yokoono Postat Aprilie 21, 2017 Partajează Postat Aprilie 21, 2017 (editat) Din ghemotocul pe care mi-le-a adus un prieten cateva erau sparte. Au ramas in urma unui tv cu displayul spart. Nu stiu nici ce model era. Intregi si acceptabile sunt 6 bucati. Mai aveti nevoie de cateva daca doriti sa le shimbati pe toate. Puteti schimba doar pe cele care prezinta tenta de roz/rosu. Oricum trebuie demontat chiar daca aveti leduri sau neoane. Si RULETA este materialul de baza. Masurati lungimea sticlei neonului, fara terminale, si postati lungimea gasita. Editat Aprilie 21, 2017 de yokoono Link spre comentariu
Florin Tomescu Postat Aprilie 21, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2017 Din ghemotocul pe care mi-le-a adus un prieten cateva erau sparte. Au ramas in urma unui tv cu displayul spart. Nu stiu nici ce model era. Intregi si acceptabile sunt 6 bucati. Mai aveti nevoie de cateva daca doriti sa le shimbati pe toate. Puteti schimba doar pe cele care prezinta tenta de roz/rosu. Oricum trebuie demontat chiar daca aveti leduri sau neoane. Si RULETA este materialul de baza. Masurati lungimea sticlei neonului, fara terminale, si postati lungimea gasita. Astept un raspuns de la dani502017 sa vad daca e deacord sa-l duc la el ca imi este teama sa nu fac vre-o prostie. Cred ca el are experienta destuls daca a facut acea modificare si e din bucuresti. Link spre comentariu
yokoono Postat Aprilie 21, 2017 Partajează Postat Aprilie 21, 2017 Va rezolva Dani dar va dati seama ca trebuie sa aveti putina rabdare mai ales pana se procura toate cele necesare. Link spre comentariu
Florin Tomescu Postat Aprilie 21, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2017 Va rezolva Dani dar va dati seama ca trebuie sa aveti putina rabdare mai ales pana se procura toate cele necesare. va multumesc ,cred ca il fac pe led nu e probkema de timp ,important e sa iasa bine. Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Aprilie 21, 2017 Partajează Postat Aprilie 21, 2017 Salut, se rezolva iti las nr de tel pe PM ,barete am de tv 40" sursa gasim ,daca vii de dimineata maine il ai functional!!! Apropo daca vrei sa inveti sa-l desfaci poti sta langa mine nu ma deranjeaza. Link spre comentariu
Florin Tomescu Postat Aprilie 22, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2017 Buna ziua! Revin cu problema la acest tv. Astazi am fost la d-nul dani502017 si mi-a facut modificare de la tuburi la led.Pot sa va zic ca este un om care lucreaza impecabil si a facut tot posibilul sa para cat mai originala lucrarea nu lucreaza la repezeala gandeste si face treaba f.buna ,sincer am cateva experiente proaste cu electronisti si la inceput aveam ceva reticiente dar uite ca mai sunt si electronisti ok . Tv-ul functioneaza impecabil si ii multumesc inca o data d-nului Dani si il recomand cu mare placere.Va salut si va urez un weekend placut. Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Aprilie 22, 2017 Partajează Postat Aprilie 22, 2017 Buna ziua! Revin cu problema la acest tv. Astazi am fost la d-nul dani502017 si mi-a facut modificare de la tuburi la led.Pot sa va zic ca este un om care lucreaza impecabil si a facut tot posibilul sa para cat mai originala lucrarea nu lucreaza la repezeala gandeste si face treaba f.buna ,sincer am cateva experiente proaste cu electronisti si la inceput aveam ceva reticiente dar uite ca mai sunt si electronisti ok . Tv-ul functioneaza impecabil si ii multumesc inca o data d-nului Dani si il recomand cu mare placere.Va salut si va urez un weekend placut. Merci Florine pt laude dar nu era nevoie .... Sa-l stapanesti sanatos !!!! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum