Vizitator dani502017 Postat Mai 4, 2017 Partajează Postat Mai 4, 2017 Da Dani, Titu's a fost ok (el este recomdarea ta),sa stii ca si omul de la care am luat placa a parut OK. Insa asta ma deranjat , mai ales ca 450 este fff. mult ptr o placa de baza , unde mai pui ca astea la "nemo" mi-au luat 42 de lei trasport si cand ajunge am si soc cand vad ca e umblat in ea. Asa este putea el sa faca discountul necesar stiind ca si asa era pre mult, mai ales la una reparata. Acum s-o trimit inapoi pe banii mei iar..., unde ajung. Am inteles de la Titus ca de la Toma Viorel ai luat placa, il stiam de om serios si nu umbla cu prostii ,e vechi in treaba asta Link spre comentariu
Vizitator pauncata2007 Postat Mai 4, 2017 Partajează Postat Mai 4, 2017 Asta este .. Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Mai 4, 2017 Partajează Postat Mai 4, 2017 (editat) Da Dani, Titu's a fost ok (el este recomdarea ta),sa stii ca si omul de la care am luat placa a parut OK. Insa asta ma deranjat , mai ales ca 450 este fff. mult ptr o placa de baza , unde mai pui ca astea la "nemo" mi-au luat 42 de lei trasport si cand ajunge am si soc cand vad ca e umblat in ea. Asa este putea el sa faca discountul necesar stiind ca si asa era pre mult, mai ales la una reparata. Acum s-o trimit inapoi pe banii mei iar..., unde ajung. 450 Ron e exagerat pretul pentru o placa de baza SH cu reballing facut, acest pret este pentru o placa noua, virgina!Toma Viorel este din Otopeni si eu il credeam om serios dar se pare ca nu este chiar asa...... Editat Mai 4, 2017 de cata82 Link spre comentariu
Vizitator pauncata2007 Postat Mai 4, 2017 Partajează Postat Mai 4, 2017 (editat) Acum stresu e in a ma tine. Sper sa nu se "prajeasca" din cauza incalzirii,mai ales ca ea a mai trecut odata prin asta. Si plus de asta nu mai stiu daca sa il cred ca are reballing sau cumva reflow. Radiatorul ala mai mare si dreptunghiular (care se vede in foto di spate) joaca de numa numa,la placa veche este fix. Este clar ca eu acum trebuie sa o protejez cumva de caldura.... Editat Mai 4, 2017 de pauncata2007 Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Mai 4, 2017 Partajează Postat Mai 4, 2017 Verificati tensiunile din sursa si placa de baza. De asemenea verificati toate filtrajele-condensatori din sursa si placa de baza inclusiv condensatorii smd. Link spre comentariu
Vizitator pauncata2007 Postat Mai 4, 2017 Partajează Postat Mai 4, 2017 (editat) Verificati tensiunile din sursa si placa de baza. De asemenea verificati toate filtrajele-condensatori din sursa si placa de baza inclusiv condensatorii smd. Cand o sa ajung la tara de acum (acolo am aparat de masura,pistol si restul),pe duminica il duc acolo. Editat Mai 4, 2017 de pauncata2007 Link spre comentariu
SASSU Postat Mai 4, 2017 Partajează Postat Mai 4, 2017 Salut! Da, pana la urma a venit placa de baza , este una de pe pe 42LE8500 ceva mai performanta, am montat-o si functioneaza, am rezolvat problema. Insa sunt tare DEZAMAGIT, fiindca am vazut ca pe placa erau lipituri (se umblase la ea), am sunat si am aflat ca de fapt a fost o placa trimisa la garantie si care are reballing facut , puteam sa fi stiut de dinainte de cumparare , fiindca in conditiile in care nu gasisem pe niecaeri timp de o luna, o cumparam oricum . Problema este ca se incinge f. tare carcasa (metalica), in dreptul placii de baza si ma tem ca o pierd si pe asta si am aruncat cu banii pe gem, mai ales stiind ca reballing-ul nu mai este ce a fost de fabrica , NU MAI PUN LA INDOIALA FAPTUL CA POATE ARE REFLOW si atunci si mai nasol cu incalzitul. Vre-o solutie ptr incalzit? S-au las asa ? Multumesc! PS: Dani multumesc incaodata! Puneti un pad termic pe procesor altfel se duce in cap,verificati pasta de sub radiator. Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Mai 4, 2017 Partajează Postat Mai 4, 2017 Radiatorul de pe placa veche nu se misca pentru ca sa uscat pasta .Eventual cumparati pasta buna si schimbati-o.iar padul termic sa luati exact la aceeasi grosime ca originalul daca are ,sa nu fie gros 0,5mm/ 6 W/m.K. Nu aplicati multa pasta intre radiator si procesor . Link spre comentariu
gabimilo1 Postat Mai 5, 2017 Partajează Postat Mai 5, 2017 (editat) salut, se poate monta si un mic ventilator ? (exista posibilitate, tehnic vorbind-alimentare, spatiu, si financiar- poate nu mai doriti sa cheltuiti nimic? ) Editat Mai 5, 2017 de gabimilo1 Link spre comentariu
Vizitator pauncata2007 Postat Mai 5, 2017 Partajează Postat Mai 5, 2017 salut, se poate monta si un mic ventilator ? (exista posibilitate, tehnic vorbind-alimentare, spatiu, si financiar- poate nu mai doriti sa cheltuiti nimic? ) Salut! Am sa schimb pasta si probabil am sa pun un ventilator de laptop alimentat la 5v in dreptul procesorului fiindca am in jur de 1-1,5 cm spatiu."Norocul meu" ar putea fi si faptul ca tv-ul fiind ptr casa de vacanta de la tara nu va fi folosit excesiv (desi atunci cand suntem acolo sta deschis de dimineara pana seara). Va multumesc ptr sugestii! PS:Raman cu un gust amar si dezamagit de specula facuta cu placa de baza. Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Mai 5, 2017 Partajează Postat Mai 5, 2017 Salut! Am sa schimb pasta si probabil am sa pun un ventilator de laptop alimentat la 5v in dreptul procesorului fiindca am in jur de 1-1,5 cm spatiu."Norocul meu" ar putea fi si faptul ca tv-ul fiind ptr casa de vacanta de la tara nu va fi folosit excesiv (desi atunci cand suntem acolo sta deschis de dimineara pana seara). Va multumesc ptr sugestii! PS:Raman cu un gust amar si dezamagit de specula facuta cu placa de baza. Va sugerez pt alimentare ventilator sa nu folositi alimentare din tv ,faceti o sursa externa cu un releu legat la on/off Link spre comentariu
Vizitator pauncata2007 Postat Mai 5, 2017 Partajează Postat Mai 5, 2017 (editat) ativa nu am? Va sugerez pt alimentare ventilator sa nu folositi alimentare din tv ,faceti o sursa externa cu un releu legat la on/off Deci este indicat sa nu ma alimentez din sursa lui? Nu prea ma incanta ideia de sursa externa, alta alternativa nu am ? Editat Mai 5, 2017 de pauncata2007 Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Mai 5, 2017 Partajează Postat Mai 5, 2017 (editat) Deci este indicat sa nu ma alimentez din sursa lui? Nu prea ma incanta ideia de sursa externa, alta alternativa nu am ? pai nu prea este indicat dar nu inteleg ce va impiedica? spatiu este destul in tv o sursa mica si un releu ,cand inchideti tv -ul se opreste si ventilatorul.iar ca ventilator cele de laptop nu prea sunt bune la ce vreti sa faceti pentru ca sant cu turbina si au paletele drepte deci aerul se duce in lateral si nu in jos spre radiator ,va trebuie un ventilator cu palete rasucite care da aerul spre radiator genul celor de la pc-uri . Credeti-ma va spun din experienta Editat Mai 5, 2017 de dani502017 1 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 5, 2017 Partajează Postat Mai 5, 2017 Eu nu cred ca este nevoie de ventilator , odata ce a fost facut REFLOW la procesor cu sau fara ventilator tv-ul tot se va stinge din viata cu ventilator va mai rezista o saptamina aproximativ , deci este munca degeaba , si sa va spun de ce , 1 faci curat in casa se depune praf pe ventilator si ventlatorul nu se mai invirte 2 racirea procesorului nu ajuta cu nimic daca are caldura atunci nici bilele de sub el nu fac probleme ramin incalzite si fac contact , 3 nu cred ca bilele fac problema ci stratul de la procesor intre bile si suprafata procesorului , deci ventilatorul este in plus si nu ajuta cu nimic , aceasta este testata personal si rezultatul este cel spus de mine mai sus Link spre comentariu
Vizitator pauncata2007 Postat Mai 5, 2017 Partajează Postat Mai 5, 2017 Eu nu cred ca este nevoie de ventilator , odata ce a fost facut REFLOW la procesor cu sau fara ventilator tv-ul tot se va stinge din viata cu ventilator va mai rezista o saptamina aproximativ , deci este munca degeaba , si sa va spun de ce , 1 faci curat in casa se depune praf pe ventilator si ventlatorul nu se mai invirte 2 racirea procesorului nu ajuta cu nimic daca are caldura atunci nici bilele de sub el nu fac probleme ramin incalzite si fac contact , 3 nu cred ca bilele fac problema ci stratul de la procesor intre bile si suprafata procesorului , deci ventilatorul este in plus si nu ajuta cu nimic , aceasta este testata personal si rezultatul este cel spus de mine mai sus Deci cu alte cuvinte am luat plasa cu placa de baza? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum