Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

teletech 32715bk

Vizitator dani502017

Postări Recomandate

Vizitator dani502017

Ce probleme ai colegu? Sursele astea sunt recunoscute ca fiind destul de proaste. Exact aceeasi sursa si placa de baza au si televizoarele myria, vestel...

stiu ca sunt proaste,in primul rand am un condesator lipsa a fost dus la un meserias de casa ,nu avea condesatorul umflat la scos si a dat tv-ul inapoi fara condesator ,apoi sa vad tensiunile

Merci mult

Link spre comentariu
Vizitator dani502017

SG2525A = SG3525A la temperaturi de functionare peste 0 grade Celsius.

Gasiti originalul SG2525A la preturi modice (sub 10 lei).

nu am gasit 2525 in schimb au 3525 9ron buc

merci mult

Link spre comentariu

In pdf este trecut tip normal si smd , oare au ambele 2 tipuri de capsula :scarpin sau unul este smd si celalalt normal

http://www.st.com/content/ccc/resource/technical/document/datasheet/c0/12/98/4a/3b/1a/4b/8b/CD00000958.pdf/files/CD00000958.pdf/jcr:content/translations/en.CD00000958.pdf

SG3525A = KA3525A = Pret: 5.00 Lei

Editat de Harhas Florin
Link spre comentariu

Schema care ti am dat-o eu mai sus, am vazut ca are power 17pw15, ai reusit sa te descurci cu aceasta schema sau ai gasit 17pw20?, te intreb ca eu la vestel lucrez mai mult dupa schema.......totusi ai putea sa detaliezi putin defectul, eventual ce ai rezolvat, te intreb pentru ca eu ma confrunt zi de zi cu VESTEL.......

Link spre comentariu
Vizitator dani502017

Schema care ti am dat-o eu mai sus, am vazut ca are power 17pw15, ai reusit sa te descurci cu aceasta schema sau ai gasit 17pw20?, te intreb ca eu la vestel lucrez mai mult dupa schema.......totusi ai putea sa detaliezi putin defectul, eventual ce ai rezolvat, te intreb pentru ca eu ma confrunt zi de zi cu VESTEL.......

dupa schema ta, nu e diferenta , sincer fara schema la panaramele astea de vestel nu ai cum sa te descurci,aveam lipsa toate tensiunile in afara de 5v si 3v, pe pl fara sarcina aveam 330v toti conzii erau buni diodele semiparalel de pe mosfeti ok rezistentele ok mosfetii la fel,pana am ajuns la sg2525 avea alimentare iar cand am verificat pinii de iesire impulsuri pt mosfet era mort,faza e ca nu e prima data cand se buseste sg-ul pe placa asta am vazut ca a mai fost schimbat ceva se intampla pe placa ca buseste sg-ul sau sunt de calitate proasta ,proprietarul tv0ului a zis ca acum 7 luni a fost la reparat si din ce am vazut pe placa doar la el sa intervenit.Ca manifestare se aprindea ledul palpaia de doua ori si ramanea aprins,cum am zis si mai sus in afara de 3 si 5 volti nici o alta tensiune

Link spre comentariu
Vizitator dani502017

Condesatori trebuie schimbati de la sg2525 daca sunt ok atunci consum mare pe iesire de la lampi

condesatorii sunt ok masurat cu esr erau perfecti,la asta ma gandeam si eu consumul de la iesire lampi,o sa verific luni dupa ce-l schimb

oricum vestelul e dezastru si pe lampi si pe leduri foarte defectoase, politica lor este sa nu le mai repari ci sa cumperi surse noi sau de ce nu tv

Link spre comentariu

Eu iti sugerez sa schimbi conzi de langa integrat , ca este fffoarte posibil ca unul sa faca probleme in timp ce se incalzeste de la picioruse din interiorul lui (am patit) la eser dadea bine si cind iam scos din montaj masurau aiuria cind miscam de piciorusele lui

Link spre comentariu
Vizitator dani502017

Eu iti sugerez sa schimbi conzi de langa integrat , ca este fffoarte posibil ca unul sa faca probleme in timp ce se incalzeste de la picioruse din interiorul lui (am patit) la eser dadea bine si cind iam scos din montaj masurau aiuria cind miscam de piciorusele lui

Ok o sa-i schimb 2 condesatoare nu e problema

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări