Vizitator dani502017 Postat Mai 5, 2017 Partajează Postat Mai 5, 2017 Deci cu alte cuvinte am luat plasa cu placa de baza? Apropo ati vorbit cu Viorel? ce a avut de spus? Link spre comentariu
Vizitator pauncata2007 Postat Mai 5, 2017 Partajează Postat Mai 5, 2017 Apropo ati vorbit cu Viorel? ce a avut de spus?Am vb atunci cu el cand am vazut placa si mi-a spusvca are reballing la procesor "fiindca asta este hachita lor". Am vazut ca scria pe ea ceva de garantie si a spus ca am 3 luni de garantie. Cam asta... Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Mai 5, 2017 Partajează Postat Mai 5, 2017 Am vb atunci cu el cand am vazut placa si mi-a spusvca are reballing la procesor "fiindca asta este hachita lor". Am vazut ca scria pe ea ceva de garantie si a spus ca am 3 luni de garantie. Cam asta... Asta e garantia de reball Link spre comentariu
Vizitator pauncata2007 Postat Mai 5, 2017 Partajează Postat Mai 5, 2017 Asta e garantia de reballPai si pana la urma e de bine s-au nu? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 5, 2017 Partajează Postat Mai 5, 2017 Asta e garantia de reball Aceasta este garantia maxima , este posibil sa tina mai mult dar nu este garantat , maxim 6 luni nu mai mult PS; daca sa schimbat procesorul atunci este alta treaba , asta doar daca sa schimbat procesorul are durata de viata ca una noua , deci trebuie sal intrebi acest lucru 1 Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Mai 5, 2017 Partajează Postat Mai 5, 2017 (editat) Aceasta este garantia maxima , este posibil sa tina mai mult dar nu este garantat , maxim 6 luni nu mai mult Eu zic sa o trimiteti inapoi o sa ramaneti cu doua placi,poate in timp o sa gasiti o placa de la un tv cu display spart.la banii astia nu se merita ,o placa cu reball se vinde cu 150 ron maxim nu cu 450,dar faptul ca a mintit asta e cel mai grav.nu e treaba ta ca e chichita lor procesorul trebuia sa zica de la inceput.Eu unul i-o dadeam in cap daca imi facea asa ceva sa dau 500 ron cu tot cu drum pentru 3 luni Editat Mai 5, 2017 de dani502017 2 Link spre comentariu
Vizitator pauncata2007 Postat Mai 5, 2017 Partajează Postat Mai 5, 2017 Eu zic sa o trimiteti inapoi o sa ramaneti cu doua placi,poate in timp o sa gasiti o placa de la un tv cu display spart.la banii astia nu se merita ,o placa cu reball se vinde cu 150 ron maxim nu cu 450,dar faptul ca a mintit asta e cel mai grav.nu e treaba ta ca e chichita lor procesorul trebuia sa zica de la inceput.Eu unul i-o dadeam in cap daca imi facea asa ceva ,Am sa il sun maine... sa vedem ce pot sa fac. Deci este posibil sa pice peste o zi s-au peste 6 luni,dar nu tine mai mult,asa este? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 5, 2017 Partajează Postat Mai 5, 2017 (editat) Am sa il sun maine... sa vedem ce pot sa fac. Deci este posibil sa pice peste o zi s-au peste 6 luni,dar nu tine mai mult,asa este? Exact ai inteles bine Dupa garantia de doar 3 luni sunt sigur ca nu sa schimbat procesorul si mai mult de maxim 6 luni nu o sa functioneze , daca sa schimbat procesorul durata de viata era ca una noua dupa cum am spus mai sus Editat Mai 5, 2017 de Harhas Florin Link spre comentariu
Vizitator pauncata2007 Postat Mai 5, 2017 Partajează Postat Mai 5, 2017 Exact ai inteles bine Dupa garantia de doar 3 luni sunt sigur ca nu sa schimbat procesorul si mai mult de maxim 6 luni nu o sa functioneze , daca sa schimbat procesorul durata de viata era ca una noua dupa cum am spus mai sus Am sa aflu maine. Va anunt. Multam! Link spre comentariu
Vizitator pauncata2007 Postat Mai 6, 2017 Partajează Postat Mai 6, 2017 Eu zic sa o trimiteti inapoi o sa ramaneti cu doua placi,poate in timp o sa gasiti o placa de la un tv cu display spart.la banii astia nu se merita ,o placa cu reball se vinde cu 150 ron maxim nu cu 450,dar faptul ca a mintit asta e cel mai grav.nu e treaba ta ca e chichita lor procesorul trebuia sa zica de la inceput.Eu unul i-o dadeam in cap daca imi facea asa ceva sa dau 500 ron cu tot cu drum pentru 3 luni Salut! Am vb cu domnul Viorel, i-am explicat ca placa functioneaza OK dar se incalzeste f. tare in zona procesorului si nu as vrea sa raman cu ochii in soare. A spus sa o trimit inapoi ca nu e nici o problema,am cerut alta placa, dar nu are. A mai spus ca la el a functionat la probleme si ca e posibil sa mai alta problema eu in tv. A fost facut reballing fara schimbare procesor si a mentionat ca nu a facut-o el, a facut-o altcineva si ca el unde a mai dat cu reballing nu au fost problme/reclamatii. Am gasit un tip pe OLX care vinde un TV 42LE5500 (asta are placa de baza identica cu ce aveam eu), parea ca are displayul spart .Am sunat la respectivul si nu este display-ul spart ,spune ca ar fi ceva de la benzile care duc spre display si cand le misca se simte-au schimbari si ca asa ar fi spus si meseriasii (desi nu prea cred) , las mai jos link-ul de pe olx daca i-mi este permis (se vede din prima foto ca ceva e neinregula cu imaginea, eu mi-am dat seama dupa ce am vb cu el la tel): https://www.olx.ro/oferta/vand-lg-led-42le550-106cm-ID8t34J.html#43249d9099 Voi ce spuneti? Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Mai 6, 2017 Partajează Postat Mai 6, 2017 (editat) Salut! Am vb cu domnul Viorel, i-am explicat ca placa functioneaza OK dar se incalzeste f. tare in zona procesorului si nu as vrea sa raman cu ochii in soare. A spus sa o trimit inapoi ca nu e nici o problema,am cerut alta placa, dar nu are. A mai spus ca la el a functionat la probleme si ca e posibil sa mai alta problema eu in tv. A fost facut reballing fara schimbare procesor si a mentionat ca nu a facut-o el, a facut-o altcineva si ca el unde a mai dat cu reballing nu au fost problme/reclamatii. Am gasit un tip pe OLX care vinde un TV 42LE5500 (asta are placa de baza identica cu ce aveam eu), parea ca are displayul spart .Am sunat la respectivul si nu este display-ul spart ,spune ca ar fi ceva de la benzile care duc spre display si cand le misca se simte-au schimbari si ca asa ar fi spus si meseriasii (desi nu prea cred) , las mai jos link-ul de pe olx daca i-mi este permis (se vede din prima foto ca ceva e neinregula cu imaginea, eu mi-am dat seama dupa ce am vb cu el la tel): https://www.olx.ro/oferta/vand-lg-led-42le550-106cm-ID8t34J.html#43249d9099 Voi ce spuneti? defect de display ,benzile flexoare defecte, dezlipite,rupte.deci nu are legatura cu placa de baza.la banii aia poti sa-l iei linistit ,schimbi placile si ai rezolvat problema ,aaaa....si ramai si cu bani ial repede pana nu pun mana altii pe el,ai vazut cu cat se vinde o [placa de baza cu reball Dar inainte de asta punel sa faca o poza clara la placa de baza si verifica sa fie identica cu a ta,codul de pe ea,mufele sa corespunda absolut tot apoi daca e identica sa-l iei Editat Mai 6, 2017 de dani502017 Link spre comentariu
dan-a2 Postat Mai 6, 2017 Partajează Postat Mai 6, 2017 Intrebati daca tv a mai fost reparat , daca a mai avut vreo problema in trecut , oricum va mai ramane si ceva piese de schimb in plus !! 1 Link spre comentariu
Vizitator pauncata2007 Postat Mai 6, 2017 Partajează Postat Mai 6, 2017 defect de display ,benzile flexoare defecte, dezlipite,rupte.deci nu are legatura cu placa de baza.la banii aia poti sa-l iei linistit ,schimbi placile si ai rezolvat problema ,aaaa....si ramai si cu bani ial repede pana nu pun mana altii pe el,ai vazut cu cat se vinde o [placa de baza cu reball Am vb deja cu el, s-a dus sa-l repare dar la expluzat rapid pretul reparatiei(asta a spus), deci nu fac alta prostie? Link spre comentariu
orgasmo Postat Mai 6, 2017 Partajează Postat Mai 6, 2017 placa functioneaza OK dar se incalzeste f. tare in zona procesorului si nu as vrea sa raman cu ochii in soare. 57-64C este temperatura normala de functionare dupa 30 de minute de functionare in functie de sursa de semnal. nu este display-ul spart ,spune ca ar fi ceva de la benzile care duc spre display si cand le misca se simte-au schimbari COF cu signal return in scurtcircuit intern sau pe PCB DRV de la lichide/solutii de curatat... Link spre comentariu
Vizitator pauncata2007 Postat Mai 6, 2017 Partajează Postat Mai 6, 2017 (editat) 57-64C este temperatura normala de functionare dupa 30 de minute de functionare in functie de sursa de semnal. COF cu signal return in scurtcircuit intern sau pe PCB DRV de la lichide/solutii de curatat... 1. El se incazeste in zona procesorului , dar pare ca nu la ala cu radiator mare , ci la ala din stanga sus (ala cu 3 picieoruse din foto) prin zona unde ies panglicile care duc la display (s-au poate ma pacalesc eu, caldura urcand de fapt), se simte cand pun mana pe tabla si se simte fierbinte in zona respectiva (bine trebuie sa tinem cont ca carcasa e din tabla si se transmite rapid caldura,dar totusi e un centimetru distanta...) 2. Omul locuieste intr-o comuna pe langa Ploiesti, el l-a primit de la cineva caruia ia reparat o statie , cel de la care la primit a fost cu el la mester si aia iau cerut sa schimbe display-ul(vre-o 2000 si ceva de lei) fiindca are nu's ce banda arsa (asta mi-a confirmat si el ca se vede banda arsa si a spus ca placa este buna). Acum nu stiu ce sa mai spun. Dumneavoastra ce spuneti domnule orgasmo, ce sa aleg cum sa fac? Editat Mai 6, 2017 de pauncata2007 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum