Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

eroare 0x80070057

sin

Postări Recomandate

aseara am pus un harddisk in calculator, pe care mi-i l-a vazut...pana aici totul bine, am copiat pe un dvd niste poze, am mai sters niste foldere inutile...discul avea pe "c" instalat un xp...ce am facut, ce nu am facut, ca la un moment dat, mi-a dat ecran albastru...probabil ca am sters din greseala si ceva registrii sau am mutat ceva din acest disc in hardul meu...in fine, am zis ca-i un moment bun sa-mi pun un win7 pe curat...dar surpriza: incarca normal pana la partitii, aleg partitia "c" si apare acest mesaj cu eroarea asta... 0x80070057, aveti idee din ce cauza?...mai departe nu ma lasa sa instalez, cu toate ca pe acest hard a fost instalat tot un win7!...mentionez ca hardul este bun, mergea ireprosabil inainte de asta... :tryre

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sin

3

• FLORIN IORDACHE

2

• Bercu Giuliano

1

Eu unul a-si zice sa incercati sa stergeti partitia C...iar apoi sa o creati inapoi partitia C si pe urma sa o formatati partitia C,iar apoi sa incepeti instalarea . Dar sa fiti atent sa nu instalati in partitia acea de 100 Mb pe care o sa va creeze automat care o sa scrie system .

O zi minunata va doresc !

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

s-a rezolvat!...facea figuri hardul, acum nu stiu sigur de la ce, dar dupa ce am inlocuit cablul de date si am umblat la setari ( jumperi), a mers fara probleme! Va multumesc pt ajutor!

Link spre comentariu

s-a rezolvat!...facea figuri hardul, acum nu stiu sigur de la ce, dar dupa ce am inlocuit cablul de date si am umblat la setari ( jumperi), a mers fara probleme! Va multumesc pt ajutor!

Pai pe ce era setat hdd-ul,era setat pe master/slave sau pe cable select ???

Dar s-ar putea sa fi fost si de la cablu de date ....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări