Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schneider srf 2108 t

Mihai78

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mihai78

3

• FLORIN IORDACHE

2

• cornel1962

2

• leoncris

1

Top autori în acest subiect

Buna ziua, ma puteti ajuta cu o schema la TV SCHNEIDER SFR2108T(nu detin prea multe detalii despre sasiu, samd) ? Multumesc

Buna ziua !

Totusi ar fi bine sa ne oferiti macar chassis-ul tv-ului....pentru ca dupa model nu am schema.

Aaaa,si nu numai ca nu o am eu,dar nu am gasit-o nici pe net...Dar poate dupa chassis o gasim schema.

O zi minunata va doresc !!!

Link spre comentariu

Multumesc de ajutor, o sa fac o poza eventual mai multe detalii cand ajung la detinatorul lui :), are defect pe cadre -linii albe in partea superioara si o parte din imagine inversata,ca, conexiune mufa de la bobina de cadre este legata undeva in partea stanga a sasiului departe de CI si de traf,

Editat de Mihai78
Link spre comentariu

Multumesc de ajutor, o sa fac o poza eventual mai multe detalii cand ajung la detinatorul lui :), are defect pe cadre -linii albe in partea superioara si o parte din imagine inversata,ca, conexiune mufa de la bobina de cadre este legata undeva in partea stanga a sasiului departe de CI si de traf,

Schimba condesatori din cadre toti si va merge fara probleme , succes

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări