Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Stabilizator de tensiune

Postări Recomandate

...Dar acum am inteles ca nu e posibil...

Pare ca nu citesti tot ce spun. Nu posibilitatea e provocarea, asta e sigura, ci simplitatea, gasirea celei mai simple solutii cu minimul admis de performanta. Esti prea pesimist. Sau poate eu prea optimist.

Ti-am promis ca te ajut, daca nu mai e cazul, te rog sa confirmi ca abandonezi proiectul sau ajutorul meu.

Editat de smilex2
Link spre comentariu

Buna seara,

Am urmarit de la inceput acest proiect, parea foarte interesant. Chiar vroiam sa-l vad dus la capat. Ma apucasem de simularea treptata in multisim asa cum vroia smilex2 sa evolueze cu acest proiect. Bucatica cu bucatica.

Avand in vedere ca eram indrumati/asistati de membrii forumului mai ales de smilex2 merita continuat.

Dudi eu zic sa nu renunti chiar daca nu-l vei realiza practic, dar poate eu vreau sau alti membrii :)

@Smilex2 toate respectele mele pentru faptul ca faci acest lucru gratuit si ne impartasesti cunostintele tale.

Cu respecte,

Link spre comentariu

Ai dreptate, Valentin. Ar trebui terminata. E pacat pt cat s-a muncit si pentru ce idei misto inca mai am.

N-am zis ca renunt, doar ca parca simt nevoia de o pauza. De vreo 2 ani tot mestresc la proiectul asta si m-am cam saturat pentru ca e foarte complicat ce vreau sa fac si am intampinat multe probleme. Nu e vorba doar de ce s-a discutat aici, proiectul a fost impartit pe mai multe topicuri pe forum. Aici se vorbeste doar de partea de stabilizare.

Editat de Dudikoff
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări