Mircea Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Intreb si eu, probabil e informatia pe site-ul de profil. Mai exista taxa anuala? Eu n-am mai platit-o de nspe ani, dar nici n-am mai practicat. Link spre comentariu
gica70 Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Da, cred ca ai ratat, ca si mine. Vezi pe ANCOM. Link spre comentariu
Mircea Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Intreb pentru ca indicativul meu pare inca activ la cautare pe Internet. N-am gasit pe ANCOM. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Nu se mai plateste taxa pentru licenta, dar autorizatiile se preschimba la fiecare 5 ani. Link spre comentariu
Mircea Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Aha. Incepand de cand preschimbarile? Link spre comentariu
hpavictor Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Nu e valabil pentru cei ce nu citesc actualizările ANCOM de pe un anume site , fix specific radioamatorilor , cu sufixul .ro în coadă , acolo sincronizările cu baza de date ANCOM periodice permit o informare corectă . Evident , unii e neinformați . Link spre comentariu
yo9hrb Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 La 04.09.2017 la 14:52, thunderer a spus: Aha. Incepand de cand preschimbarile? De cand expira cea veche. Sau mai tarziu. Eu am avut autorizatia expirata vreun an si juma'. Nu -a impuscat nimeni. Si, daca tot veni vorba, avem examen pe 11-12.10.2017, la Bucuresti. Vine vreun forumist? Link spre comentariu
Mircea Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 La 04.09.2017 la 16:32, Victor a spus: Nu e valabil pentru cei ce nu citesc actualizările ANCOM de pe un anume site , fix specific radioamatorilor , cu sufixul .ro în coadă , acolo sincronizările cu baza de date ANCOM periodice permit o informare corectă . Evident , unii e neinformați . Hai ca ai zis-o, pe jumatate, ca sa nu te dezici. Ce site .ro? @yo9hrb, atunci a mea e expirata de vreo 10 ani cred. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 (editat) http://www.radioamator.ro cauta aici thunderer Nimic special....l-am ciuruit . http://www.radioamator.ro Editat Septembrie 4, 2017 de viobio Link spre comentariu
Mircea Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Sunt ciuruit, indicativul meu nu apare activ. Ceea ce valideaza informatia de la YO9HRB. @Victor, care grup, frate? Ti se pare tie ca eu sunt altceva decat un profitor? Se duse naibii si topicul asta. Link spre comentariu
dark_angel Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Nu era mai simplu sa ii spuneti direct ca autorizatia e valabila 5 ani si indicativul ii va fi retinut inca un an dupa expirare in caz ca persoana doreste sa o reinnoiasca in tot acest timp, dupa care acel indicativ poate fi asignat altui proaspat radioamator? Daca nu mai e in callbook atunci e clar ca autorizatia i-a expirat. 1 Link spre comentariu
yo9hrb Postat Octombrie 14, 2017 Partajează Postat Octombrie 14, 2017 A mai dat cineva examen pe 11-12.10? De data asta la radiotehnica nu am emotii, in schimb la regulamentele.... ma-sii.... sper sa iau cele 20 de puncta necesare. Daca nu, la anu' Link spre comentariu
Vizitator frankie Postat Noiembrie 13, 2017 Partajează Postat Noiembrie 13, 2017 La 03.05.2017 la 13:51, T.Sorin a spus: eu lucrez teste de pe acest site , e usor sa va creeati un cont de antrenament ( ca sa va poata fi afisate toate clasele ) si ideea e ca trebuie sa intrati relativ des macar odata pe saptamana ca sa nu se autostearga , si ulterior selectati clasa ce va intereseaza si va genereaza automat subiecte si va va prezenta la final rezultatul . Fiind o chestiune de actualitate modificarea legislatiei, nu au fost modificate inca anumite aspecte dupa noul format , dar in opinia mea , site-ul e mai mult decat exceptional pentru antrenament :=> http://examyo.scienceontheweb.net/ iar in partea de jos a campurilor de logare aveti materiale de studiu rezolvate Sper ca v-am inteles bine intrebarea si am atins prin acest raspuns aspectul ce doreati sa-l aflati . O zi frumoasa ! Salut! Multumiri pentru deschis ochii cu modificarile la legislatie, din pacate prea putin timp mai pot aloca deocamdata radioamatorismului, asa ca examyo e un pic ramas in urma la acest aspect, o sa incerc sa-l aduc la zi cu prima ocazie. Daca stie cineva unde e noul material de NTSM, mi-ar fi de mare ajutor. In examyo e 'colectare erori si sugestii', scrieti linistiti acolo ca nu trebuie cont, ma uit des. Aici, desi am cont, nu am mai intrat de un an, ca deh, timpul. Google m-a adus. Inca odata TNX 73 de YO6OWN Link spre comentariu
gica70 Postat Mai 20, 2021 Partajează Postat Mai 20, 2021 Eu am intrat pe ANCOM si am completat acea cerere. Dupa o saptamana ma trezasc cu un telefon la care sunt anuntat ca am indicativul activ, mi-a cerut o poza si dupa 2-3 zile mi-a venit plicul cu autorizatia. Este si un card, nu stiu la ce foloseste! Link spre comentariu
Degetica Postat Mai 20, 2021 Partajează Postat Mai 20, 2021 Dupa ce s-au distribuit cardurile de sanatate, unii le-au blocat in ATM-uri ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum