radu90 Postat Aprilie 20, 2017 Partajează Postat Aprilie 20, 2017 Ma poate indruma cineva cum sa rezolv asta? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Aprilie 20, 2017 Partajează Postat Aprilie 20, 2017 O poza unde sunt rupte lamelele ar ajuta Link spre comentariu
radu90 Postat Aprilie 21, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2017 Sunt rupte de tot. Deocamdata nu am posibilitate sa pun poza. Cum sa scot resturile si sa lipesc alt cititor de cartela in stare buna.Cititorul de cartela e impreuna cu cititorul de card. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Aprilie 21, 2017 Partajează Postat Aprilie 21, 2017 Pai eu de asta am spus sa pui o poza cum sunt sa vad daca te pot ajuta daca am alt suport de sim , acolo trebuie suflanta cu aer cald si un pic de experienta altfel nu reusesti , mai intii pui o poza si daca te pot ajuta il trimiti la mine sil repar eu daca nu te descurci poza pune aici pe saitul de gazduire ca pe forum nu merge poze mai mari de 500kb http://postimage.org/ Link spre comentariu
ort3ov Postat Mai 21, 2017 Partajează Postat Mai 21, 2017 mda o poza ar fi de mare ajutor ca sa gasim acel suport de sim Link spre comentariu
Vizitator realc Postat Mai 22, 2017 Partajează Postat Mai 22, 2017 greu sa gasim pentru clona... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum