Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

care ma ajuta shi pe mine cu nishte scheme

AV1000

Postări Recomandate

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• AV1000

1

Top autori în acest subiect

Vizitator mircea2345

si la ce iti va folosi?zi-mi mie ce masini si poate te ajut, singuri care monteaza dupa schema masini sunt cei de la viper, dar aia au niste cd-uri cu scheme, si nu cred ca te vei lipi.Asa ca........

Link spre comentariu
Vizitator sirius

si la ce iti va folosi?zi-mi mie ce masini si poate te ajut, singuri care monteaza dupa schema masini sunt cei de la viper, dar aia au niste cd-uri cu scheme, si nu cred ca te vei lipi.Asa ca........

Si care ar fi cei de la viper? Toti marii producatori de sisteme de securitate auto au si o sectiune tehnica unde pun la bataie fisele de instalare pentru majoritatea marcilor de autovehicule. Partea proasta este ca pentru a avea acces la ele trebuie sa ai o parola validata de ei, si pe-asta o obtii doar daca esti cumva dealer de-al lor. Incearca si aici:http://www.alertautomotive.com/diagrams/diagrams.asp. Adresa asta a postat-o Niq ro si este destul de utila, doar ca nu cuprinde cateva marci de vehicule europene.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări