Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung LCD jumatate de imagine

surubarila

Postări Recomandate

Sanatate permanenta ! Model=LW20M21CPX/XEC placa digitala=BN41-00641A (daca trebuie display , T-con il desfac imediat).Privind dpdv orizontal jumatatea superioara a panelului OK , jumatatea inferioara negru.Sunet are , raspunde la TC.Sursa OK , U mici de pe MB OK. A fost cumparat SH-doua zile a functionat bine , azi cand l-a adus era doar backlight.Am scos si curatat panglica dintre MB/Tcon dar am doar jumatate de imagine. Un sfat va rog , multam !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• surubarila

10

• SASSU

1

• iuliantv

1

• orgasmo

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Adica cum "tamponat"?

Adica defect

Sanatate permanenta ! Model=LW20M21CPX/XEC placa digitala=BN41-00641A (daca trebuie display , T-con il desfac imediat).Privind dpdv orizontal jumatatea superioara a panelului OK , jumatatea inferioara negru.Sunet are , raspunde la TC.Sursa OK , U mici de pe MB OK. A fost cumparat SH-doua zile a functionat bine , azi cand l-a adus era doar backlight.Am scos si curatat panglica dintre MB/Tcon dar am doar jumatate de imagine. Un sfat va rog , multam !

Pune o poza si cel putin eu, am s-ti dau un raspuns corect.....

Link spre comentariu

Cred ca am reparat astfel de display, totusi nu dau nici un raspuns concret, pina nu vad o poza cu manifestarea defectului...........................................................................

Link spre comentariu

Cred ca am reparat astfel de display, totusi nu dau nici un raspuns concret, pina nu vad o poza cu manifestarea defectului...........................................................................

Acum lucrez la altceva , sper ca pana diseara sa-l montez la loc si sa incerc o poza cat de cat (n-am camera video fir-ar...).Sper sa intelegeti din desen....

post-203762-0-63157900-1493303381_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări