Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv LED Vortex model: VLED-26H1D

vulpoiu

Postări Recomandate

ar fi trebuit sa mearga cu imagine corecta ca e acelasi producator de ecran

dar fiind ecrane din ani diferiti , probabil au si setari diferite

dar ca sa rezolvi rapid , pin 21 conector lvds tcon - SELLVDS =

[1] pus la masa sau in aer = o varianta

[2] pus la 3.3V = a doua varianta

vezi cu care ai imagine corecta

Link spre comentariu

n-ar fi Normala sa am posibilitatea sa setez LVDS - (. ex) 10 panel, 8, 6 Biti ???

Editat de cornel1962
Link spre comentariu

nu mai este nevoie de cod, mi-a adus telecomanda....am intrat cu MENIU2580, iar la PANEL MODEL apare V280b2-P03 si nu-mi permite nici-o schimbare !!!...poate gresesc undeva eu?

panelul meu este V260B3-P09

In primul rind la vortex nu se poate vedea tipul de panel in service si in al doile rind cred ca nici nu exista panel V280b2-P03, pentru modificare la panel e simplu, Other-LVDS Setting-Panel Bit si se modifica sau se poate modifica la Tipe- VESA SAU JEIDA, nu stiu de ce e asa de greu, parca ar posta altul in locul dvs......

Link spre comentariu

Pentru ca am dat un dump colegului in acest topic am primit injurii pe mp asa ca daca nu se ia masuri pe acest forum eu nu mai postez nimic si nu mai ajut pe nimeni , si asa postez mai putin in ultimul timp (din acesta cauza) si cred ca ma retrag definitiv de pe forum daca nu se ia masurile necesare :aut:

te salut Florin, nu pot sa-l descarc...il blocheaza chrome-ul, il vede ca fisier periculos !!!

Vezi in partea dreapta jos ca iti apare o casuta cu un mesaj afiseazale pe toate , apasa clic si dupa asta iti va deschide alta pagina si acolo ai optiunea sa dai click pe pastreaza fisier periculos si asa il salvezi

Link spre comentariu

In primul rind la vortex nu se poate vedea tipul de panel in service si in al doile rind cred ca nici nu exista panel V280b2-P03, pentru modificare la panel e simplu, Other-LVDS Setting-Panel Bit si se modifica sau se poate modifica la Tipe- VESA SAU JEIDA, nu stiu de ce e asa de greu, parca ar posta altul in locul dvs......

... din cauza display-ului nu se vedea bine nici meniul,...am reusit acum ...optiunea LVDS era mult mai jos. Sunt convins ca ala nu era tipul de panel, dar incerc sa pun o poza acum sa vedeti de ce am postat asta. Acum am redus la 6 biti si s-a rezolvat, imi cer scuze daca v-am deranjat prea mult azi, multumirile cred ca nu mai au loc, asa ca aveti de la mine un "BIG LIKE". :aplauze

https://postimg.org/image/y1f98m6mt/20a3e451/

Editat de cornel1962
Link spre comentariu
Vizitator dani502017

Pentru ca am dat un dump colegului in acest topic am primit injurii pe mp asa ca daca nu se ia masuri pe acest forum eu nu mai postez nimic si nu mai ajut pe nimeni , si asa postez mai putin in ultimul timp (din acesta cauza) si cred ca ma retrag definitiv de pe forum daca nu se ia masurile necesare :aut:

Vezi in partea dreapta jos ca iti apare o casuta cu un mesaj afiseazale pe toate , apasa clic si dupa asta iti va deschide alta pagina si acolo ai optiunea sa dai click pe pastreaza fisier periculos si asa il salvezi

Acelasi lucru il voi face si eu , 2 mesaje cu injuraturi am primit azi plus un coleg a primit mesaj sa-mi transmita aceleasi injuraturi ,daca nu se iau niste masuri pe care ar trebui sa le discutam toti si sa ajutam cum putem toti sa iasa bine ma voi retrage si eu ,nu e posibil asa ceva ca un utilizator sa aiba zeci de conturi si sa fim injurati ca la usa cortului .OARE ASTA MERITAM!!!!

Link spre comentariu

Dani , este simplu .Ii blochezi , ii raportezi , ștergi mesajele . Te ''consumi'' pentru toți cretinii ? Și eu am primit in trecut astfel de mesaje după ce am ajutat pe cineva la repararea unui TV CRT ... Vă stresați pentru toți proștii ? Ingnorați-i

Link spre comentariu
Vizitator cata82

Acelasi lucru il voi face si eu , 2 mesaje cu injuraturi am primit azi plus un coleg a primit mesaj sa-mi transmita aceleasi injuraturi ,daca nu se iau niste masuri pe care ar trebui sa le discutam toti si sa ajutam cum putem toti sa iasa bine ma voi retrage si eu ,nu e posibil asa ceva ca un utilizator sa aiba zeci de conturi si sa fim injurati ca la usa cortului .OARE ASTA MERITAM!!!!

Tare sunt curios care e nesimțitul ăla care v-a înjurat şi pe tine şi pe Florin....
Link spre comentariu

Mda,si uite asa am devenit barbati... Nu credeti ca santeti foarte penibili?

Stiti care este problema dumneavoastra?: este ca va autovictimizati.Daca santeti atotstiutorii,de ce va mai complicati in discutii cu prostii...?!?!.

Link spre comentariu

Mda,si uite asa am devenit barbati... Nu credeti ca santeti foarte penibili?

Stiti care este problema dumneavoastra?: este ca va autovictimizati.Daca santeti atotstiutorii,de ce va mai complicati in discutii cu prostii...?!?!.

Tu ai primit vreun mesaj privat cu injuraturi? daca nu atunci abtinete , cind vei primi si tu atunci ai sa intelegi , eu si astaseara am primit unul de la

iacob petru

Nou venit

Sent Today, 22:04 PM

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări