Vizitator myke_omc Postat Mai 16, 2007 Partajează Postat Mai 16, 2007 Am de facut urmatorul proiect: de transformat un telefon fix(cu roata) intr-unul mobil. Am pus un controllerul sa asculte telefonul fix, sa afle ce nr a fost format si tre sa anunte telefonul mobil( un ericsson mai veki prin COMENZI AT) sa initieze un apel cu acel numar.Probelma este ca nu am reusit sa trimit nici o comanda seriala mobilului si nu vad unde am gresit: baud rate este 9598~9600, serial mod este nr3 adica 9 biti cu timer, bitul 9 este setat 1.... Poate cineva sa ma ajute?P.S. Ide folosit este Keil in C Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 16, 2007 Partajează Postat Mai 16, 2007 Cu ericson nu m-am jucat dar am incercat de muult sa fac ceva similar pentru nochia.La nokia nu avea legatura cu comenzile AT, alea sunt pentru modem, a trebuit sa fac putin reverse engineering pentru protocolul Nokia FBUS, banuiesc eu ca si la Ericsson e aceeasi problema.In final am ajuns la concluzia ca cel mai simplu este sa folosesti porti de conductie si sa actionezi direct tastatura unui celular, in felul asta aparatul tau merge adaptat la orice marca de telefon mobil. Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Mai 16, 2007 Partajează Postat Mai 16, 2007 Acum vre-un an de zile gasisem un proiect in care un tip transformase un telefon cu disk in telefon mobil. Nu se folosea de un telefon mobil ci de un kit GSM. Sper sa mai gasesc linkul, daca nu poti sa ma .. :axe: Link spre comentariu
Vizitator myke_omc Postat Mai 21, 2007 Partajează Postat Mai 21, 2007 Am gasit buba: aveam protul Tx ars :axe: . Am reusit sa ma conectez si la comp folosind ciurcuit MAX232 prin HyperTerminal, am reusit sa trimit comenzi si catre mobil.Multumesc pt preply-uri oricum, caci era foarte disperat, nu imi puteam da seama unde greseam. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum