Vizitator Postat Aprilie 18, 2017 Partajează Postat Aprilie 18, 2017 Caut telecomanda , instructiuni de setare etc pentru un sistem audio ( cumparat de aici de pe forum ). Sstemul este NE1300 , vandut ca Neon , Siva-Schneider si cred ca este o clona de Hitachi AX-M66. Orice sugestie e binevenita . In acest sector ( telecomenzi si adaptare , coduri , etc. . . . ) sunt zero. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 19, 2017 Partajează Postat Aprilie 19, 2017 Chiar nimeni ???!!! NIMIC !!! Link spre comentariu
Vizitator UN CETATEAN Postat Aprilie 19, 2017 Partajează Postat Aprilie 19, 2017 poate cu mfy666 sau mfy999 Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 19, 2017 Partajează Postat Aprilie 19, 2017 (editat) Nu stiu ce inseamna mfy si unde se foloseste . Va rog mai explicit . Editat Aprilie 19, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
Florinel TV Postat Aprilie 19, 2017 Partajează Postat Aprilie 19, 2017 MFY este telecomanda programabila prin pc cu programator si acolo in programul de pe pc se programeaza cu aceste codurii Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 20, 2017 Partajează Postat Aprilie 20, 2017 Multumesc . De unde se poate achizitiona acesta telecomanda ? Are cineva aici pe forum ? Link spre comentariu
modoran Postat Aprilie 20, 2017 Partajează Postat Aprilie 20, 2017 GBS Made For YOu se gaseste pe net la diverse firme. Chestia nasoala e ca trebuie sa cumperi si programatorul (o singura data) Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 20, 2017 Partajează Postat Aprilie 20, 2017 Multumesc . M-am documentat intre timp. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 11, 2018 Partajează Postat Martie 11, 2018 (editat) Se poate folosi pentru programare un port IR pe UB ? Portul este din seria celor care se foloseau pentru sincronizarea telefoanelor mobile . Momentan folosec o telecomanda din cele vandute de L L , cu coduri de Silvercrest , dar nu am toate functiile si sunt alocate haotic la taste. Editat Martie 11, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum