orgasmo Postat Mai 6, 2017 Partajează Postat Mai 6, 2017 Prima data masurati temperatura exacta pe radiatorul suspect si va lamuriti... Pretul investit va fi mai mic cu solutia 42LE5500, chiar puteti sa iesiti in avantaj dupa ce comercializati modulele functionale, daca vanzatorul main board-ului reconditionat va returneaza banii. Cereti poze cu main board-ul(42LE5500) in detaliu sa nu aveti surprize neplacute de incompatibilitate sau interventii... Link spre comentariu
Vizitator pauncata2007 Postat Mai 6, 2017 Partajează Postat Mai 6, 2017 Prima data masurati temperatura exacta pe radiatorul suspect si va lamuriti... Pretul investit va fi mai mic cu solutia 42LE5500, chiar puteti sa iesiti in avantaj dupa ce comercializati modulele functionale, daca vanzatorul main board-ului reconditionat va returneaza banii. Cereti poze cu main board-ul(42LE5500) in detaliu sa nu aveti surprize neplacute de incompatibilitate sau interventii... Multumesc! Da dupa masa a ramas sa-mi trimita ceva foto. Dar dupa cum stiu modelul si am vazut mufele in spate , asta este placa. Placa de baza o trimit inapoi chiar cu riscul de a piedrde un banut cu transport si etc. Chiar se incalzeste nu vreau sa moara la mine. Plus de asta omu nu m-a informat ca i-mi vinde o placa reparata fiindca discutam altfel la pret, eu nu am comentat deloc si el stie asta (acum om vedea daca iau bani si cum). Probabil ca ramaneam cu ea, dar cand am vazut atatea pareri despre reballing m-am cam speriat nitel si ..... Link spre comentariu
orgasmo Postat Mai 6, 2017 Partajează Postat Mai 6, 2017 Probabil ca ramaneam cu ea, dar cand am vazut atatea pareri despre reballing m-am cam speriat nitel si ..... Multe pareri sunt zvonuri promovate de amatori/carcotasi, sau "retetari" care nu cunosc aspecte tehnice concrete iar partea practica este un vis/fantezie...altele sunt adevarate... Link spre comentariu
SASSU Postat Mai 6, 2017 Partajează Postat Mai 6, 2017 Pai pana la cate grade se incalzeste,de va speriati? Procesorul ori cum se incalzeste nu o sa mearga numa galdut. Link spre comentariu
winstyle Postat Mai 6, 2017 Partajează Postat Mai 6, 2017 (editat) Am avut un TV LCD la reparat , la care se incălzea foarte tare procesorul , și funcționa fără probleme . Așa știu chinezii să proiecteze . Și te mai miri că cedează după un an sau doi de când il cumperi ... Pune un radiator pe el și il lipești cu adeziv termoconductor . Editat Mai 6, 2017 de winstyle Link spre comentariu
Vizitator pauncata2007 Postat Mai 6, 2017 Partajează Postat Mai 6, 2017 (editat) Pai pana la cate grade se incalzeste,de va speriati? Procesorul ori cum se incalzeste nu o sa mearga numa galdut.Nu stiu sa spun ,dar in seara asta e posibil sa aflu(il duc la tara si acolo am sculele),cred ca sunt in jur de 50-55 ° pe carcasa de tabla ,care este la 1-1,5 cm de proc. Poate nu ma deranja caldura,ce ma speriat este durata de viata scurta a acestor placi reparate...si apoi ma ajuns 500 lei si daca pica in max 6 luni,ce fac?E adevarat ca nu o sa fi solicitat foarte mult timp. Asa cum spuneam in alt post,este posibil sa nu mearga cate o luna s-au doua. Dar pe perioada vacantelor copiilor, functioneaza fara oprire de la prima ora ,pana tarziu in noapte. Da ,e posibil si cu placa de la un tv cu display afectat sa am ghinion,dar sunt sanse mai mari de supravetuire. Cum de altfel si placa asta reparata cred ca e posibil sa fie printre exceptii (bine lucrata si bile de calitate) si atunci poate duce si 10 ani cu noroc. Editat Mai 6, 2017 de pauncata2007 Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Mai 6, 2017 Partajează Postat Mai 6, 2017 (editat) Nu stiu sa spun ,dar in seara asta e posibil sa aflu(il duc la tara si acolo am sculele),cred ca sunt in jur de 50-55 ° pe carcasa de tabla ,care este la 1-1,5 cm de proc. Poate nu ma deranja caldura,ce ma speriat este durata de viata scurta a acestor placi reparate...si apoi ma ajuns 500 lei si daca pica in max 6 luni,ce fac? E adevarat ca nu o sa fi solicitat foarte mult timp. Asa cum spuneam in alt post,este posibil sa nu mearga cate o luna s-au doua. Dar pe perioada vacantelor copiilor, functioneaza fara oprire de la prima ora ,pana tarziu in noapte. Da ,e posibil si cu placa de la un tv cu display afectat sa am ghinion,dar sunt sanse mai mari de supravetuire. Cum de altfel si placa asta reparata cred ca e posibil sa fie printre exceptii (bine lucrata si bile de calitate) si atunci poate duce si 10 ani cu noroc. hai sa fim seriosi ,10ani? doar daca nu il folosesti de loc.Ti-am zis trimite placa inapoi si cumpara tv-ul ala si schimbi totul si sursa si la revedere de ce sa stai in stres.Viorel nu cred ca o sa faca probleme cu banii trimiti placa cu ramburs.Punel pe cel cu tv-ul sa iti faca poze cu placile si vezi sa fie identice ca serie ,conectori,mufe sa nu te pacalesti din nou.Daca face figuri Viorel imi spui si vorbesc eu cu el. Apropo vezi ca panelul mai preia si caldura de la leduri imi este greu sa cred ca de la distanta de 2 cm de procesor sa ajunga tabla la 60 de grade ar insemna ca daca pui un radiator lipit de tabla prajesti oua Editat Mai 6, 2017 de dani502017 Link spre comentariu
Vizitator pauncata2007 Postat Mai 6, 2017 Partajează Postat Mai 6, 2017 hai sa fim seriosi ,10ani? doar daca nu il folosesti de loc.Ti-am zis trimite placa inapoi si cumpara tv-ul ala si schimbi totul si sursa si la revedere de ce sa stai in stres.Viorel nu cred ca o sa faca probleme cu banii trimiti placa cu ramburs.Punel pe cel cu tv-ul sa iti faca poze cu placile si vezi sa fie identice ca serie ,conectori,mufe sa nu te pacalesti din nou.Daca face figuri Viorel imi spui si vorbesc eu cu el. Apropo vezi ca panelul mai preia si caldura de la leduri imi este greu sa cred ca de la distanta de 2 cm de procesor sa ajunga tabla la 60 de grade ar insemna ca daca pui un radiator lipit de tabla prajesti oua 😀 Glumeam cu 10 ani,i-mi ridicam doar moralul. Acum nici astea de noi aproape ca nu te duc 10 ani. Da ,eu sunt deja la tara fara tv,din pacate a trebuit sa ajung urgent,iar omu nu a sunat(weekend). Va tin curent. Multam Dani de ajutor. De fapt va multumesc la toti cei de aici ptr ajutor! Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 6, 2017 Partajează Postat Mai 6, 2017 (editat) Multe pareri sunt zvonuri promovate de amatori/carcotasi, sau "retetari" care nu cunosc aspecte tehnice concrete iar partea practica este un vis/fantezie...altele sunt adevarate... Comentariu de de nota 20 Victor . Dupa parerea mea intre Reballing versus Reflow Profesional pe statie Bga castiga Reflowul . Si asta din cauza faptului ca la rebaling chipul este supus la stres termic de cel putin 3 ori din 5 suportate dupa spusele productorilor , primul fiind deja suferit la fabricarea placi . Banuiala mea e ca placa a fost reparata doar cu un Reflow ordinar cu suflanta , lucru care nu ar trebuii oricum sa te impacienteze prea tare , deoarece LGE3xxx nu sunt sensibile , nu au capsula , sunt placate metalic , ceea ce asigura o disipare uniforma a temperaturii pe toata suprafata chipului si cu putin noroc " merge si asa " daca a reusit barem sa lichefieze bilele . Concret. Reballingul necesita un timp de lucru , incat ar fi de preferat inlocuirea chipului cu unul nou . Pentru a te convinge intreaba-l de unde a procurat sita pentru rebilarea chipului , ca sunt extrem de rare , daca va zice ca a facut cu universala , Pitch-ul poate fi diferit ...etc , deci nu prea bate povestea, nici tehnic si nici economic, iar de It-isti de cartier cu suflanta in mana e plina lumea . ???? Pune cum a zis Winstyle un raditor mai mare si cam asta e . Editat Mai 6, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator pauncata2007 Postat Mai 8, 2017 Partajează Postat Mai 8, 2017 Da se pare ca acel vanzator sa dovedit a fi neserios. Vad ca a disparut si anuntul (ori la dat ori sa blocat la solicitarile mele) Link spre comentariu
Vizitator UN CETATEAN Postat Mai 8, 2017 Partajează Postat Mai 8, 2017 Da si daca are reflou placa ce are?E u fac si reflou si rebal si reworc si n-am treaba cu ele.Dau cu flux si suflu bine 400 de grade sa fiarba.La rebal intai plimb bila bine cu flux. Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Mai 8, 2017 Partajează Postat Mai 8, 2017 Da se pare ca acel vanzator sa dovedit a fi neserios. Vad ca a disparut si anuntul (ori la dat ori sa blocat la solicitarile mele) Ti-am zis ca nu o sa stea mult cu el,sunt destui vanatori la pretul ala .l-ai sunat sa vezi? Link spre comentariu
Vizitator pauncata2007 Postat Mai 8, 2017 Partajează Postat Mai 8, 2017 (editat) Ti-am zis ca nu o sa stea mult cu el,sunt destui vanatori la pretul ala .l-ai sunat sa vezi?Ieri am comunicat prin sms cu el la pranz. Sms de la el: "N am terminat cu masina , astazi o sa va trimet pozele si filmare ma scuzati" Este adevrat ca tel de pe olx este a baiatului lui. Nu stiu ce sa spun,am comunicat destul de mult cu el sambata. Dar vad ca sa dat disparut si el si anuntul. Nu cred ca la dat cuiva fiindca nu parea sa fie cu cineva discutii si plus de asta nu am stabilit nimic de bani cu el,deci nu avea motiv sa ma ocolesca decat daca nu a fost sigur pe placa Editat Mai 8, 2017 de pauncata2007 Link spre comentariu
cipri_mury Postat Mai 8, 2017 Partajează Postat Mai 8, 2017 (editat) Sincer sa fiu mie nu-mi place sa cumpar lucruri SH fara ca acestea sa nu fie probate in fata mea.Acumv 3 luni mi-am luat o imprimanta SH pentru ca cele noi cam fac economie la toner si asta este o problema cand vine vorba despre realizat cablaje imprimate.Am cautat prin mai multe magazine pana am gasit ce mi-a convenit si s-a facut proba in fata mea.Stiu ca acea placa de tv este mai greu de gasit dar ati incercat sa o cautati acolo unde locuiti,caci din cate observ este vorba despre un oras mare.Puteti incerca si cautand cu Google.Bafta! Editat Mai 8, 2017 de cipri_mury Link spre comentariu
Vizitator pauncata2007 Postat Mai 8, 2017 Partajează Postat Mai 8, 2017 (editat) Sincer sa fiu mie nu-mi place sa cumpar lucruri SH fara ca acestea sa nu fie probate in fata mea.Acumv 3 luni mi-am luat o imprimanta SH pentru ca cele noi cam fac economie la toner si asta este o problema cand vine vorba despre realizat cablaje imprimate.Am cautat prin mai multe magazine pana am gasit ce mi-a convenit si s-a facut proba in fata mea.Stiu ca acea placa de tv este mai greu de gasit dar ati incercat sa o cautati acolo unde locuiti,caci din cate observ este vorba despre un oras mare.Puteti incerca si cautand cu Google.Bafta!Am cautat peste tot....Da si daca are reflou placa ce are?E u fac si reflou si rebal si reworc si n-am treaba cu ele.Dau cu flux si suflu bine 400 de grade sa fiarba.La rebal intai plimb bila bine cu flux. Probabil am s-o pastrez pe asta pe care o am, am sa-i fac o raciere mai buna pasiva. Cu un radiator mai mare de proc de computer lipit cu adeziv termoconductor (decupez in carcasa si asta este), daca procesorul are racire buna nu ar trebui sa fie prb. Editat Mai 8, 2017 de pauncata2007 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum