Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

recomandare tweetere

MihaiGSM

Postări Recomandate

am tot incercat sa caut niste hornuri ptr driverele mele, dar din pacate nu am gasit ce imi trebuia(doar din alea foarte scumpe si nu ma indur sa dau atatia bani). as dori sa-mi recomandati niste twetere sau "super twetere" pentru boxele din imagine.de preferat e sa urce de la 2khz in sus pentru ca wooferele urca pana la 1500 hz.multumesc anticipat!aa, si sa fie maxim 50 ron bucata!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MihaiGSM

3

• Mircea Bartic

1

• adircf

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

daca wooferele nu urca numai pana in 1,5KHz atunci pune o medie daca vrei sa pui si supertweeter. APT 150 de la eminence ti-as sugera, poate ai alte preferinte :yawinkle: .Cu un tweeter nu ai cum sa cobori pana la 2Khz, cu un driver de 1" sa zicem ca ar mai merge cu un filtru pretentios cu o panta de minim 24db/octava. Dar de driverul de 2" nu ai bani si nu are rost sa-l pui la difuzoarele alea.Deci o medie si un supertweeter ar face treaba buna :yawinkle:

Link spre comentariu

de la eminence... as lua daca m-ar tine buzunarul, dar din pacate nu pot.ma gandeam pentru moment la modelele astea. bineinteles pe ultimul sa-l folosesc cu o medie.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări