AV1000 Postat Mai 16, 2007 Partajează Postat Mai 16, 2007 care ma ajuta shi pe mine cu nishte scheme electrice de mashini straine in vederea montarii alarmelor pe acestea Link spre comentariu
Vizitator mircea2345 Postat Mai 18, 2007 Partajează Postat Mai 18, 2007 si la ce iti va folosi?zi-mi mie ce masini si poate te ajut, singuri care monteaza dupa schema masini sunt cei de la viper, dar aia au niste cd-uri cu scheme, si nu cred ca te vei lipi.Asa ca........ Link spre comentariu
Vizitator sirius Postat Mai 19, 2007 Partajează Postat Mai 19, 2007 si la ce iti va folosi?zi-mi mie ce masini si poate te ajut, singuri care monteaza dupa schema masini sunt cei de la viper, dar aia au niste cd-uri cu scheme, si nu cred ca te vei lipi.Asa ca........Si care ar fi cei de la viper? Toti marii producatori de sisteme de securitate auto au si o sectiune tehnica unde pun la bataie fisele de instalare pentru majoritatea marcilor de autovehicule. Partea proasta este ca pentru a avea acces la ele trebuie sa ai o parola validata de ei, si pe-asta o obtii doar daca esti cumva dealer de-al lor. Incearca si aici:http://www.alertautomotive.com/diagrams/diagrams.asp. Adresa asta a postat-o Niq ro si este destul de utila, doar ca nu cuprinde cateva marci de vehicule europene. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum