Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

HP6296A

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator poiu00

Te mai intalnesti cu asa ceva doar daca repari in domeniul militar sau medical, la home use niciodata.

Am vazut conzi perfecti in smps-uri de peste 30 ani, cu minim 8 ore pe zi de functionare, ceva elna aurii lowesr cu 135 celsius :)

Link spre comentariu

Te mai intalnesti cu asa ceva doar daca repari in domeniul militar sau medical, la home use niciodata.

Am vazut conzi perfecti in smps-uri de peste 30 ani, cu minim 8 ore pe zi de functionare, ceva elna aurii lowesr cu 135 celsius :)

Eu am vazut in SMPS-uri numai conzi umflati...

Link spre comentariu

Sursa asta a fost făcută în alta era nu ca cea de acum când NU TREBUIE SA TINA MULT.Efacuta pe viață.Si atunci așa erau și componentele.

Da, nimic nu mai este ca pe vremuri, acum totul se face la modul derizoriu, de unica folosinta!

Link spre comentariu

Diferența față de astea de unică folosință, e ca la momentul când a fost nouă trebuia să decizi: îmi iau sursă sau apartament de banii ăștia?

Da, stiu, ca noi romanii cu saracia traditionala si caracteristica, avem tendinta de a gandi astfel, eu, de prin anii 70, in masura posibilitatilor, am inceput sa aplic proverbul englezesc:

"Sunt prea sarac ca sa-mi cumpar un lucru ieftin".

Editat de alcon
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări