ion_vasile Postat Mai 30, 2017 Partajează Postat Mai 30, 2017 Domnule ion_vasile stiti d-tra ca stramosii nostrii DACII foloseau curentul electric pentru a sufla bijuteriile de argint cu aur?cu mustul din struguri cu doi electrozi si unde sant HERTII pe vremea aceia?.Daca TESLA era finantat pana la capat in proiectul sau,astazi aveam curentul electric(teleportat) fara fire...care principii?Toate se descopera pe rand,altfel aveam tv led de acum 100 ani macar.!Volti alternativi si continuu...stiam noi de tranzistori MOSFET(FET) care se deschid doar la o atingere cu degetul acum 60 de ani???.Doar principiu (alternativ si continuu)nu rezolva nimic in zilele noastre Cititul--dauneaza grav sanatatii ! O mica dizertatie lipsita de sens. Link spre comentariu
vulpoiu Postat Mai 30, 2017 Autor Partajează Postat Mai 30, 2017 (editat) Cine lucreaza la un service sustinut din toate punctele de vedere ca si tehnologie noua,este un caz fericit ca nu trebuie sa se doteze cu fel si fel de aparate momentan,pentru ca mai tarziu cred ca nu le va mai fi de folosinta.Cati depanatori in regie propie pentru PC care sa schimbe orice componenta cunoasteti dumneavoastra?.Mare parte dintre aparatele video (LCD.LED)au nevoie de softuri (dump)(bin) ca cedeaza inaintea componentelor,cel putin actualmente ca pe viitor mai vedem.Asa ca ne putem numi IT-isti si nu depanatori.Cu drag pentru dumneavoastra. Editat Mai 30, 2017 de vulpoiu Link spre comentariu
coroialexandru Postat Iulie 5, 2021 Partajează Postat Iulie 5, 2021 La 20.04.2017 la 14:37, paull00 a spus: Incearca-l pe asta,este pentru USB. SISEU23X8M bin Daca nu merge am placa Am și eu nevoie de acest bin, link-ul nu mai este valabil dacă îl puteți re-uploada. Mulțumiri. Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 6, 2021 Partajează Postat Iulie 6, 2021 asta vad ca inca merge Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum