Nicusor Lupu Postat Aprilie 22, 2017 Partajează Postat Aprilie 22, 2017 Va rog sa ma ajutati cu schema sursei de alimentare pentru tv SAMSUNG UE40J5100AW. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Aprilie 22, 2017 Partajează Postat Aprilie 22, 2017 Va rog sa ma ajutati cu schema sursei de alimentare pentru tv SAMSUNG UE40J5100AW. Vedeti daca va ajuta : https://elektrotanya.com/samsung_ue32-37-40-46c5100qwxxc_ue32-37-40-46c4000pwxxc_ch_n92a_training.djvu/download.html Dar pentru ati putea vizualiza schema trebuie sa va instalati pe pc-u sau laptop programul djvu solo . Link spre comentariu
Nicusor Lupu Postat Aprilie 22, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2017 Multumesc ,nu ma ajuta,este alt model,alta schema.Asa arata sursa: Link spre comentariu
Florinel TV Postat Aprilie 22, 2017 Partajează Postat Aprilie 22, 2017 (editat) Spune codul de pe sursa daca vrei schema Scuze este greseala mea am vazut ca este trecut in titlu , dar se pare ca nu este de gasit aceasta schema , ce are defect ca poate va ajutam fara schema Editat Aprilie 22, 2017 de Harhas Florin Link spre comentariu
Nicusor Lupu Postat Aprilie 22, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2017 Displayul se aprindea neuniform ,partea de jos era mai luminata si partea de sus era putin mai intunecata avand coltul din stanga sus si mai intunecat. Acum nu se mai aprinde deloc mi-a spus propietarul.La o vizualizare a placii de alimentare, am constatat o incalzire a cablajului si cateva smd-uri cam afumate.Luni mi-l aduce acasa ,atunci pot da mai multe informatii.Pana atunci poate gasesc documentatia necesara.Multumesc pentru interes. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Aprilie 22, 2017 Partajează Postat Aprilie 22, 2017 Banui ca este LCD si cred ca are lampile cu probleme si de acolo si probleme cu sursa (consum marit pe lampi) am cautat schema dar nu am gasito , poate o detine vreun coleg sa te ajute Link spre comentariu
leoncris Postat Aprilie 23, 2017 Partajează Postat Aprilie 23, 2017 Lampile sunt ... LED_uri la asta ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum