vergil Postat Aprilie 20, 2017 Partajează Postat Aprilie 20, 2017 (editat) As vrea un datasheet ptr acest smd Pe el scrie asa . 1105N CQ16N Tz normal sau mosfet ? Eu am gasit asta , dar nu sant sigur ca asa este . As dori o confirmare de la cineva mai priceput . KPT-1105N Datasheet, KPT-1105N Data Sheet pdf,KPT-1105N Manual www.okdatasheet.com › ... › KPT-1105N Traducerea acestei pagini KPT-1105N Datasheet PDF,KPT-1105N manual,KPT-1105N circuit,KPT-1105N application. Va multumesc Editat Aprilie 20, 2017 de vergil Link spre comentariu
BRANCA Postat Aprilie 20, 2017 Partajează Postat Aprilie 20, 2017 Incearca aici http://www.marsport.org.uk/smd/mainframe.htm la primul caracter C. As zice ca ar trebui sa fie codul CQ.Vezi si tipul de capsula ,cu nr picioare aferent.Marcarea SMD e cea mai mare porcarie actuala.Nu e sistem unificat.Mai ca tragi concluzia ca se doreste sa nu gasesti piesa! Ce ai gasit nu prea cred sa fie valabil! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Aprilie 20, 2017 Partajează Postat Aprilie 20, 2017 Dati mai multe detali , de unde lati scos acest tranzistor ce capsula are sau o poza ar fi buna Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum