ionut20 Postat Mai 16, 2007 Partajează Postat Mai 16, 2007 Am si eu nevoie de o schema cat mai detaliata daca aveti, a instalatiei electrice pt dacia 1310 berlina an de fabricatie '93, varinata cu torumetru.Vreau sa fac o schimbare complecta de tot ce inseamna cablu pe masina asta. Cand a cumparat taica-mio masina, adica acu 2 ani, a inceput si a bagat bani in reconditionare, astfel incat acuma e intro stare foarte buna, la capitolui interior/motor/caroserie/tren de rulare.Pe partea electrica, de cand am cumparat masina, nu s-a inlocuit decat bornele de la baterie, fisele, bobina de inductie, si bateria ... in schimb s-au adaugat am adaugat destule: un rc, un dvd-player, o statie, alarma+inchidere centralizata, deschidere portbagaj din telecomanda....La actuala instalatie nu imi place ca e vizibil imbatranita ... cabluri tari, si pe uzate de la caldura, functionare defectuasa a indicatorilor de bord :smt005 , si in plus, in compartimentul motor am resturi de la alta instalatie electrica, practic o instalatie jumate, plina de adaugari si mufe izolate .....Am fost in magazin si am gazit cablaraia de dacie, partea din fata, la 130 RON, pret acceptabil, dar ramane problema schimbarii.La un service cred ca e destul de mult schimbarea, iar electricieni auto nu cunosc .... dar inainte sa ma pun sa o schimb eu, imi trebuie documentatie calumea despre ea.Am cautat pe forumu de la daciaclub.ro si nu am gasit nimic calumea .... multa vorba, nimic clar :|Asa ca pls help .. orice indicatie, sfat, schema, e bine venita. :smt006 Link spre comentariu
yo9hrb Postat Mai 16, 2007 Partajează Postat Mai 16, 2007 Pai mai mult decat in cartulia lui nenea Mondiru nu cred sa gasesti. Si aia parca era pusa pe Daciaclub. Ma uit si eu, daca nu e acolo (desi ma indoiesc) o scanez eu. Vineri seara, ca pana atunci nu ajung la tara sa iau cartea. Link spre comentariu
ionut20 Postat Mai 16, 2007 Autor Partajează Postat Mai 16, 2007 cred ca la asta te referi ... nu?Mi-e sa nu difere fata de modelu meu de dacie .... la asta scria ca e pt dacii de dupa 85 .. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum