Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Quad II Clasic

Toader

Postări Recomandate

Am ocazia sa cumpar doua monoblocuri copie DIY dupa amplificatorul din titlu, cu lampile KT 66.Puterea e 15 watt, SE, 15 watt pe fiecare.A abordat cineva asaceva sau a ascultat cineva asa ceva?Multumesc frumos.

Editat de Toader
Link spre comentariu
Vizitator viobio

SE am abordat multe , la fel de multe am ascultat .

KT66 este sora mai saraca in Pda a lui KT88 .

Ai mare grija cu cei 15W , or fi 15W , dupa cum declara producatorul amplificatorului dar sa-l intrebi citi wati are ampul cind distorsiunile sunt sub 2...1,5% .

Iti atasez si o parte din foaia de catalog a tubului , te prinzi sigur ce si cum .

post-176980-0-11998700-1492673854_thumb.jpg

Editat de viobio
Link spre comentariu

QUAD II clasic nu este SE...este amplificator PP in care tuburile finale au transformatorul de iesire cu infasurari atit in catod cit si in anod .. intrare si defazor cu aceasi tip de tub EF86. In afara de transformator nimic special. Poate ca suna bine ptr. ca nu are reactie negativa globala doar locale.. Ulterior au facut si un alt model cu intrare EF86 si defazor cu ecc88 ..precum firma MULLARD...Ten Wat..

Link spre comentariu

Daca au transformatorele de iesire originale fara interventii atunci cumpara-le mai ales daca au un pret accesibil/tenant.

Producatorul declara distorsiuni sub 1% la 15W, cei din revista stereophile l-au mai masurat si ei, poti cauta articolul pe site-ul lor.

Link spre comentariu

Cel original facut in UK costa circa 5000 de lire englezesti . La banii astia un amplificator nu poate fi decat fantastic de bun . Clonele daca sunt bine facute ,nu vad de ce ar suna mai prost decat originalele !?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări