Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema Recevier Pioneer VSX-D510

Vizitator Rylalex

Postări Recomandate

Vizitator Rylalex

Salut!

Am cumpărat recent acest recevier, se aude foarte bine cu excepția subwooferului.

Are ieșire PreOut, l-am conectat la mai multe subwoofere active si pare sa nu trimită semnal.

Din manual reiese faptul ca funcția de subwoofer poate fi activata, dezactivată ai reglata din telecomanda(pe care inca nu o am). Tot aici spune ca in mod normal si automat dupa un fel de Factory resset, subwooferul este un modul ON.

Având in vedere ca a stat cu zilele scos din priza ma gandesc ca ar fi revenit oricum la setările de fabrica, deci problema ar fi undeva interna.

Recevierul a mai fost desfăcut, probabil pentru constatare, pentru ca lipsește un șurub de la carcasa. Nu am gasit intervenții prin el cu excepția unei lipituri îngroșate exact pe placa ce conține RCA-ul pentru subwoofer PreOut .

Nu prea ma pricep la electronica, dar având in vedere ca acolo nu se petrec chestii de mare putere, ma gandesc ca nici reparatia nu ar trebui sa fie prea costisitoare.

Stiu sa lipesc si sa dezlipesc componente pe placi, stiu sa folosesc un multimetru, ma gandeam sa fac câteva poze, sa le postez si poate imi dați o idee.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări