Vizitator Postat Mai 16, 2017 Partajează Postat Mai 16, 2017 (editat) nu se vede cositor aici se vede o gaură nenoricită, sau o aşa lipitură (dacă ea chiar există) este de "plâns"="halal" când etajul final se alimentează cu 1100V ce nivele ai domne aici în raport cu fundamentală ?! http://www.elforum.info/uploads/monthly_05_2017/post-174759-0-50953500-1494928047.jpg stii sau nu stii ?!, pentru ce putere în sarcină ?! sau mă rog pentru ce amplitudine în sarcină ?! învaţa măcar să foloseşti tasta PrtScr adaug Adigh fake "natura moarta cu becuri" Editat Mai 16, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
gedd Postat Mai 16, 2017 Autor Partajează Postat Mai 16, 2017 (editat) valderama...daca iti fac poza la rezolutie 4K si iti arat...te retragi de pe forumul asta?sau daca vrei punem pariu pe 10.000€ ca e asa cum spun eu...te tine?de fapt eu cred ca si culoarea rezistentei influenteaza performantele ampului...nu? eu sper sa nu invat sa folosesc Paint-ul ca sa fac amplificatoare pe hartie...asta chiar ar fi grav... Editat Mai 16, 2017 de gedd Link spre comentariu
adigh Postat Mai 16, 2017 Partajează Postat Mai 16, 2017 O fi cositor negru audiofil. nu se vede cositor aici se vede o gaură nenoricită, sau o aşa lipitură (dacă ea chiar există) este de "plâns" O fi cositor negru audiofil. Link spre comentariu
gedd Postat Mai 16, 2017 Autor Partajează Postat Mai 16, 2017 .......penibili.... Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 16, 2017 Partajează Postat Mai 16, 2017 gedd, oscilogramele sint excelente si nu ma indoiesc ca sint reale iar protectia la supratensiuni ar trebui sa o rezolvi cu citeva varistoare inseriate insa nu prea inteleg de ce te lasi provocat de valderama si adigh, sint prea versati ca sa scape ocazia sa te "smotoceasca" iar tu te oferi voluntar asa ca daca sfatul meu este folositor fa ce stii fiindca faci bine si evita "bruiajele" Link spre comentariu
gedd Postat Mai 16, 2017 Autor Partajează Postat Mai 16, 2017 (editat) daca a fi versat este egal cu prostia.....e grav...rau....eu cred ca se cheama nestiinta sau rautate...cu astea domnule Popa nu pot fi de acord... PS...poze cu lipiturile facute elegant...valderama de mult nu mai vede gaura....de aia e asa efervescent...vezi bre guru ca am pozat ambele borne...firul rosu si cel negru....e cam asa cum isi iau unii chilotii corect de la o varsta(inaintata si senili),galben in fata si maro in spate...aviz celor in cauza PS...lipitura aia tine o greutate de minim 10Kg......asa ca scuteste-ma cu contacte imperfecte... Editat Mai 16, 2017 de gedd Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum