surubarila Postat Aprilie 26, 2017 Partajează Postat Aprilie 26, 2017 Sanatate permanenta ! Model=LW20M21CPX/XEC placa digitala=BN41-00641A (daca trebuie display , T-con il desfac imediat).Privind dpdv orizontal jumatatea superioara a panelului OK , jumatatea inferioara negru.Sunet are , raspunde la TC.Sursa OK , U mici de pe MB OK. A fost cumparat SH-doua zile a functionat bine , azi cand l-a adus era doar backlight.Am scos si curatat panglica dintre MB/Tcon dar am doar jumatate de imagine. Un sfat va rog , multam ! Link spre comentariu
SASSU Postat Aprilie 26, 2017 Partajează Postat Aprilie 26, 2017 Intre tecon si display sunt ok panglicele? Link spre comentariu
surubarila Postat Aprilie 26, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2017 E tarziu , maine desfac si verific , mersi toate bune ! Link spre comentariu
iuliantv Postat Aprilie 26, 2017 Partajează Postat Aprilie 26, 2017 daca a fost ,,preparat.. in mod nesimit pentru vanzare,e posibil sa fie vre-un driver lateral ,,tamponat,, Link spre comentariu
surubarila Postat Aprilie 26, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2017 Intr-adevar in sursa a fost umblat , va dau detalii maine. Link spre comentariu
Vizitator UN CETATEAN Postat Aprilie 27, 2017 Partajează Postat Aprilie 27, 2017 daca a fost ,,preparat.. in mod nesimit pentru vanzare,e posibil sa fie vre-un driver lateral ,,tamponat,, Adica cum "tamponat"? Link spre comentariu
orgasmo Postat Aprilie 27, 2017 Partajează Postat Aprilie 27, 2017 Adica cum "tamponat"? Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 27, 2017 Partajează Postat Aprilie 27, 2017 Adica cum "tamponat"? Adica defect Sanatate permanenta ! Model=LW20M21CPX/XEC placa digitala=BN41-00641A (daca trebuie display , T-con il desfac imediat).Privind dpdv orizontal jumatatea superioara a panelului OK , jumatatea inferioara negru.Sunet are , raspunde la TC.Sursa OK , U mici de pe MB OK. A fost cumparat SH-doua zile a functionat bine , azi cand l-a adus era doar backlight.Am scos si curatat panglica dintre MB/Tcon dar am doar jumatate de imagine. Un sfat va rog , multam ! Pune o poza si cel putin eu, am s-ti dau un raspuns corect..... Link spre comentariu
surubarila Postat Aprilie 27, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2017 Cat de repede dau mai multe detalii si poze (sper sa-mi iasa cu telefonul). Link spre comentariu
surubarila Postat Aprilie 27, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2017 Nu-mi iese cu telefonul , in acest link sunt poze identice cu ce am eu http://monitor.espec.ws/section31/topic288443.html L-am desfacut complet , daca mai e nevoie de coduri de pe placi vi le spun. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 27, 2017 Partajează Postat Aprilie 27, 2017 Cred ca am reparat astfel de display, totusi nu dau nici un raspuns concret, pina nu vad o poza cu manifestarea defectului........................................................................... Link spre comentariu
surubarila Postat Aprilie 27, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2017 Cred ca am reparat astfel de display, totusi nu dau nici un raspuns concret, pina nu vad o poza cu manifestarea defectului........................................................................... Acum lucrez la altceva , sper ca pana diseara sa-l montez la loc si sa incerc o poza cat de cat (n-am camera video fir-ar...).Sper sa intelegeti din desen.... Link spre comentariu
surubarila Postat Aprilie 27, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2017 Mi-am adus aminte : inca doua poze poate ajuta. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 27, 2017 Partajează Postat Aprilie 27, 2017 Uite niste poze facute de mine acum 5-6 ani, sper sa te descurci, defectul tau e simplu, trebuie dublat traseul VGH cu o sirma de la driverul lateral de sus la driverul lateral de jos https://www.xfile.ro/fROlYAv Link spre comentariu
surubarila Postat Aprilie 27, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2017 Va multumesc ! Deja soarele "fuge" din camera si la lumina artificiala e mai greu.Maine il operez. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum