smilex2 Postat Mai 16, 2017 Partajează Postat Mai 16, 2017 (editat) ...Dar acum am inteles ca nu e posibil... Pare ca nu citesti tot ce spun. Nu posibilitatea e provocarea, asta e sigura, ci simplitatea, gasirea celei mai simple solutii cu minimul admis de performanta. Esti prea pesimist. Sau poate eu prea optimist. Ti-am promis ca te ajut, daca nu mai e cazul, te rog sa confirmi ca abandonezi proiectul sau ajutorul meu. Editat Mai 16, 2017 de smilex2 Link spre comentariu
Blacksmith Postat Mai 16, 2017 Autor Partajează Postat Mai 16, 2017 Nu stiu ce sa fac, mai ma gandesc. Momentan iau o pauza. Link spre comentariu
MVS Postat Mai 16, 2017 Partajează Postat Mai 16, 2017 Buna seara, Am urmarit de la inceput acest proiect, parea foarte interesant. Chiar vroiam sa-l vad dus la capat. Ma apucasem de simularea treptata in multisim asa cum vroia smilex2 sa evolueze cu acest proiect. Bucatica cu bucatica. Avand in vedere ca eram indrumati/asistati de membrii forumului mai ales de smilex2 merita continuat. Dudi eu zic sa nu renunti chiar daca nu-l vei realiza practic, dar poate eu vreau sau alti membrii @Smilex2 toate respectele mele pentru faptul ca faci acest lucru gratuit si ne impartasesti cunostintele tale. Cu respecte, Link spre comentariu
Blacksmith Postat Mai 16, 2017 Autor Partajează Postat Mai 16, 2017 (editat) Ai dreptate, Valentin. Ar trebui terminata. E pacat pt cat s-a muncit si pentru ce idei misto inca mai am. N-am zis ca renunt, doar ca parca simt nevoia de o pauza. De vreo 2 ani tot mestresc la proiectul asta si m-am cam saturat pentru ca e foarte complicat ce vreau sa fac si am intampinat multe probleme. Nu e vorba doar de ce s-a discutat aici, proiectul a fost impartit pe mai multe topicuri pe forum. Aici se vorbeste doar de partea de stabilizare. Editat Mai 16, 2017 de Dudikoff Link spre comentariu
spinach Postat Mai 19, 2017 Partajează Postat Mai 19, 2017 Pun aici intrebarea , ca sa nu deschid in plus. Deci : alimentatorul exista ; 800v/5ma , obtinuti prin un dublor in punte . Cum sa stabilizez , in plaja +/- 25 v ? Spatiu de upgrade , limitat . Link spre comentariu
smilex2 Postat Mai 21, 2017 Partajează Postat Mai 21, 2017 Fa o schema exacta cu dublorul tau, vreau sa vad de ce spui ca ai 5mA.. Precizeaza la ce vei folosi tensiunea de 800. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum