Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv led philips 40pfh4509/88 lipsa imagine

daniel1972

Postări Recomandate

Va salut cu respect, domnilor! Televizorul din titlu are sunet, schimba programele si volumul din telecomanda dar lipseste imaginea. Ledurile se aprind normal, si raman aprinse. L-am deschis, nu prezinta conzi umflati sau alte componente defecte la verificarea ochiometrica. Pe mine ma depaseste si acolo unde nu stapanesc problema nu ma bag. De aceea va rog, daca cineva este disponibil sa-l repare contra cost, la domiciliu sau sa-l ia la atelierul dumnealui, il rog frumos sa ma ajute. Este televizorul unei vecine si colege de serivici si nu as vrea sa-l duc cu taxi si sa se intample ceva pe timpul transportului. Televizorul a iesit din garantie acum 6 luni. Locuim in Bucuresti in spatele Billa din cartierul Salajan.

Va multumesc anticipat si astept raspuns aici sau mp.

Link spre comentariu

ledurile se aprind normal si raman aprinse atat timp cat las tv-ul in functiune. ledurile nu au probleme, eu banuiesc vreun integrat pe video. dar ma depaseste si din cauza asta as dori sa-l repare cineva.

Link spre comentariu

Luati legatura cu d-nul dani502017 poate va ajuta el pe mine ma rezolvat repede si bine

Exact luati legatura cu colegul dani502017 sau cu cata82 si va rezolva problema sunt colegi super ok amindoi , acum vedeti care este disponibil

Link spre comentariu
Vizitator dani502017

Salutare!!! acest tv a ajuns la mine azi,,lipsa imagine,,backlight ok,sunet ok.toate tensiunile sunt ok conform schemei,la o prima constatare cm2801c se incalzeste in cateva secunde destul de tare!!!

Link spre comentariu

Dani, ai de lucru. Dupa cate imi aduc aminte este pe t-con. Problema este ca nu vei gasi la noi, in magazin, sa cumperi. Ori comanda din afara ori un alt modul sh. Spor.

P.S. Vezi cu cat se alimenteaza-cauta un datasheet. Sa nu fie un convertor dc-dc defect si sa fie tensiunea prea mare.

Editat de yokoono
Link spre comentariu
Vizitator dani502017

Asta am vazut ca nu se gasesc la noi ,ori caut un t-bar sh ori comand de afara . nu gasesc un datasheet .oricum o sa ma ocup de el de marti,

il iau la purificat, pe cablu lvds am tens 1,2v si 12v.

Link spre comentariu

Nici eu nu am gasit datasheet. Nici schema tv-ului. Macar din schema tv-ului sa ne dam seama pe ce pin se alimenteaza integratul. Daca se alimenteaza printr-un convertor dc-dc si este ars se poate arde si integratul nou.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări