Florinel TV Postat Aprilie 28, 2017 Partajează Postat Aprilie 28, 2017 verifica cu o casca in serie cu un condensator de 10uf si vezi unde ajunge sunetul Am inseriat condensatorul cu o casca de telefon la iesirea pin 48 si nu am sonor in casca.Sa inteleg ca multifun. nu scoate semnal audio? Mai incearca si cu aceste dumpuri , chiar daca difera terminatiala procesor Philips 21PT1557-01 proc TDA9552H-Ni-N3-1414 mem 24c16.rar Philips 21PT1557-01 proc TDA9552H-Ni-N3-1414 mem24c16.rar Link spre comentariu
ciuca paul Postat Aprilie 28, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2017 DA,DA DA....asta era d-Florin ,cu primul dump a mers nu l-am mai incercat si pe al doilea.....Multumesc mult de tot ,sa va dea d-zeu tot ce doriti si tuturor celor ce a-ti incercat in a ma ajuta....... Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 28, 2017 Partajează Postat Aprilie 28, 2017 Asta inseamna că celelalte probate erau pentru stereo. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Aprilie 28, 2017 Partajează Postat Aprilie 28, 2017 DA,DA DA....asta era d-Florin ,cu primul dump a mers nu l-am mai incercat si pe al doilea.....Multumesc mult de tot ,sa va dea d-zeu tot ce doriti si tuturor celor ce a-ti incercat in a ma ajuta....... Eram cam 90% ca rezolva problema , dumpurile sunt salvate din tv-uri functionale numai ca difera terminatia de procesor dar asta nu impiedica sa functioneze , bine ca sa rezolvat si ca am putut sa te ajut , sanatate iti doresc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum