Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

philips 21pt1557/01

ciuca paul

Postări Recomandate

verifica cu o casca in serie cu un condensator de 10uf si vezi unde ajunge sunetul

Am inseriat condensatorul cu o casca de telefon la iesirea pin 48 si nu am sonor in casca.Sa inteleg ca multifun. nu scoate semnal audio?

Mai incearca si cu aceste dumpuri , chiar daca difera terminatiala procesor

Philips 21PT1557-01 proc TDA9552H-Ni-N3-1414 mem 24c16.rar

Philips 21PT1557-01 proc TDA9552H-Ni-N3-1414 mem24c16.rar

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ciuca paul

7

• dan cod

4

• Florinel TV

2

• FLORIN IORDACHE

1

Top autori în acest subiect

DA,DA DA....asta era d-Florin ,cu primul dump a mers nu l-am mai incercat si pe al doilea.....Multumesc mult de tot ,sa va dea d-zeu tot ce doriti si tuturor celor ce a-ti incercat in a ma ajuta.......

Link spre comentariu

DA,DA DA....asta era d-Florin ,cu primul dump a mers nu l-am mai incercat si pe al doilea.....Multumesc mult de tot ,sa va dea d-zeu tot ce doriti si tuturor celor ce a-ti incercat in a ma ajuta.......

Eram cam 90% ca rezolva problema , dumpurile sunt salvate din tv-uri functionale numai ca difera terminatia de procesor dar asta nu impiedica sa functioneze , bine ca sa rezolvat si ca am putut sa te ajut , sanatate iti doresc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări