vulpoiu Postat Mai 13, 2017 Autor Partajează Postat Mai 13, 2017 Da d-le radu72,am verificat si chiar am scris memoria cu dumpul trimis si nimic deosebit,se restarteaza in continuu.Oricum ar fi un singur coleg de pe acest forum care a inteles doleanta mea la punct si subiect in alta discutie fata de aceasta,este (leoncris)si ma rezolvat in doua cuvinte fara prea multe intrebari.Cat despre MAFALDA...nu stiu nimic si nici pe ce forum interactioneaza,scuzeee!! Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Mai 13, 2017 Partajează Postat Mai 13, 2017 (editat) Da d-le radu72,am verificat si chiar am scris memoria cu dumpul trimis si nimic deosebit,se restarteaza in continuu.Oricum ar fi un singur coleg de pe acest forum care a inteles doleanta mea la punct si subiect in alta discutie fata de aceasta,este (leoncris)si ma rezolvat in doua cuvinte fara prea multe intrebari.Cat despre MAFALDA...nu stiu nimic si nici pe ce forum interactioneaza,scuzeee!!Ceea ce nu ați inteles dumneavoastră este că dacă vreți să fiți ajutat trebuie să ne ajutați şi dumneavoastră prin specificarea tuturor componentelor-placă de bază; sursă; şasiu tv; memorie; procesor; display doar aşa veți fi ajutat.Nu ştiu cu ce v-a deranjat Costică DAR acest om este un om de nota 20, săritor si parolist. Editat Mai 13, 2017 de cata82 Link spre comentariu
vulpoiu Postat Mai 13, 2017 Autor Partajează Postat Mai 13, 2017 Cazul meu este oricum rezolvat si datorita altui forum care nu se ia la misto,sau cu aluzii de: (daca nu te pricepi dul la service).Se gasec fisiere model dump la magazinul din coltul blocului si eu nu stiu? Sau dumneavoastra la inceput ati visat aceste metode si dimineata leati pus in practica? Un raspuns la o intrebare nu costa bani,si doar un raspuns daca aveti buna placere,doar atat! Cu mult respect!!! Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Mai 13, 2017 Partajează Postat Mai 13, 2017 (editat) Nu v-a luat nimeni la mişto, asta e doar părerea dumneavoastră.....nu ați dat toate datele legate de tv. Editat Mai 13, 2017 de cata82 Link spre comentariu
vulpoiu Postat Mai 13, 2017 Autor Partajează Postat Mai 13, 2017 Daca d-tra aveti cunostinte mai vaste si nu doriti sa le divulgati,asta este.Dar va rog pe viitor,nu ne mai besteliti. cata82 citeste desfasuratorul a tot topicului deschis de mine,mai ales primul post.Dupa am fost incitat... Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Mai 13, 2017 Partajează Postat Mai 13, 2017 (editat) Daca d-tra aveti cunostinte mai vaste si nu doriti sa le divulgati,asta este.Dar va rog pe viitor,nu ne mai besteliti.Eu v-am "beştelit" stimate dl. vulpoiu?!Edit: Stimate dl. vulpoiu, in postările din paginile 1 şi 2 nu se regăsesc postări făcute de mine deci chiar nu ințeleg ceea ce aveti cu mine sau cu persoana mea..... Editat Mai 13, 2017 de cata82 Link spre comentariu
Tavi Postat Mai 13, 2017 Partajează Postat Mai 13, 2017 eu ma mir ca ati avut rabdare sa ii cititi postarile pe mine ma doare capul cand citesc texte analfabete pe forumuri Link spre comentariu
radu72 Postat Mai 14, 2017 Partajează Postat Mai 14, 2017 (editat) Dump.ul trimis de mine este verificat si l.am folosit de mai multe ori cu succes....de ce nu a mers la tine.......acelasi mainboard,acelasi model de tv..... Editat Mai 14, 2017 de radu72 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 14, 2017 Partajează Postat Mai 14, 2017 Dump.ul trimis de mine este verificat si l.am folosit de mai multe ori cu succes.de ce nu a mers la tine.......acelasi mainboard,acelasi model de tv..... Asta am vrut si eu sa-l intreb, ca si eu i-am dat dump original pentru tv-ul lui, salvat de mine personal din tv functional, de ce spune ca nu a mers, doar el stie....... Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Mai 14, 2017 Partajează Postat Mai 14, 2017 Omul sa folosit de dumpuri apoi a dat-o ca a fost ajutat de alt forum. vrajeala ,,,,de la inceput a fost pus pe critici la adresa unor colegi.Sa ramana pe forumul care la ajutat ca aici nimeni nu ajuta 1 Link spre comentariu
Sorin Schiriac Postat Mai 14, 2017 Partajează Postat Mai 14, 2017 poate vulpoiul a intrat pe un forum cu animale salbatice,gen lupul,leul,ursu,care l-au ajutat de a facut tv-ul,ca. pe acest forum posteaza doar meseriasi Link spre comentariu
vulpoiu Postat Mai 17, 2017 Autor Partajează Postat Mai 17, 2017 Se vede din comentariile dumneavostra ca santeti RAI ca si oameni,eu chiar am primit intelegere de la persoane pe alt forum fara acuze si nici comentarii mai sus mentionate de dumneavoastra.Am o rugaminte catre Admin,sa studieze discutia mea cu dumneavoastra si daca eu am scris cuvinte triviale catre anumiti USERI,sa ma blocheze fara doar si poate.Eu am cerut doar ajutor pe acest forum,ati fi dumneavoastra mai inteligenti,dar nu am cerut bascalie.Daca erati un pic mai domni,va relatam cum am rezolvato. Pe forumul Electronice de la A la Z (www.e-rusu.ro) intalniti oameni deosebiti cu bun simt fara sa faca mistouri la adresa cuiva.Din contra au fost foarte rabdatori imi a rezolva problema cu televizorul.Continuati sa faceti mistouri cu colegii de forum si o sa vedeti cine va mai baga in seama...!!! Link spre comentariu
Vizitator UN CETATEAN Postat Mai 17, 2017 Partajează Postat Mai 17, 2017 (editat) Se vede din comentariile dumneavostra ca santeti RAI ca si oameni,eu chiar am primit intelegere de la persoane pe alt forum fara acuze si nici comentarii mai sus mentionate de dumneavoastra.Am o rugaminte catre Admin,sa studieze discutia mea cu dumneavoastra si daca eu am scris cuvinte triviale catre anumiti USERI,sa ma blocheze fara doar si poate.Eu am cerut doar ajutor pe acest forum,ati fi dumneavoastra mai inteligenti,dar nu am cerut bascalie.Daca erati un pic mai domni,va relatam cum am rezolvato. Pe forumul Electronice de la A la Z (www.e-rusu.ro) intalniti oameni deosebiti cu bun simt fara sa faca mistouri la adresa cuiva.Din contra au fost foarte rabdatori imi a rezolva problema cu televizorul.Continuati sa faceti mistouri cu colegii de forum si o sa vedeti cine va mai baga in seama...!! Uite ce-am patit si eu,am intrebat cum trag in banda un tv, http://www.elforum.info/topic/125267-tv-u-domotec-12v-09a/ Editat Mai 17, 2017 de UN CETATEAN Link spre comentariu
vulpoiu Postat Mai 17, 2017 Autor Partajează Postat Mai 17, 2017 cata82 nu la dumneavoastra ma refeream la discutiile purtate pe acest topic,cred ca santeti o victima colaterala.Si doar atat...! Si ce este rau in a dona 2-4euro intrun cont pe an, pentru dezvoltarea acestui siteu???.Dar daca esti membru donator,sa ai si acces la o colectie de (manual service)sau la (dumpuri,fisiere bin).Va place asai??... Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Mai 17, 2017 Partajează Postat Mai 17, 2017 Ai atelier, te ocupi cu depanări?! Dacă ai dă-mi pe privat(PM) adresa ta de mail şi iți voi trimite zilele astea nişte dump-uri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum