sin Postat Aprilie 17, 2017 Partajează Postat Aprilie 17, 2017 am 2 placi de acest tip, amandoua pt tub de 32, au avut ceva defecte, sau rezolvat amandoua...problema care a aparut, deoarece nu cred ca lucreaza asa aceste sasie, este ca in standby, din chopper vine un zgomot suparator ca un barait-ticait, continuu...chopperul este cel clasic format din istoricul sa1015 inlocuit cu sa1013...toate tensiunile sunt corecte, imaginea si sonorul, corecte deasemenea...nu-l pot lasa asa, deoarece este deranjant cand este liniste... Link spre comentariu
SASSU Postat Aprilie 18, 2017 Partajează Postat Aprilie 18, 2017 Nu are joc?mai face ca e o alta fregventa ceva condensatoei devalorizati Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 18, 2017 Partajează Postat Aprilie 18, 2017 Depinde cat e de mare zgomotul unele asa fac si eu zic ca traful e cu probleme ,unele rezolvadu-se cu lipici turnat pe el sau lac. Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Aprilie 18, 2017 Partajează Postat Aprilie 18, 2017 Probleme de frecventa se numeste ,,coil noise,,acel zgomot se poate rezolva cu super glue ,eu am pus o data poxipol si am scapat de zgomot,sau cum a zis colegul ,,dan cod,, lac. Spor!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum