frantuzu_lan Postat Mai 16, 2007 Partajează Postat Mai 16, 2007 Cum Pot Sterge un Yd de mes .. ce tre sa fac.. ? M-am uitat pe la mail pe akolo la acount information si nu am gasit nimik .. sau poate am omis io .. Link spre comentariu
fulmoon Postat Mai 16, 2007 Partajează Postat Mai 16, 2007 Ai omis sa specifici ce vrei sa stergi. :smt005 1 - Un ID al cuiva care este in lista ta? 2 - Propriul ID din lista altcuiva? Pentru 1, te loghezi la Yahoo Messenger, click dreapta pe ID-ul pe care vrei sa-l stergi, Delete... Eventual vei fi intrebat daca doresti sa fie sters si din Adress Book. Pentru varianta 2, descarca DenyBud ( http://www.softpedia.com/progDownload/D ... 19998.html ) si logheaza-te la Yahoo prin interfata lui.Compeletezi ID-ul celui din lista caruia vrei sa te stergi, apoi apesi butonul magic. Link spre comentariu
frantuzu_lan Postat Mai 16, 2007 Autor Partajează Postat Mai 16, 2007 Vreau sa sterg un Id de al meu de mesenger .. Link spre comentariu
Tavi Postat Mai 16, 2007 Partajează Postat Mai 16, 2007 cum adica un ID al tau , vreti sa iti stergi o adresa de mail pe yahoo ?lasa-o , nu o mai accesa , ca se sterge singura Link spre comentariu
frantuzu_lan Postat Mai 16, 2007 Autor Partajează Postat Mai 16, 2007 da o adresa de mail .. ce a fost asa greu de inteles ?? cand am spus un id de al meu .. am mai creat un yd si intre timp mi-am adus aminte de parola la cel vechi :D :smt005 :partyman: Link spre comentariu
fulmoon Postat Mai 16, 2007 Partajează Postat Mai 16, 2007 Daca vrei sa-ti stergi propriul CONT , exista un link. https://edit.yahoo.com/config/delete_user Tavi, daca astepti, cei de la Yahoo iti vor arhiva casuta de mail fara a ti-o sterge.In momentul in care (dupa ani si ani) revii, ti se redeschide arhiva si se reactiveaza mail-ul. :yawinkle: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum