SASSU Postat Aprilie 24, 2017 Partajează Postat Aprilie 24, 2017 Buna seara am un opel zafira b an 2011 am nevoie de schema electrica la ea care ma poate ajuta? Link spre comentariu
dorofteius Postat Mai 9, 2017 Partajează Postat Mai 9, 2017 Spune-mi mai exact ce te intereseaza si incerc sa iti scot din globaltis, daca mai este nevoie. Nu stiu sa existe schema separata de globaltis. Link spre comentariu
Vizitator CristiD1 Postat Decembrie 10, 2017 Partajează Postat Decembrie 10, 2017 Spune-mi mai exact ce te intereseaza si incerc sa iti scot din globaltis, daca mai este nevoie. Nu stiu sa existe schema separata de globaltis. Salut, poate reusesti sa ma ajuti pe mine. Am un zafira b 2012, am facut o ghidusie si am taiat firele ce duc de la plafoniera fata la cea din spate si cele care duc la lumina din portbagaj (treaba serioasa nu gluma) Acum am "crosetat" si am innadit zonele taiate, dar, fara sa apuc sa fac legaturile in placa de la plafoniera, am auzit un zgomot ca si cum ar vrea sa cupleze ceva, si nu mai am curent in plafoniera(aveam si dupa ce am taiat cele 2 cabluri) Am verificat siguranta nr 13 repartizata pentru plafoniera si este buna. sunt 3 leduri la plafoniera, cele de pe butoanele lampilor de citit si de pe cel al plafonierei care se aprind, dar nu se aprind becurile, nu se mai aprinde nici becul din torpedou. Care sa fie problema? (asa, la prima strigare) O schema electrica poate m-ar ajuta? Multumesc Link spre comentariu
dancostea2002 Postat Decembrie 11, 2017 Partajează Postat Decembrie 11, 2017 La plafoniera aveti un +12v permanent si un altul pentru temporizare .Verificati cu o lampa de control prezenta acestora. Link spre comentariu
stefanion Postat Februarie 8, 2018 Partajează Postat Februarie 8, 2018 (editat) va rog daca aveti posibilitatea sa ma ajutati cu o schema pentru opel zafira b, an 2006, motorina 1.9 tdi am probleme cu cim-ul , in mers se intrerup lumini spate ,stop frana, indicator motorina lampi mers inapoi, nu se mai deschide portbagaj, isi revine daca opresc masina, sau dau volan stanga sau dreapta maxim. ma ajuta si o schema generala sa pot lua urma problemei intreruperi respective. Multumesc! am refacut lipituri cim , refacut lipituri rec, curatat pini. ceva imi scapa... Editat Februarie 8, 2018 de stefanion Link spre comentariu
Faker Postat Februarie 9, 2018 Partajează Postat Februarie 9, 2018 Legaturile de masa le ati verificat? Link spre comentariu
stefanion Postat Februarie 11, 2018 Partajează Postat Februarie 11, 2018 Legaturile de masa le ati verificat? va referiti la legaturile masa sub capota, ? acolo doar vizual, dar cred ca o sa desfac tot ce se poate, si curat orice urma de rugina vopsea,.... legatura la masa a rec am refacuto . mai astept si alte sfaturi ,si daca se poate si ceva scheme ,macar generala. multumesc! Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 11, 2018 Partajează Postat Februarie 11, 2018 Sa nu fie lipituri reci prin CIM. Link spre comentariu
stefanion Postat Februarie 11, 2018 Partajează Postat Februarie 11, 2018 Sa nu fie lipituri reci prin CIM. pe cim am refacut lipiturile Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum