winstyle Postat Aprilie 27, 2017 Partajează Postat Aprilie 27, 2017 Dacă este specificată procedura in manualul service , normal că se poate . Iti trebuie programul de resoftare si , bineințeles , softul . Totuși , acest tip de procedură este pentru update . Dacă TV-ul nu funcționează , nu știu dacă poți face update-ul prin RS232 . Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Aprilie 27, 2017 Partajează Postat Aprilie 27, 2017 Programatorul si accesoriile costa mai mult ca placa,ori gasesti pe cineva care are programator ori cumperi placa 1 Link spre comentariu
Vizitator pauncata2007 Postat Aprilie 27, 2017 Partajează Postat Aprilie 27, 2017 Tv-ul la mine se deschide si ramane blocat pe logoul LG. Asa cum spuneam el a ajuns asa in momentul in care eu incercam sa scriu o olta versiune de firmware (sa oprit la 70%). Cred totusi ca poate cominica atat timp cat mufa rs232 este montata pe tv.Pe scurt din ce am citit,este ca:se deschide imagine firmware (xxx.epk) cu program special apoi prin intermediul cablului rs232 se copieaza folder cu folder in radacina tv. Ca asta am dedus... Dani ,oricum iau placa de titu's, nu prea alternativa,chiar daca i-mi pare un pic piperata. Se gaseste fff. greu placa ,probabil din acest motiv are acest pret. Am gasit ceva pe olx.pl (in polonia) la 100 zl(110 ron) dar are hdmi defect. Si tot acolo este un tip care repara modelul asta de placa cu 120 zl (130 ron),dar este polonia totusi,ar fi fost ultima solutie ,fiindca nu este pe nicaieri disponibila placa. Placa este si pe 42le550 si pe 47le550 (asa am gasit-o acolo). Eu am sperat pana in ultima clipa ca e prb soft si se poate rezolva mai usor(de aia am si cumparat tv-ul). Ori sa gasesc pe cine aici care e dispus sa o repare contra cost.. Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Aprilie 27, 2017 Partajează Postat Aprilie 27, 2017 Tv-ul la mine se deschide si ramane blocat pe logoul LG. Asa cum spuneam el a ajuns asa in momentul in care eu incercam sa scriu o olta versiune de firmware (sa oprit la 70%). Cred totusi ca poate cominica atat timp cat mufa rs232 este montata pe tv.Pe scurt din ce am citit,este ca:se deschide imagine firmware (xxx.epk) cu program special apoi prin intermediul cablului rs232 se copieaza folder cu folder in radacina tv. Ca asta am dedus... Dani ,oricum iau placa de titu's, nu prea alternativa,chiar daca i-mi pare un pic piperata. Se gaseste fff. greu placa ,probabil din acest motiv are acest pret. Am gasit ceva pe olx.pl (in polonia) la 100 zl(110 ron) dar are hdmi defect. Si tot acolo este un tip care repara modelul asta de placa cu 120 zl (130 ron),dar este polonia totusi,ar fi fost ultima solutie ,fiindca nu este pe nicaieri disponibila placa. Placa este si pe 42le550 si pe 47le550 (asa am gasit-o acolo). Eu am sperat pana in ultima clipa ca e prb soft si se poate rezolva mai usor(de aia am si cumparat tv-ul). Ori sa gasesc pe cine aici care e dispus sa o repare contra cost.. Vorbeste cu orgasmo legat de reparatie poate te ajuta el Link spre comentariu
dan-a2 Postat Aprilie 27, 2017 Partajează Postat Aprilie 27, 2017 (editat) Luati legatura cu orgasmo Scuze , vad ca s-a postat recomandarea !! Editat Aprilie 27, 2017 de dan-a2 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Aprilie 27, 2017 Partajează Postat Aprilie 27, 2017 As putea sal ajut eu cu softarea , dar in lipsa de display nu am cum , ca trebuie sa trimita tot tv-ul la mine si nu prea se merita Link spre comentariu
Vizitator pauncata2007 Postat Aprilie 27, 2017 Partajează Postat Aprilie 27, 2017 Am trimis un privat catre domnul orgasmo,dar intradevar distanta e un impediment. Link spre comentariu
radutyu Postat Aprilie 30, 2017 Partajează Postat Aprilie 30, 2017 Daca este din Bucuresti si are si binul ii pot scrie eu nandu Link spre comentariu
SASSU Postat Aprilie 30, 2017 Partajează Postat Aprilie 30, 2017 Puneti prin curier. 1 Link spre comentariu
Vizitator pauncata2007 Postat Mai 2, 2017 Partajează Postat Mai 2, 2017 Sunt din Galati. Astept ca maine sa vina o placa de baza de la cineva din bucuresti si sa o verific . Multumesc tuturor ptr ajutor. Va tin la curent .. Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Mai 2, 2017 Partajează Postat Mai 2, 2017 Sunt din Galati. Astept ca maine sa vina o placa de baza de la cineva din bucuresti si sa o verific . Multumesc tuturor ptr ajutor. Va tin la curent .. Tocmai am vorbit cu el pentru un t-con si a zis ca azi te rezolva 1 Link spre comentariu
Vizitator pauncata2007 Postat Mai 2, 2017 Partajează Postat Mai 2, 2017 Multumesc Dani! Link spre comentariu
Vizitator pauncata2007 Postat Mai 4, 2017 Partajează Postat Mai 4, 2017 Salut! Da, pana la urma a venit placa de baza , este una de pe pe 42LE8500 ceva mai performanta, am montat-o si functioneaza, am rezolvat problema. Insa sunt tare DEZAMAGIT, fiindca am vazut ca pe placa erau lipituri (se umblase la ea), am sunat si am aflat ca de fapt a fost o placa trimisa la garantie si care are reballing facut , puteam sa fi stiut de dinainte de cumparare , fiindca in conditiile in care nu gasisem pe niecaeri timp de o luna, o cumparam oricum . Problema este ca se incinge f. tare carcasa (metalica), in dreptul placii de baza si ma tem ca o pierd si pe asta si am aruncat cu banii pe gem, mai ales stiind ca reballing-ul nu mai este ce a fost de fabrica , NU MAI PUN LA INDOIALA FAPTUL CA POATE ARE REFLOW si atunci si mai nasol cu incalzitul. Vre-o solutie ptr incalzit? S-au las asa ? Multumesc! PS: Dani multumesc incaodata! Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Mai 4, 2017 Partajează Postat Mai 4, 2017 Salut! Da, pana la urma a venit placa de baza , este una de pe pe 42LE8500 ceva mai performanta, am montat-o si functioneaza, am rezolvat problema. Insa sunt tare DEZAMAGIT, fiindca am vazut ca pe placa erau lipituri (se umblase la ea), am sunat si am aflat ca de fapt a fost o placa trimisa la garantie si care are reballing facut , puteam sa fi stiut de dinainte de cumparare , fiindca in conditiile in care nu gasisem pe niecaeri timp de o luna, o cumparam oricum . Problema este ca se incinge f. tare carcasa (metalica), in dreptul placii de baza si ma tem ca o pierd si pe asta si am aruncat cu banii pe gem, mai ales stiind ca reballing-ul nu mai este ce a fost de fabrica , NU MAI PUN LA INDOIALA FAPTUL CA POATE ARE REFLOW si atunci si mai nasol cu incalzitul. Vre-o solutie ptr incalzit? S-au las asa ? Multumesc! PS: Dani multumesc incaodata! Imi pare rau sa aud asta din ce am inteles placa nu era a celui cu care ai vorbit ci o persoana terta,eu zic sa o trimiti inapoi daca te-a mintit trebuia sa zica de la bun inceput de aceasta problema.Acum legat de reparatie poate sa tina se fac la multe tv-uri doar ca nu trebuia sa o vanda la acel pret dar in general cand esti mintit si afli dupa nu e corect ,ori trimiti placa inapoi ori sa-ti mai dea din bani !!! Link spre comentariu
Vizitator pauncata2007 Postat Mai 4, 2017 Partajează Postat Mai 4, 2017 Imi pare rau sa aud asta din ce am inteles placa nu era a celui cu care ai vorbit ci o persoana terta,eu zic sa o trimiti inapoi daca te-a mintit trebuia sa zica de la bun inceput de aceasta problema.Acum legat de reparatie poate sa tina se fac la multe tv-uri doar ca nu trebuia sa o vanda la acel pret dar in general cand esti mintit si afli dupa nu e corect ,ori trimiti placa inapoi ori sa-ti mai dea din bani !!! Da Dani, Titu's a fost ok (el este recomdarea ta),sa stii ca si omul de la care am luat placa a parut OK. Insa asta ma deranjat , mai ales ca 450 este fff. mult ptr o placa de baza , unde mai pui ca astea la "nemo" mi-au luat 42 de lei trasport si cand ajunge am si soc cand vad ca e umblat in ea. Asa este putea el sa faca discountul necesar stiind ca si asa era pre mult, mai ales la una reparata. Acum s-o trimit inapoi pe banii mei iar..., unde ajung. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum