Toni Marginean Postat Aprilie 25, 2017 Partajează Postat Aprilie 25, 2017 Am cutreierat de foarte multe ori prin Germania, Franta, Austria, Ungaria, Olanda, Cehia si Slovacia dar niciodata ca turist ci cu treaba! Doreste sotia sa parcurgem, cu sedere de cateva zile, punctual trei capitale: Budapesta, Viena si Praga. Timpul disponibil ar fi de 2-3 zile prin fiecare. Ce spuneti ca ar fi de vizitat (in afara de magazine tehnice, piete auto si de vechituri - deja parcurse in viteza de atatea ori)? Link spre comentariu
alinstegaru Postat Aprilie 25, 2017 Partajează Postat Aprilie 25, 2017 (editat) Sunt multe de vazut. Doua zile pentru fiecare capitala sunt insuficiente. Eu am fost de multe ori in Austria cel putin cate 10 zile si tot mai sunt de vazut,ca doar n'alergi ca japonezii de colo colo. http://www.seegrotte.at Editat Aprilie 25, 2017 de alinstegaru Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Aprilie 25, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2017 Sunt multe de vazut. Doua zile pentru fiecare capitala sunt insuficiente. Eu am fost de multe ori in Austria cel putin cate 10 zile si tot mai sunt de vazut,ca doar n'alergi ca japonezii de colo colo. http://www.seegrotte.at Multumesc! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Aprilie 26, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2017 S-a stabilit, mergem numai in Praga 6 zile. Ce credeti ca merita vazut (in afara de berarii!)? Link spre comentariu
alinstegaru Postat Aprilie 26, 2017 Partajează Postat Aprilie 26, 2017 Orasul in sine este extraordinar de frumos. Strabateti-l la pas,iar o mica brosura turistica va poate ghida catre punctele de interes. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Mai 2, 2017 Autor Partajează Postat Mai 2, 2017 Orasul in sine este extraordinar de frumos. Strabateti-l la pas,iar o mica brosura turistica va poate ghida catre punctele de interes. Asa o sa fac! Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Mai 2, 2017 Partajează Postat Mai 2, 2017 Pentru mine Praga a fost un fel de "pomul laudat". Mi-a placut insa foarte mult Cracovia. Link spre comentariu
Mircea Postat Mai 3, 2017 Partajează Postat Mai 3, 2017 Votez si eu pentru Cracovia. L-am vazut inspre Craciun. Frumos dar mic. Se viziteaza si Auschwitz-ul in acelasi timp. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Mai 9, 2017 Autor Partajează Postat Mai 9, 2017 Se pare ca am fost inspirat: din 15 mai incepe la Praga festivalul berii! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Mai 22, 2017 Autor Partajează Postat Mai 22, 2017 A fost superb la Praga, peste asteptari! Nu as fi crezut ca Praga are in jur de un milion de turisti pe zi dar pana nu esti printre ei.............! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Aprilie 13, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2018 Luni voi incepe, cu autocarul si intoarcere cu avionul un tur de 9 zile prin Europa pe traseul: Cluj-Napoca - Praga - Dresda - Leipzig - Hanovra - Giethoorn - Utrecht - Amsterdam - Keukenhof - Haga - Rotterdam - Zeeland - Anvers - Bruxelles - Bruges - Gent - Leuven - Luxemburg - Schengen - Frankfurt - Cluj. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Mai 3, 2018 Autor Partajează Postat Mai 3, 2018 Excelent! Aveam alta parere despre Benelux. Ii consideram undeva sub nivelul Austriei dar m-am inselat. Sunt peste Germania! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat August 14, 2019 Autor Partajează Postat August 14, 2019 In Grecia nu a fost bine nici anul trecut in perioada asta! Link spre comentariu
ratza Postat August 14, 2019 Partajează Postat August 14, 2019 Păi? Ce-aţi păţit? Link spre comentariu
Toni Marginean Postat August 19, 2019 Autor Partajează Postat August 19, 2019 La 14.08.2019 la 14:10, ratza a spus: Păi? Ce-aţi păţit? Din fericire eu nu am patit nimic deoarece merg la inceputul lunii iunie (nu iubesc atat de mult marea cat muntele). Chiar am fost incantat de tot ce am putut face. Situatia nasoala este pentru cei aflati acolo la inceput de august, atat acum cat si anul trecut. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum