Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung LCD jumatate de imagine

surubarila

Postări Recomandate

Am nevoie de cateva lamuriri va rog : 1-cele doua fire din poza 9213 sunt cele care ajung langa IC5 (poza 9214) ? De ex. cel lipit la D3 unde merge ? 2-firul din punctul STV (poza 9216) e cel din poza 9211 ? Multam inca o data !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• surubarila

10

• SASSU

1

• iuliantv

1

• orgasmo

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Am nevoie de cateva lamuriri va rog : 1-cele doua fire din poza 9213 sunt cele care ajung langa IC5 (poza 9214) ? De ex. cel lipit la D3 unde merge ? 2-firul din punctul STV (poza 9216) e cel din poza 9211 ? Multam inca o data !

MLG si D3 e acelasi punct, adica VGH si duce un fir VGH la driverul de sus si un fir VGH la driverul lateral de jos, displayul asta la care am facut pozele l-am reparat de trei ori, prima data a fost traseul VGH la driverul lateral sus, a doua oara a fost defect traseul STV la driverul lateral sus, a treia oara, adica cu defectul care il ai si tu, a fost traseul VGH(pe sticla) dintre driverul lateral sus si cel de jos, pe care l-am dublat cu o sirma de la t-con VGH(MLG sau D3), a patra oara nu mai stiu ce traseu a avut, ca nu am vrut sa-l mai repar, am schimbat displayul ca ma saturasem sa-l tot repar, acum cred ca ai inteles.....Succes

Firul din poza 9211 este MLG sau D3(de pe t-con), adica VGH, Driverul lateral de jos este cel din poza 3, unde am notat rezistenta si tensiunea la fiecare traseu, deci apucate si masoara pe driverul de jos daca ai tensiune VGL, VGH, la displayul tau poate fi alt traseu defect, nu trebuie sa fie neaparat ca la mine, adica VGH......

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări