 30, 2017 Merci mult Costi,o sa verific,eu sunt indignat pentru ca am reusit sa fac rost de scheme dar in nici una nu am gasit schema t-con si inca ceva, pentru cm2801c nu gasesti datasheet ,Nu poate spune nimeni ca tv-ul este aparut acum o luna are peste doi ani vechime.Inca o data merci mult. Tensiunile sunt ok,3,3v si 1,2v cea din urma oscileaza putin,spune-mi te rog ce integrat este UT2 la mine nu se vede scrisul pe el Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 30, 2017 Partajează Postat Aprilie 30, 2017 Tensiunile sunt ok,3,3v si 1,2v cea din urma oscileaza putin,spune-mi te rog ce integrat este UT2 la mine nu se vede scrisul pe el Cred ca 1,2v oscileaza ca e supraconsum in procesor, vezi daca se incalzeste regulatorul UP2(1,2V), UT2 este memoria eeprom a procesorului CM2801C, ai putea totusi sa o dai jos cu suflanta si sa vezi daca se mai infierbinta procesorul, am vazut cazuri cind procesorul se incingea datorita memoriei defecte(alterate) Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Aprilie 30, 2017 Partajează Postat Aprilie 30, 2017 Cred ca 1,2v oscileaza ca e supraconsum in procesor, vezi daca se incalzeste regulatorul UP2(1,2V), UT2 este memoria eeprom a procesorului CM2801C, ai putea totusi sa o dai jos cu suflanta si sa vezi daca se mai infierbinta procesorul, am vazut cazuri cind procesorul se incingea datorita memoriei defecte(alterate) Sincer am avut o banuiala ca e memorie si ca din cauza ei se incinge cm-ul,regulatorul e cald nu excesiv zic eu ca e normal. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 30, 2017 Partajează Postat Aprilie 30, 2017 (editat) Merci mult Costi,o sa verific,eu sunt indignat pentru ca am reusit sa fac rost de scheme dar in nici una nu am gasit schema t-con si inca ceva, pentru cm2801c nu gasesti datasheet ,Nu poate spune nimeni ca tv-ul este aparut acum o luna are peste doi ani vechime.Inca o data merci mult. Scheme pentru t-conuri nu se gasesc, mai ales la cele incluse in display....cel putin era un lucru bun daca se gasea fisa tehnica a integratelor.... Editat Aprilie 30, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Mai 2, 2017 Partajează Postat Mai 2, 2017 Revin cu problema la acest tv,dupa cateva masuratori sa constatat lipsa tensiunile VGL-7,9V. VGH 19V, VGHP -23V ,VAA-17V. Am gasit condesator smd in scurt pe tensiunea 17v VAA din convertorul dc=dc CM 508 ,bineinteles ca a busit si convertorul ,multumesc lui Costica lcd pentru indrumari fara schema si tensiunile trecute pe cablaj t-con cum sant alte t-conuri e dificil fara o anumita experienta de lucru pe aceste modele de t-con.Acum sa vad de unde iau un cm 508 la noi nu se gasesc , Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Mai 2, 2017 Partajează Postat Mai 2, 2017 Daca cineva dintre colegi are un CM508 sI e de vanzare rog sa ma contacteze poate fi si placa completa nu e problema. Multumesc anticipat !!! Link spre comentariu
Florin Tomescu Postat Mai 2, 2017 Partajează Postat Mai 2, 2017 Buna seara d-nu Dan daca nu puteti si doriti va comand eu de pe ali..... Am vazut ca se vand cate 10buc. Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Mai 2, 2017 Partajează Postat Mai 2, 2017 Buna seara d-nu Dan daca nu puteti si doriti va comand eu de pe ali..... Am vazut ca se vand cate 10buc. Merci Florine stai linistit sunt vechi clent a chinezilor,pt moment astept un raspuns de la cineva pt un t-con daca nu gaseste voi comanda de acolo ,au si pachet de 5 buc, Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum