poplex22 Postat Aprilie 28, 2017 Partajează Postat Aprilie 28, 2017 va salut, o intrebare referitor la problema mea : am cumparat 2 circuite AN7164 destul de scumpe ! si nu de la acel magazin online renumit .... dar sursa de aprovizionare , de joasa speta, se pare ca este aceeasi !, pinul 2(nf2) este neconectat intern la capsula intreba este , din experienta dvs., daca ar putea functiona normal si fara a conecta pinul 2 negativ feedback ch2 ? , va rog Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Aprilie 28, 2017 Partajează Postat Aprilie 28, 2017 Documentati-va de aici,eu niciodata nu am dat gres cand am construit amplifuri de pe acest site.https://english.electronica-pt.com/audio-ics?ref=an7164&page=1 vedeti ca sunt doua variante de constructie a unui amplif cu acest integrat,adica se poate pune si in punte. Link spre comentariu
poplex22 Postat Aprilie 28, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2017 bun !, am vazut si eu mai multe scheme de conectare ale circuitului, problema este ca nu vreau sa-l lipesc in circuit pentru a putea sa-l inapoiez la magazin, din acest motiv v-am cerut sprijinul facind apel la experienta dvs. ? Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Aprilie 28, 2017 Partajează Postat Aprilie 28, 2017 Sa inteleg ca ati cumparat tot kit-ul cu acest integrat? Link spre comentariu
poplex22 Postat Aprilie 28, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2017 nu , am cumparat doar acest circuit , trebuie sa-l inlocuiesc la o combina audio cu 3 cd-uri si daca-l lipesc in circuit nu mi-l mai primeste , normal ! - inainte vreme, firmele care se respectau, dadeau in datasheet si arhitectura interma de proiectare unde pute-ai vedea cum a fost gindit si daca si cit ai putea interveni , dar acum ... Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Aprilie 28, 2017 Partajează Postat Aprilie 28, 2017 Asa ceva in romania?niciodata,chiar daca l-ai cumparat stift sau de firma si nu va functiona,vanzatorul nu te va crede si va spune ca nu l-ai montat cum trebuie si va spune ca tu lai ars,dar in general functioneaza din prima daca acorzi atentie mare la montare,cel putin mie nu mi sa intamplat niciodata sa nu mearga. Link spre comentariu
poplex22 Postat Aprilie 28, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2017 bun , astea-s comentarii !, problema de fond ramane : - daca va functiona cu pinul 2 in aer ? ( neconectat nu de mine ci din fabricatie ?!) Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Aprilie 28, 2017 Partajează Postat Aprilie 28, 2017 daca asa a functionat combina inainta de ce nu ar functiona si acum,nu vad ce s-ar putea intampla. Link spre comentariu
poplex22 Postat Aprilie 28, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2017 nu !, combina, adica, in circuitul de amplificare al combinei , acest circuit integrat are conectat pinul 2 , asa cum este dat in orice shema de aplicatii, problema este ca la integratul cumparat de mine acest pin este din fabricatie neconectat iar intrebarea mea, de la bun inceput , era daca va putea functiona normal si in aceste conditii ?!, adica, cu pinul 2 neconectat - cred ca m-am exprimat romaneste si in final am fost inteles cea ce vreau sa aflu de fapt !, daca cineva , din experienta sa, stie sa-mi spuna ? Link spre comentariu
Real Minitehnicus Postat Aprilie 28, 2017 Partajează Postat Aprilie 28, 2017 (editat) Nu are cum să funcționeze în acest caz, indiferent că se folosește ca amplificator stereo sau în punte . În fond pinul 2 este intrarea inversoare a celui de-al doilea amplificator. De unde ai tras concluzia ca pinul 2 nu e cuplat intern? Editat Aprilie 28, 2017 de Real Minitehnicus Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Aprilie 28, 2017 Partajează Postat Aprilie 28, 2017 Ar fi ideal sa puna o poza cu integratul,si eu sunt curios Link spre comentariu
poplex22 Postat Aprilie 28, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2017 concluzia am tras-o masurind cu ohm-metrul ,pe orice scala , asa cum fac deobicei pentru ca am mai luat tepe, ce rezistenta (izolatie) este intre pini avind ca reper schema de aplicatii a circuitului din datasheet sau pdful ca atare ! Link spre comentariu
Real Minitehnicus Postat Aprilie 28, 2017 Partajează Postat Aprilie 28, 2017 (editat) Mda, mai mult decât evazivă exprimarea! Concret: am pus instrumentul pe ...(ohmetru, dioda, etc) și am pus testerul x pe pinul... și testerul y pe pinul...și, în loc sa-mi indice...cum s-ar deduce din structura interna a integratului, îmi arăta.... Editat Aprilie 28, 2017 de Real Minitehnicus Link spre comentariu
poplex22 Postat Aprilie 28, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2017 ce concluzie daca la unul imi indica zeci de kohmi si la celalalt infinit ? Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 28, 2017 Partajează Postat Aprilie 28, 2017 (editat) Ce mai contează care este cel defect? Fiind 2 canale identice trebuiau să indice identic. Daca nu indica la fel, unul din ele este defect. Mai contează care dintre ele? Daca ti le primeste înapoi returnează-le si cere banii inapoi. Editat Aprilie 28, 2017 de sesebe Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum